418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• virkir
    Hogy kapják be.
    Meg ugye ott a PzIV nagytornya is ami végleg kikerül na abban is van 4k belefeccölve.
  • R3nton
    ja aha mikor az egész oldal nyitott volt és MIATTA vesztettünk
  • Toweliee
    Köszi!
  • Eagle16
    Nem valószínű...mikor a T29-es ágyújának az xp szükségletét megváltoztatták, akkor se adták vissza a különbözetet.
  • VanDaal
    TD-nek az a dolga, hogy campeljen, méghozzá azért, mert úgy a leghatékonyabb. Ehhez képest heavy és med tankokkal is majdnem ugyan annyian campelnek, pedig azoknak nem az lenne a dolga...

Teszem hozzá, top TD-vel én ritkán maradok védeni, mert tudom, hogy nélkülem úgyis elbuknak a támadók, de attól még elfogadom, ha TD-vel campel valaki. Inkább azzal tegye, mint bármi mással.
    Hidd el, legalább ilyen idegesítő, mikor akkor is előre kell menni TD-vel, amikor nem akarok. Mert ha én nem megyek, akkor lényegében nem lesz támadó erőnk a campelő lightok, medek és heavyk miatt...

Az meg, hogy a TD leszarja a csapatot... a csapat is leszarja TD-t és rendszeresen csesznek kiszedni a medet, lightot az oldalából. Sőt, randomban mindenki leszarja a másikat.
    A camper TD az csíra, de te hős vagy, ha artyzol, ugye?
  • R3nton
    ja már rég rájöttek az értelmesebb artyplayerek hogy keresztbe lehet lőni a pályát ha kihúzódnak a szélekre, a védőknek többnyire esélyük sincs, mert a töltés mellől kiartyzzák őket ha meg a dombon maradnak akkor azért
  • stoppos
    Ha van két-három értelmes arty, aki nem középen pocolja végig a meccset és nem is a töltés mellé áll be közvetlenül, amit sokszor láttunk, akkor randomban is a támadónak van nagyobb esélye. A gond ott kezdődik, hogy 6 percig kerülgeted a többieket, az arty lövedékeket, aztán 2 perc alatt vége a csatának, mert megindult a nagy roham.

Companyt még nem próbáltam, ahhoz csíra vagyok.
  • Gunslinger
    Az a faramuci helyzet, hogy companyban még egész élvezetes is Prokhorovka Assault és ott előnyösebb a támadó oldal, persze ha viszel artyt, mert a töltés mögé felállókat remekül szét lehet artyzni 6 perc alatt, a maradék 4-ben meg átrusholsz. Companyban a védőknek kötelező átrusholni és támadni, ha nyerni akarnak, randomban meg pont az ellenkezője működik a csapatmunka hiányából adódóan.
  • stoppos
    Jogos. Sand river. Nem halouf.
  • Greenscape
    De fasza egy klan lehet az [ASA]-les assasins, ha ez a gyerek a parancsnok.
    Ez volt a top tankunk es nem tudtam, hogy sirjak vagy nevessek mikor neztem ahogy jatszik. Elretento peldanak az egyik legjobb amit valaha lattam. Termeszetesen kikaptunk.

[IMG][/IMG]

• Trucker39
    Lejött a torrent patch. Telepítettem egy tiszta 0.7.5-t tesztelni, kicsomagoltam a patch-t ide. Remélem működik a dolog. Már csak szerver kell.
  • stoppos
    Kampinovka van, el halouf és proho, ha jól emlékszem. Proho ugye eleve borzalmas, kampinovka taktikus és lassú, de nem rossz, haloufon meg még nem találtam meg, hogy hogy is kellene játszani.
  • R3nton
    na ezért utálom a csíra tdket hiába könyörgök jöjjön fel az object baszott feljönni pedig ketten simán szétcsaptuk volna azt a 3 tankot, de ő hagyja hogy szétbombázzanak engem 3an. KV-4 indult el mikor látta bajban vagyok de az már késő volt. De hülye td világért se mozdulna ki a kedvenc bokrából. És még utána ilyet ír kv-4nek spot and hide, mikor már őt lőtték 3an, be is írta neki h fu. TD-nek egy számít szétkempelje az agyát és a leHPzott szarokat kiszedje, semmit nem segít a csapatnak a 90%uk, fú de utálom őket. Mikor artyzok ezért is lövöm őket először mert 90%uk csíra. Leszarja a csapatot nem segít csak killekre megy.
  • Gunslinger
    El Hallufon nincs Assault, Encounter van.
  • Jakuza001
    Az a baj, hogy egy Assault palyat szeretek az El Hallouf-t, de a tobbi az fos. A tobbit letiltanam, de ilyen opcio sajnos nem lesz.
  • Jakuza001
    Jah es elfelejtettem mondani nehogy a 10,5-es agyut hasznald meg veletlenul sem.
    Az 7.5cm L/70-es agyuval a weak pontokon atlosz mindent.
    Igaz nem oriasiakat sebez, de helyette nagyon jo gyorsan lo.
  • kingofn00b
    Köszi, kipróbálom. Igyekeztem valami ilyesmit csinálni, de ezek szerint a bújkáláshoz azért kellenek az extra cuccok is.

"Ha nincs meg meg a camou perks, akkor inkabb ne probald meg, hogy elmenjenek melletted es nem losz, mert altalaban kiszurnak ugyis annelkul"
  • Ndre77
    szerintem ez a leghasznosabb módosítás:

"Game Modes
    Added the ability to exclude Assault and Encounter from the random rotation in the settings"
  • virkir
    Vajon azt a 18k xp-t amivel most majd kevesebb kell a T-54-hez megadják free-ben ha már ki lett fejlesztve?
  • Jakuza001
    Mint a TD-kkel altalaban.
    Ugyebar ennek a TDnek legjobb a camoja, igy ha jol hasznalod akkor nehezen szurhato ki. Binocularral,termeszetesen camoval es toltesgyorsitoval hasznalom.

Nem art persze a palyakat ismerni, ahol jol beloheto minden es mik azok a spotok ahol kevesbe szurnak ki es tudsz menekulni.
    Light tankok primaryk meg messzirol altalaban, mert egyedul jatszom vele.
    TD tactics: lo, tolat camo on, ujra ismetelgetve es a spottereket, nagyobb tankokat eloreengedve.

Ha megfelelo tavban vagy ki se szurnak, sixth sense pedig segit bujkalni.
    Ha nincs meg meg a camou perks, akkor inkabb ne probald meg, hogy elmenjenek melletted es nem losz, mert altalaban kiszurnak ugyis annelkul.

Es sokszor elkell dontened hogy lohetsz vagy sem, vagy a tobbieket hagyod eloszor loni, mert ha oket fedezik fel eloszor akkor eloszor ralonek es lesz idod loni. En segitsegnek hasznalom meg ezt a minimap modot igy nagyjabol tisztaban vagyok a latotavokkal:

http://adf.ly/1903378/www.mediafire.com/?srw1skhhlqgga1t

Probalj mindig frontot mutatni az ellennek, mert meg egy kv-1et is kitudsz loni ugy sokszor, mivel eleg gyorsan losz.

Persze az is kell ehhez, hogy ne szopoagra tegyen pl Prokhorovka tamado oldal. De nagyjabol ezeket az elveket kovetem.
  • Ndre77
    A Stug III-at én is megtartottam. Szerintem egész kis fürge, üt rendesen, mindig plusszosan zárom a vesztes köröket is,... s nekem még az alakja is bejön.
  • Eagle16
    Patch változtatások normális fordítással (hivatalos): link
  • kingofn00b
    köszi
  • stoppos
    A tegnapi eredmény 42-34 lett a munka javára.

Azt hiszem elmondhatjuk, hogy a prohorovka assault mód szarabb, mint egész nap melózni. :)
  • lexlutor
    igen.
  • Eagle16
    Overlord a 8.0 tesztről: link

Azt írja hogy a héten indul, szóval vagy ma vagy holnap maximum. De szerintem estére már menni fog.
  • kingofn00b
    Lenne egy láma kérdésem: Ha eladok egy tankot, akkor a rajta lévő XP-k megmaradnak, ha később visszavásárolom?
  • stoppos
    ripléjt, ripléjt - őrjöngött a tömeg.
  • kingofn00b
    Mit csinálsz vele? Hogy használod? Védekezel, támadsz, elől-hátul mész?
  • bgabor
    Igazából ha adnak 100 millió free xp-t, akkor tökmindegy hogy nulláról kell e "kihúzni" a tankokat. Annyiból minden tankot ki tudsz fejleszteni azonnal, ami csak a játékban van.
  • Droughert
    Nálam is jó volt, bár 1-2tankkal nem sikerült maradandót alkotni, 1-2 0dmg-es csata becsúszott..
    Victory ratio: 64.86%
    Battles: 37
    Efficiency: 1891
    Average tier: 7.24
  • Trolokaa
    Nem szóltam 100 000 000 free xp bőven elég. Kezdtem már pánikolni! xDD
  • Jakuza001
    Pedig StugIII a kedvencem. Jo sokaig 3400 felett tartottam az efficiencyjet.
    De atlagban szinte 3 killem van vele/match.

Utolso 8 csatamban csinaltam vele 23 killt.
  • Eagle16
    Azt nem írták, de nem valószínű. Az előző heti adatbázist azért csak átmásolják.
  • kingofn00b
    mivel tolod?
  • stoppos
    Tegnapelőtt volt nekem a halálnap. 22-ből 8 lett a vége. A typeot az ötödik meccs után abbahagytam, mondván, ha nem akar duplázni, dögöljön meg.
  • foxbat88fx
    nekem tűrhető volt....

Victory ratio: 64%
    Battles: 25
    Efficiency: 2091.18
    Average tier: 8.24
  • Jakuza001
    Nem errol van szo,tudiod te ezt jol csak felrebeszelsz. Hanem az egy tier5 med tank, az hogy egy osztallyal feljebb soroljak szarabb lesz a matchmakingje, ugyanolyan agyu lesz rajta mint most a tier5-ben.

Az hogy kap egy keves hpt szart se er, annyira meg nem gyors, hogy meglehessen azt vele csinalni mint egy light tankkal.
    Szerintem mar gondja lesz egy tier6 light tankkal is, ha azt jo sofor vezeti.
    Szoval csak az idiotaknak eri majd megvenni.
  • Trolokaa
    Nem lesz semmi tank a garázsban? Nulláról kell kezdeni húzni a tier 10 es tankokat?
  • kingofn00b
    Nem tudom, nektek hogy ment, de a tegnapi nap förtelmesen rosszul sikerült.

Vehicle Games played Victory ratio
    StuG III 14 28.57%
    Grille 6 33.33%
    PzKpfw III 1 100%

Azt hittem, befonom a szemöldököm. Volt egy – két jó köröm, de akkor is vesztettünk.
    Máskor meg megyek befelé a városba, és bum, meghaltam. Siegfried line – on 2 alkalommal robbantott fel az arty.
    Egyszer olyan volt, hogy 12 – 9 re vezettünk, és az enemy befoglalta a bázist.

Az a zavaró, hogy Stuggal ugye azért eléggé korlátozottak a mozgási lehetőségek. Megyek, harcolok, óvatosan, hogy ne én legyek a tűzvonalban elől erre eltűnnek mellőlem a társak. Nem kilövik őket, hanem lelépnek a bánatos rossebbe valami tök más irányba. A legjobb meg, amikor bújok a bokorban, lövök, akarok eltolatni, mert nem akarom megvárni, hogy ropogósra verjen az arty, erre nem tudok kitolatni, mert a seggfej mögöttem szotyizik. Egy sec, arty lő, idióta meghal, a ronccsa meg ott van mögöttem. Ki is haltam hamar.
    Nem is olyan hülyeség az a gyökérszűrő…