A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #164848 Azért ez a gyökérség elég képlékeny fogalom...
Majdnem mindenki ügyetlenkedik kicsit az elején, bármi új dologba is fog bele. Nekem pl kimondottan sokáig gyengén ment a játék. Nem helyezkedtem jól, nem ismertem a gyenge pontokat, nem voltam tisztában a tankok erősségeivel, újratöltési idejével, stb.
DE:
Nekem volt annyi önkritikám, hogy nem is akartam 1500 csatával a hátam mögött tier10 tankban ülni, hogy ezzel romboljam mindenki más játékélményét is, nem blokkoltam a többieket, nem szórakoztam direkt TK-zással, nem vittem be loltraktort platoonba, és legfőképpen nem maradtam segghülye 10k lejátszott meccs után is, ellentétben sokakkal, akik semmit sem voltak képesek fejlődni a játék kezdete óta.
Csak a csataszámuk lett több, és a tankjuk lett nagyobb, de semmit nem sajátítottak el a játék alapjaiból sem, és gyakran tudatosan teszik tönkre mások játékát.
Szerintem EZ az ami a többséget dühíti, és nem az, ha valaki próbálkozik, csak még kicsit tapasztalatlan.