418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Mines map, ami ugye nem tul nagy, felrohantunk a kozepso dombra (pechjukre nekunk tobb gyors tankunk volt ami marginalis ezen a palyan) spottoltuk a meg helyezkedo artyjaikat onnantol meg voltak love.
#164186: uhum, 7k csatam alatt masodszor fordult elo, ritka egy event... :) -
lexlutor #164237 ..premiummal 3 fos paltoon-t tudsz csinalni. 3 ember egyutt, osszmunkaban mar randombam is eredmenyes. -
foxbat88fx #164236 +1 -
kingofn00b #164235 Köszi!
Rá kell még éreznem a játékra. Egyenlőre igen ratyi az állás, remélem, megy majd még feljebb, bár még csak egy hete tolom.
A TD tetszik, igyekszem ésszel játszani. Utánnaolvastam a taxoknak, és próbáltam védeni a bázist sokszor, de ez nem tűnik túl jó ötletnek. Általában mindenki a szerjózsa minden irányába szétszóródik, én meg ott maradok két artyval. Na, aztán vagy bedarálják elől az ellent, vagy az arcomba kapok 3-4 tankot, oszt' jónapot.
Ha meg előre megyek, akkor szembe jönnek olyan monstrumok, akikről úgy pattognak le a lövéseim, hogy öröm nézni. Volt olyan csatám, hogy 18 találat mellett 0(!) darab sebzés okozása. Hát a tököm, hogy 2 tierrel nagyobb cuccok figyelgetnek az orrom elött...
De összeségében nagyon jó ez a játék, bár a random csata nem igazán díjazza a bázis védését. De még így is jobb, mint a raid vagy a BG.
Lehet, hogy kellene keresnem egy klánt, ahol akad némi csapatmunka is. -
foxbat88fx #164234 9-esem csak IS-8-van de régen IS-4-el sokat mentem, azzal jöttem ki pluszban is, de nincs több tier9-em így nem nagyon tudok ehhez többet hozzáfűzni.... :) -
Tessellia #164233 Mindegy, minden típusban lehet farmolgatni az említett Tier5 szinten. -
lexlutor #164232 ..fuggetlenul a tiertol, premummal, minden nagy sebzesu gep, jol tud hozni. -
Tessellia #164231 Pedig itt szokták néha mondani, hogy azokat nem nehéz pluszban tartani.. No de mindegy, akkor halgassunk a tapasztaltabbra, tehát feljebb menve már nehezebb a fenntarthatóság:). -
FosTalicskaa #164230 Akkor te egy jó példa vagy az eff.rating ellen. Nekem csak 80 ponttal több ez a mutatóm, mégis 9-es tankokkal farmolok prémium nélkül. 10-essel azzal tényleg nem lehet az nekem is csak nullszaldós... -
kingofn00b #164229 köszi!
És tankot vagy TD-t javasoltok farmerjárgánynak? -
foxbat88fx #164228 hát azért hiába jó valaki, vegyük most engem, 1606 vagy mennyi effi-vel nem vagyok rossz gamer, mégis tier9-10-et szinte alig tudom kihozni plusszosra.... ha lenne prémem akkor mindig plusszos lenne, szóval nem csak tehetség kell :) nem árt ha van pénz a zsebedben ;) -
Tessellia #164227 Tier 5 hoz a legjobban, de ha valaki jó teszem azt tier 7-es tankkal akkor a tier 7 is jól hoz neki, az egész a játékstíluson múlik.
Effet itt tudsz nézni többek között: EFF -
foxbat88fx #164226 prémmel jól hoz minden tier, ha nem akkor az a player képességét minősíti :D
de egyébként tier5 ami a legjobban hoz -
kingofn00b #164225 Üdv,
Most kezdtem neki a WoT-nek, mert a tököm bírja kivárni a pandákat…
Német ágnak estem neki, ott is a TD-ket húzom, illetve másodlagosként a medet céloztam meg.
Két kérdésem lenne.
Az egyik, hogy itt írtátok több helyen, hogy VII – VIII tierű tankokkal lehet jól kreditet farmolni.
Ez vonatkozik a TD-kre is? Tehát ha megtartom a VII szintű TD-met, akkor az elég lesz kredittel ellátni a nagytestvért?
Prémium az acc.
A másik egy nagyon láma kérdés, de az effi-t hol látom? Erre valami külön add-on van, vagy csak én vagyok vak?
tnx
-
foxbat88fx #164224 és még menni is fog! :D
amig el nem adom! :( -
foxbat88fx #164223 legénység csak 82%-os.... gyorsító van rajta, én nem 122essel használom, azzal egy rémálom, 100assal még viszonylag elmegy -
lexlutor #164222 ..tokmindegxy mit mondasz neki, szerinte szar, barki barmit mond. ennyi. tegnap ota megy ez a musor. -
papírnak papír, nem szabad akciózni :D én full camo skillel + álcahálóval meg ugye töltésgyorsítóval használom, de imádom, mondom 400 méterekről lövök vele 400akat :D te biztos valami selejt tankot vettél..de azis lehet hogy a wg megnerfelte a tied -
foxbat88fx #164220 hát csak annyi hogy használhatatlan xD
vak, papír, szar mobilitás, szar gun (francia TD-k után.... azokon álom gunok vannak) úgy összességében egy rakás szar :S:S
max majd szabad exp-ből kifejlesztem a su-100M-et ha ez annyira felb* az agyam... úgy is van 2.5 millió átváltható exp-m, az csak elég lesz -
pedig sokan állítják hogy jó cucc :D
mi nem tetszik benne? -
foxbat88fx #164218 nekem 126 van vele eddig, de élvezhetetlen játék élményt nyújt.... talán full részegen érhet valamit.... -
ilsalon #164217 Nem tom. Én ezzel is összetöcsköltem pár jó csatát.
-
Gunslinger #164216 Ja most nézem, hogy egyesszám első személyben írtad, valamiért félreolvastam, akkor sztornó. -
Gunslinger #164215 Arra ott volt az IS-4. Én már 400 csata felett jártam IS-7-el mire egyáltalán berakták az IS-8-at a játékba és biztos vannak ezzel még így jó sokan. -
foxbat88fx #164214 nekem senki se mondja többé hogy a Su-100 jó!!!!
1 csata alatt felbaszta az agyam ez a halom szar!!!!!!
és még csak 6k exp-t szedtem vele össze o.O OMG!!!!!!! NEEEEEEEEE
amikor eladom ezt a szart, tuti rendezek valami házibulit vagy akármit, és ez lesz az este fénypontja, utánna meg leiszom magam a sárgaföldig, hátha elfelejtem a vele elszenvedett időt!!!!!!! rohadt su-100!!!! -
Milyen jó volt, hogy cseretankként kaptam :)
Jó ágyúja volt, de eléggé papírka. Nálam sem volt túl sokáig. -
Nem adhattam, hiszen az IS-7-t ki kellett valamivel fejleszteni. -
a kérdésedben a válasz: annyira nem jó. -
Én 0 csata után adtam el :P -
marci0013 #164209 nem annyira jó?:O -
De nagyon, nagyon örültem, mikor úgy kb 500 csata után eladtam. Soha többé IS-8. -
marci0013 #164207 köszi :D -
Én azokat használtam mint a többi nehéz tankra. (venti,töltés gyorsító, fejlesztett célzó rendszer, vagy ez utóbbi helyett stabilizátor.) -
marci0013 #164205 szerintetek az IS8-ra mien felszerelés kell?
-
foxbat88fx #164204 de van ám :D -
Nem is tudtam, hogy a játékban is van White Tiger. :)
-
foxbat88fx #164202 pedig az egy állat vas, csak nem mind1 melyik gunnal használod! top ágyúja elég gagyi, hiába sebez nagyot....57mm-errel használd!
nekem 36 csata alatt 69% win rate vele :D -
ilsalon #164201 Pedig az nagyon gépállat. Nekem ezt sikerült vele összeütni.
-
A su85-től már jó az összes.Ha már tierIV-ben feladtad,nem sok sikered lesz ebben a játékban... -
Pedig az a tierjében egy vadállat.