banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gottfried
    Szidtam az artykat vagy nyavajogtam ??? Szerintem csak egy idióta véleményre reagáltam.Azzal hogy ebben a reagálásban előfordult a "buzi arty" kifejezés,az nem szidás csak egy ténymegállapítás volt.

A jgpzE100-at meg ne hasonlítgast artyhoz mert nem az.Mivel van nekem is,tudom hogy egy lövésem van vele és a pálya másik végéből is meglátnak és már szarrá is lőttek.
    Nem tudom elhinni hogy nem fogjátok fel hogy az artykkal az a legnagyobb gondja a többségnek, hogy láthatatlanul lövöldöznek biztonságos távolból.Soha nem morogtam pl. ha egy arty TD módban kinyírt mert ahhoz kell némi ügyesség.
    A térkép legeldugottabb sarkából lövöldözni,na az a patkányság,akkor is ha ez a játék része.