A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
PetiPetiHUN #165359 VK 3601 (H), tier VI medium tank
Megvettem féláron mert ki szeretném próbálni a med ágat a németeknél is.
A PzIV legénységét átképeztem sajnos csak 1 lett 100%-os a többi csak 99 mert elszámoltam az xp-t. Megvettem free-ből a tornyot és fölraktam a torony után lévő régebben kifejlesztett ágyút. Alap láncal és alap motorral és alap reménykedéssel nekivágtam az első csatámnak. Basszus ezt semmi nem lövi át azonos tierben. Mire kiszedtek 30 lövésből csináltam 3 killt meg 6 másikat lesebeztem persze kikaptunk 676xp-vel.
A második csatát már megnyertük, csináltam egy tank ászt meg egy top gunt 2200xp (ez dupla).
Azért nagy könnyebbség az új MM meg hogy nem kell a láncal tökölni (amcsi ág) hogy felrakj rá egy használható ágyút.
Ki kellene farmolni 11.-éig a VII.-es medet vele és azt is féláron megvenni, úgy nézem nem lesz lehetetlen.