A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
kingofn00b #164235 Köszi!
Rá kell még éreznem a játékra. Egyenlőre igen ratyi az állás, remélem, megy majd még feljebb, bár még csak egy hete tolom.
A TD tetszik, igyekszem ésszel játszani. Utánnaolvastam a taxoknak, és próbáltam védeni a bázist sokszor, de ez nem tűnik túl jó ötletnek. Általában mindenki a szerjózsa minden irányába szétszóródik, én meg ott maradok két artyval. Na, aztán vagy bedarálják elől az ellent, vagy az arcomba kapok 3-4 tankot, oszt' jónapot.
Ha meg előre megyek, akkor szembe jönnek olyan monstrumok, akikről úgy pattognak le a lövéseim, hogy öröm nézni. Volt olyan csatám, hogy 18 találat mellett 0(!) darab sebzés okozása. Hát a tököm, hogy 2 tierrel nagyobb cuccok figyelgetnek az orrom elött...
De összeségében nagyon jó ez a játék, bár a random csata nem igazán díjazza a bázis védését. De még így is jobb, mint a raid vagy a BG.
Lehet, hogy kellene keresnem egy klánt, ahol akad némi csapatmunka is.