banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Axon
    Ma korán reggel még sikerült pár győztes kört mennem az ötszörös szorzóval. Közelebb került az IS3-asom a nagy ágyújához. Már szörnyen hiányzik a nagy sebzése, bár ezzel a 100 milis ágyúval is elég jó eredményeket hozok vele. A KT-mnek is jól jött az 5x xp, már nagyon kevés kell a toronyhoz. Sajnos ezzel a tankkal vagyok torony magasan a leggyengébb ebben a játékban. Rengeteg járművet kipróbáltam már minden nemzetnél és általában hoztam az 50% körüli win rátát és a közel 1 kill/mecs-es arányt. KT-vel 30%-os a winrátám és 11 kill-em van 50 mecsből. Siralmas és szégyenletes eredmény.
    Harmadik járművem amivel hoztam egy 3000-es xp-t az ötszörözés miatt az az ARL V39-es francia TD. Tudom, hogy sokan fanyalognak miatta, de nekem nagyon bejön, igazi kis gyilkológép és már csak 6000 xp kell az AMX AC 46-hoz.