418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    ..pont tegnap rakta ki oddball a pancelzatanak elemzeset.
  • lexlutor
    ..rossz helyen lovod..
  • kingofn00b
    De rühellem a ruszki tankokat. Főleg a KV-t. Stug III - al belelövök 4-et, és egy nyomorult %-ot nem veszek le róla...

• R3nton
    most, hogy annyit szidtam, mentem vele néhány 1600-1700 xp-s kört, de attól még nem lesz a kedvencem...
  • MuldR
    Patton egyedi stilust igenyel. Folyamatosan cikk cakkban kell evel menni es menet kozben loni. Nem kell aggodni eltalalja! :)

Kedvencem.
  • Toweliee
    Úú, akkor tényleg ne vonj még le semmi következtetést. Ha minden meglesz rá, egy állat lesz.

polluxware, egyre figyelj: mégha te vagy a toptank akkor se harcolj vele a frontvonalon. Használd ki a terep adta lehetőségeket (rejtsd el a hasát kő mögé vagy egy gödörbe) mert a frontpáncél döntöttsége meglepően jó. 500m távolságon felül nem érdemes lőni vele, 400m alatt magabiztosan sebzel.
  • Hassel74
    Nekem is a 3601 az idegcsillapító :)
  • Hassel74
    Szó szerint. Nem ismertem. És én is ebbe a hibába estem. De már nem sok van az E8-ig. :) Mondjuk a másik ágon a Lee sem egy leányálom...
  • Axon
    Én is rengeteg dicséretet olvastam már róla, kritikát szinte nem. Eddig én sem a tankban kerestem a hibát, hanem elsősorban magamban, másodsorban meg a szokásos gyenge csapat, gyenge szerencse. Mindenesetre nem adom fel és kihúzok rajta mindent, na meg hamarosan teszek rá felszereléseket rammer+venti.
  • polluxware
    azjóóó:)
  • MuldR
    Jo az az agyu, csak kozelrol kell vele loni:)
  • Toweliee
    A KT-val nekem is kezdődött a karrierem, nem is értettem miért szeretik. Aztán úgy kb 120-150 csata után megváltozott a helyzet. Baromi jó járgány. Ne add fel!
  • Toweliee
    Nagyon ajánlom, nekem bejött. Mivel extrém gyors, a pálya olyan helyein tudsz feltűnni ahol egyáltalán nem kéne, hogy legyél. Ez sokszor döntő. Pl. Westfielden II. helyről indulva rendszeresen átrongyoltam a medium oldalra, nagy többségben bejött ez a taktikai húzás.
  • Axon
    Ma korán reggel még sikerült pár győztes kört mennem az ötszörös szorzóval. Közelebb került az IS3-asom a nagy ágyújához. Már szörnyen hiányzik a nagy sebzése, bár ezzel a 100 milis ágyúval is elég jó eredményeket hozok vele. A KT-mnek is jól jött az 5x xp, már nagyon kevés kell a toronyhoz. Sajnos ezzel a tankkal vagyok torony magasan a leggyengébb ebben a játékban. Rengeteg járművet kipróbáltam már minden nemzetnél és általában hoztam az 50% körüli win rátát és a közel 1 kill/mecs-es arányt. KT-vel 30%-os a winrátám és 11 kill-em van 50 mecsből. Siralmas és szégyenletes eredmény.
    Harmadik járművem amivel hoztam egy 3000-es xp-t az ötszörözés miatt az az ARL V39-es francia TD. Tudom, hogy sokan fanyalognak miatta, de nekem nagyon bejön, igazi kis gyilkológép és már csak 6000 xp kell az AMX AC 46-hoz.
  • Toweliee
    Úgy emlékszem még a torzió se kell, rámegy minden.
  • Trucker39
    Szegény KV-5 71 találatot kapott, mire kimúlt.

• PetiPetiHUN
    Én szerettem azt az ágat mondjuk az M7 nincs meg. M5 és a Chaffee is 60%-os winrátával szerepelt nálam. Az M5-öt nagyon élveztem nagyon szuper tank volt és az akkori tankjaim effje közül az egyik legmagasabbat hoztam vele össze - meg az egyik legalacsonyabb killt/sebzést. Próbálj meg vele úgy játszani mintha nem lenne rajta ágyú.
  • polluxware
    félúton vagyok felé;) (hálisten a ferdiről megvan a meggymagköpködő)

mégvalmi! rámegy arra az +5t medium torsion bars? nem akarok track-el szenvedni az új ágyúig..
  • Toweliee
    Hát ez rendesen szétcsúszott..
  • Trolokaa
    *5 percen belül
  • Trucker39
    Sok sikert kívánok hozzá!

Annak idején nekem nagy kedvencem volt az a tank. Sokáig megtartottam. Amolyan feszültség oldó tank volt számomra. Nagyon kellemes eredményeket tud produkálni.

• Trolokaa
    Ugyan annyi mint multkor hogy tier 9 es TD annyi volt mint atier 8 as.Bocs ha valakit megsértettem de nagyon irritál hogy randomban képtelenség bármit is csinálni mert 50 percen belül minden csatában hal a csapat fele, aki meg él az vagy azért van mert campel vagy afk.
  • Toweliee
    Tegnap készítettem egy statot, a Jagdpanthert és Jagdpanther II-őt hasonlítottam össze (mármint a teljesítményemet). Totálisan meglepett:

Jagdpanther Jagdpanther II
    win r 52 % 55 % X
    hit r. 76 % 77 % X
    kill/match 1,243 X 1,222
    túlélés 2,7 X 2,4

Érzésre sokkal pontosabbnak éreztem a Jagdpanthert, ennek ellenére a nagytesóval pontosabban lőttem.
  • lexlutor
    ..szerintem eleg komolyan gondoljak a dolgokat, mert a penzert vehet tier8 premiumok arabol is lesz 15% engedes. ami azert zsebre megy nekik.
  • bgabor
    Hát ahhoz gratulálok, én mindig őszintén csodáltam azoknak a kötélidegeit, akik képesek voltak a szutykos Stuartal 55 ezer XPt összeregrindelni, mindezt high tier környezetben. Remélem megérte a Chaffe azt a sok ősz hajszálat.
  • Jacktor
    Azt azért nem merték kiírni hogy mekkora is lesz az a kedvezmény. Gyanítom 10-20%-nál többre balgaság lenne számítani.
  • bgabor
    Hát azért a Tier9 med/heavy/TD árengedmény órási dolog lenne, egy szavazatot bőven megér. Persze nem most, hanem majd később ha nem lesz lehalva a szavazós oldal.
  • kingofn00b
    Na, kezdek belejönni.
    439 csata.
    Av Eff: 572
    Tegnapi eff: 1213
    Tegnapelötti: 1033
    49% played battle TD-vel :-)
  • Trolokaa
    Szavazzunk minél többen hogy teli legyen 3 napos prémiumosokkal a random sokszorozva az idióták számát nagy tierbe.
  • darkwraith
    Hát igen, én M5-tel kigrindeltem az M24-et, olyan volt mint az a régi kedves kutyafejű sárkányos film, a Végtelen történet, meg az a horrorfilm, Ideglelés címmel. de van 2-3 élvezetes csatám vele, még top gunom is van talán. Biztos szándékosan belefutottak az ellen tankok a lövésembe, mert megsajnáltak.
  • bgabor
    Szerintem nincs akkora baj a Patton 105ös ágyújával, az nem vitás hogy közeli lövésekre van tervezve, távoliakhoz alkalmatlan. Viszont az extra átütés nagyon kell már T9ben, és a 400-as átlagsebzés is határozottan kellemes, gyakorlatilag ugyanakkorát üt mint a T110E5/M103/T34. Sajnos a Pershing féle ágyú átütése nem lesz már elég ide, pedig én is nagyon bírtam azt az ágyút.
  • Jacktor
    Golden Joystick Awards - Szavazz a bónuszokért!

Dög lassú a GJA oldala, de kis türelemmel összejön a dolog.
  • stoppos
    Én speciel meg sem néztem anno, mikor mentem. Csak láttam, hogy az egyik tier2 rögtön med, a másik meg light, gondoltam az egyikből lesz a heavy, a másikból meg a medium. Mikor meg rájöttem, hogy elbaxtam, már nem volt értelme visszafordulni. :)
  • bgabor
    Soha nem értettem, mi visz rá valakit hogy belevágjon az M3/M5/M7 ágba. Ennyire nem ismerik a játékot, nem látják mi lesz majd ha egy 37mmes ágyús scout tankal kell majd soktízezer XP-t összefarmolni? Mert ugye a szomszédos ágon pont ugyanoda, az E8-hoz lehet eljutni, tizedennyi energiával. Hacsak valaki nem a Chaffere megy, értelmetlen a Sturtokkal foglalkozni.
  • stoppos
    Namajd az M7, milyen xar lesz még. Ráadásul azzal az M5-höz képest sokat is kell menni.
  • R3nton
    az nincs még sajnos, de ilyen rossz meddel, mint a patton még életemben nem játszottam, bár hozzáteszem, hogy nekem a gyorsabb medek jönnek be, mint a batchat vagy t-62, t-54, de ez az ágyú akkor is kritikán aluli...lehet visszarakom a pershing ágyút lehet jobban járok vele
  • PetiPetiHUN
    VK 3601 (H), tier VI medium tank
    Megvettem féláron mert ki szeretném próbálni a med ágat a németeknél is.
    A PzIV legénységét átképeztem sajnos csak 1 lett 100%-os a többi csak 99 mert elszámoltam az xp-t. Megvettem free-ből a tornyot és fölraktam a torony után lévő régebben kifejlesztett ágyút. Alap láncal és alap motorral és alap reménykedéssel nekivágtam az első csatámnak. Basszus ezt semmi nem lövi át azonos tierben. Mire kiszedtek 30 lövésből csináltam 3 killt meg 6 másikat lesebeztem persze kikaptunk 676xp-vel.
    A második csatát már megnyertük, csináltam egy tank ászt meg egy top gunt 2200xp (ez dupla).
    Azért nagy könnyebbség az új MM meg hogy nem kell a láncal tökölni (amcsi ág) hogy felrakj rá egy használható ágyút.
    Ki kellene farmolni 11.-éig a VII.-es medet vele és azt is féláron megvenni, úgy nézem nem lesz lehetetlen.
  • bgabor
    Nem tudom, én szeretem a Pattont, a nerf után is jó vele játszani, jól oda lehet vele csapni bárkinek. Ahogy néztem, élvezetesebb vele játszani mint az E50el(bár olyanom nincs), és határozottan sokkal élvezetesebb vele menni mint a Lorrainel(mert olyenem viszont volt, pföj).

M48-ad van, tapasztalatból nem javaslod?
  • R3nton
    aki nem megrögzött medes, mint én, annak azt tanácsolom ne induljon el m48ért, egyrészt hiába jó most nerfelni fogják, másrészt a patton kínszenvedés, az ágyút úgy elbaszták, 90%a lövéseknek vagy pattano, vagy benyeli a target, 20k-s mínuszokat termel simán prémmel, ráadásul minden átlövi, plusz még lassú is. Én a gunt egy szintre helyeztem a d25 ágyúkkal...
  • Trucker39
    Semmi extra nincs a felvételen, csak az ellenfél M18 TD benyögései. Leginkább onnantól kezdve, hogy kilövésre került.