418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pales27
    Így gondolom a T-62 skilleket:
    parancsnok: 6. érzék, bia, javítás
    lövész: javítás, bia, pillanatkép
    vezető: javítás, bia, off-road vezetés
    töltő: javítás, bia, helyzetfelismerés
  • foxbat88fx
    hát nem erre gondoltam :D hanem hogy aláztad az ellenséget vagy őa lázott téged? :D
  • Artman
    2 hétvégén, 1-1- nap :)
  • Artman
    Prémium nélkül :) Havonta 2 nap van csak prémiumom, hétvégén :)
  • Ytar
    ... ha neked nem megy, ne erőltesd ...
  • hNeo
    mármint a tűzoltást:)
  • Pales27
    köszi akkor inkább javítást teszem az ammos perk elé
  • foxbat88fx
    persze, csak nem mindegy hogyan jutottál el tier9ig....
  • Artman
    Ha már Tier9-ig eljutottam több tankkal, valahogy csak megbírkózom vele ;)
  • foxbat88fx
    105 ofc csak tanuld meg használni :D
  • Trolokaa
    Amit összefoglaltál annyit jelent hogy kb 100-200 csatával hamarabb éred el amit más gyöngébb röhögve, szórakozva elér agyvérzés nélkül. Amúgy is kinek vagy minek kéne bizonyítani ebben a játékban?
  • Artman
    Sziasztok :)
    M4 Sherman-ra a 105-ös vagy a 76-os ágyú a hatásosabb farmolni?
  • Rgizda
    legeldugottabb sarkából lövöldözni,na az a patkányság,ÉS A TD-K 300-400-500 méter és nem látod.
  • Gottfried
    Szidtam az artykat vagy nyavajogtam ??? Szerintem csak egy idióta véleményre reagáltam.Azzal hogy ebben a reagálásban előfordult a "buzi arty" kifejezés,az nem szidás csak egy ténymegállapítás volt.

A jgpzE100-at meg ne hasonlítgast artyhoz mert nem az.Mivel van nekem is,tudom hogy egy lövésem van vele és a pálya másik végéből is meglátnak és már szarrá is lőttek.
    Nem tudom elhinni hogy nem fogjátok fel hogy az artykkal az a legnagyobb gondja a többségnek, hogy láthatatlanul lövöldöznek biztonságos távolból.Soha nem morogtam pl. ha egy arty TD módban kinyírt mert ahhoz kell némi ügyesség.
    A térkép legeldugottabb sarkából lövöldözni,na az a patkányság,akkor is ha ez a játék része.
  • hNeo
    t-62 ammóját nem nagyon lövik el.
    ha a tornyot lövik, akkor sokszor pattan, mert ott erős.

viszont 100 csatából, olyan 8 szor kigyulladt. ami nálam elég sok.
  • Greenscape
    "én anno jól elvoltam, még Maus-ban is, pláne egy fürgébb IS-7-ben"

Az annoval el is arultal mindent. 3 honapja nekem sem volt semmi bajom tier 10-ben mert volt 2-3 arty oldalankent. Most meg sokszor 5-6 meg 8/csapat es nekem kell spottolni nekik IS-7-tel ha meg elek egyaltalan 3-4 perc mulva. Vagy campelek ahol nem latnak es varom, hogy elemkeruljon valaki vagy probalom hasznalni ugy ahogy kellene, de akkor veged par perc vagy akar masodperc alatt.
  • Wasp91
    Inkább kigyulladni.
  • Pales27
    Akinek van T62, milyen gyakran lövik el az ammot?
    Szokott felrobbanni?
  • Ytar
    nem tudom mi bajod az arty-val ..

Győzelem!
    Csata: Murovanka 2012. szeptember 1. 18:07:41
    Jármű: AMX-13 F3 AM
    Szerzett tapasztalat: 8 285 (5x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 56 818
    Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Tier 10-ben sem veszélyes, én anno jól elvoltam, még Maus-ban is, pláne egy fürgébb IS-7-ben .. Akkor sem az arty, hanem a sok gyökér baszta fel az agyam ..
  • bgabor
    Micsoda ostoba kis alak vagy te!

Na told csak be szépen ide a játékbeli nevedet, hogy megleshessük mekkora a legnagyobb tankod! Csak mert ugye a tetves artyk Tier6-tól kezdenek el irreálisan nagyot(1200-1800 damage), sebezni, amikkel legkorábban Tier8ban találkozhatsz, és ugye kis tierű könnyű tankkal picit egyszerűbb állandóan gyorsan cikázni mint egy Tier9-es T95 TD-vel vagy Maussal, amiknek 13-20 km/h a maximális sebességük.

Na majd lesz nekik nemulass amikor hamarosan átszervezik az artykat, és a jelenlegi Tier6-7-8 artyk átkerülnek Tier8-9-10be a jelenlegi sebzésükkel. Nem lesz ám többé 1800-as sebzés közepes tierű csatában.
  • Greenscape
    En ezert kezdtem el az orosz med agat huzni. Alig vartam, hogy az IS-7-tel gyilkoljam a nepet, ami ment is ugy 200 csata erejeig aztan egyik hetrol a masikra elleptek a tier 10-et az artyk. Legtobbszor elvezhetetlen heavy tankokkal.
  • Wasp91
    Akkor ne játszál lassú td-vel. Azzal hogy szidod az artykat meg nyavalyogsz mi fog változni? :D Amúgy az a szar jagdpanzer e-100 is kioszt ezres sebzéseket ő miatta nem kellene nyavajogni?
  • Gottfried
    Ó már megint az artyk.....és hogy el lehet bújni előlük.Miért kell ezt állandóan felhozni és ezzel az idióta véleménnyel borzolni itt a kedélyeket....miért??

Bújkálj előlük egy lassú TD-vel vagy heavyvel mikor sok van belőlük.Ja,úgy lehet hogy a pálya végén beállsz egy kő vagy ház mögé de akkor meg minek játszol?

Csak egy dolgot kívánok neked és a hasonló véleményen lévőknek.Mikor randomban egy rakás idióta közt harcolsz a tierX tankoddal és top tankként megpróbálod tenni a dolgodat,tehát többnyire támadni,legyen legalább 6 arty oldalanként.Aztán bújkálj és hallgasd a többieket hogy miért kempelsz idióta,meg a buzi artyt amikor nyafog hogy spottolj neki is7-el mert éppen nincs spotter a csapatban.Szóval sok ilyen csatát nektek!!
  • bgabor
    Az ötleted óta minden csatát a "Siema! Happy Invasion of Poland Day!" felkiáltással kezdek, természetesen közös csetben. Jól mutatja a polákok nyelvtudását, hogy legtöbbször simán vissza Siemáznak.
  • Maala
    Jéé, vannak értelmes véleménnyel bíró emberek is a fórumon? :o Azt hittem, itt csak olyanok vannak, akik életükben nem mentek még kört artyval, így azt sem tudják, hogy hová kell előlük bújni. :o Micsoda meglepetés!
  • Ytar
    az arty engem sem idegesít, ha betalál, az vagy mázli, vagy az én hibám volt ..

a sok agyatlan fasz viszont kivédhetetlen. sajnos.
  • Greenscape
    Kellenek a hulyek a jatekba mert kulonben nem lenne soha, senki top gun ha mindenki 1500 feletti effivel rendelkezne. Akkor van baj ha sokkal tobb van a mi csapatunkban. Mikor az ellenfel van tele piros jatekosokkal es kap a csata vegen egy Boeltert akkor senki nem nyavalyog.
  • pointer4
    "Nem, a többséget az arty dühíti. :)"
    Csak a bénákat...
  • Maala
    Nem, a többséget az arty dühíti. :)

Csak, hogy feldobjak egy random témát. :D
  • VanDaal
    Azért ez a gyökérség elég képlékeny fogalom...

Majdnem mindenki ügyetlenkedik kicsit az elején, bármi új dologba is fog bele. Nekem pl kimondottan sokáig gyengén ment a játék. Nem helyezkedtem jól, nem ismertem a gyenge pontokat, nem voltam tisztában a tankok erősségeivel, újratöltési idejével, stb.

DE:
    Nekem volt annyi önkritikám, hogy nem is akartam 1500 csatával a hátam mögött tier10 tankban ülni, hogy ezzel romboljam mindenki más játékélményét is, nem blokkoltam a többieket, nem szórakoztam direkt TK-zással, nem vittem be loltraktort platoonba, és legfőképpen nem maradtam segghülye 10k lejátszott meccs után is, ellentétben sokakkal, akik semmit sem voltak képesek fejlődni a játék kezdete óta.

Csak a csataszámuk lett több, és a tankjuk lett nagyobb, de semmit nem sajátítottak el a játék alapjaiból sem, és gyakran tudatosan teszik tönkre mások játékát.
    Szerintem EZ az ami a többséget dühíti, és nem az, ha valaki próbálkozik, csak még kicsit tapasztalatlan.
  • GreenHun
    Te is voltál gyökér. :DD
  • lord nihilus
    5 éve érettségiztem....öreg vagyok :(
  • Greenscape
    En soha nem megyek stock tankkal. Mikor kifejlesztek es megveszek egy uj vasat akkor azt addig nem hasznalom amig legalabb a top agyujat meg nem tudom venni free xp-bol(de legtobbszor fullosra felszerelem mint most a T-43-mat is) es a motor meg a tobbi utana hamarabb megvan. Igy nem vagyok hatranyara a csapatnak meg magamat sem szopatom feleslegesen.
  • ximix #164844
    Épp ezt akartam kérdezni, mert sokan írták, hogy új tankkal milyen jól sikerált az xp kontra szar az MM, mert toptanknak stock növényeket rak. Anno kb 9 hónappal ezelőtt meg azért ment a sirámm, mert stock tankkal az MM középre vagy alulra tett és nem lehet semmit semmit csinálni erre a WG akkor azt mondta fűrészelnek az MM-n, hogy a stock tank ne kerüljön zúzdába rögtön hanem csak fokozatosan ha jól emlékszem.
  • Greenscape
    Az elejen altalaban jo csapatokba rak a jatek az uj tankokkal. En tegnap vettem meg a T-43-mat. Az elso 3 csatat elbuktam pedig volt 8 killem. A kovetkezo 3 csatat megnyertuk es igy mar volt 14 killem (overall). Utana viszont szopo szeria jott. 6-7 csata zsinorban buko es alig tudtam csatankent kiloni 1 ellenfelet.
    Amugy nagyon jo kis tank a T-43 bar 144-es pen tier 8-9-ben nem valami sok.
  • davidbog
    Megint ezek a rühes eventek, az 5x-öző csatákat nem érdemes lejátszani, annyi a seggfej. Jó rászoktatták a játékosokat ezekre a mocskos hétvégi eventekre, ezekre aztén rajzik a sok debil.
    Jobb lenne, ha nem is lennének ezek a szar eventek. Persze ha meg nem raknak be semmit elkezd hisztizni az összes elkényeztett, mert jaj nincs semmi akció.
  • Ytar
    GYÖKÉR SZŰRŐT, NE FIZIKÁT!!

...

Mondjuk jövő héttől végre valahára elkezdődik az iskola, legalább a délelőttök nyugodtak lesznek a sok pisis nélkül.

Készüljetek gyökerek:
    -röpdogák
    -témazárók
    -felelés a táblánál
    -testnevelés órák
    -nyelvvizsgák
    -érettségi

bruhahahaaa
  • mijki
    Győzelem
    Karelia 2012. szeptember 1. 15:12:32
    Jármű:Churchill

Szerzett tapasztalat: 1 487

Szerzett kredit: 28 457

Csatában elért Achievement Steel Wall, Defender, Sniper, Master Gunner, Sharpshooter, Mastery Badge: "Ace Tanker"

• I.C.ram
    Imádom ezt a Type-ot :)

Victory!
    Battle: Arctic Region 2012. szeptember 1. 14:42:32
    Vehicle: Type 59
    Experience received: 1 866
    Credits received: 105 520
  • ximix #164838
    A WoT eu-n "Loged in"(jobb felül) > GetGold (jobb felül) > összeget kiválasztod > majd bal oldalt "More payment options" > az összegek alatt "CONTINUE" > felugró ablakban elvileg a DAOPAY -van, ha nem felül kis füleknél kiválasztod > katt az ablakban lilás "Place order now:Ftx,xxx" > felugró ablakot elolvas, majd felhív a robot csajszi ellöki a rövid szöveget és bepötyögöd a feljegyzett kódot a kettős keresztel, ekkor mondja hogy leellenőrzi, de már ilyenkor is látni a zöld csík elindul a fizetendő összegnél, telefon félre tesz szól a zene robot csaj néha belöki mennyi idő van még hátra, és amikor letelt bontja a vonalat.

[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1271188541&no=72293]Ezt majd egy éve firkáltam,megnézheted de lehet azota egy két dolog változott #72293[/URL]
    A kodot azért kell felírni mert ha valamilyen oknál fogva megszakad a hívás akkor lehet folytatni.