banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kingofn00b
    Nem tudom, nektek hogy ment, de a tegnapi nap förtelmesen rosszul sikerült.

Vehicle Games played Victory ratio
    StuG III 14 28.57%
    Grille 6 33.33%
    PzKpfw III 1 100%

Azt hittem, befonom a szemöldököm. Volt egy – két jó köröm, de akkor is vesztettünk.
    Máskor meg megyek befelé a városba, és bum, meghaltam. Siegfried line – on 2 alkalommal robbantott fel az arty.
    Egyszer olyan volt, hogy 12 – 9 re vezettünk, és az enemy befoglalta a bázist.

Az a zavaró, hogy Stuggal ugye azért eléggé korlátozottak a mozgási lehetőségek. Megyek, harcolok, óvatosan, hogy ne én legyek a tűzvonalban elől erre eltűnnek mellőlem a társak. Nem kilövik őket, hanem lelépnek a bánatos rossebbe valami tök más irányba. A legjobb meg, amikor bújok a bokorban, lövök, akarok eltolatni, mert nem akarom megvárni, hogy ropogósra verjen az arty, erre nem tudok kitolatni, mert a seggfej mögöttem szotyizik. Egy sec, arty lő, idióta meghal, a ronccsa meg ott van mögöttem. Ki is haltam hamar.
    Nem is olyan hülyeség az a gyökérszűrő…