banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• VanDaal
    TD-nek az a dolga, hogy campeljen, méghozzá azért, mert úgy a leghatékonyabb. Ehhez képest heavy és med tankokkal is majdnem ugyan annyian campelnek, pedig azoknak nem az lenne a dolga...

Teszem hozzá, top TD-vel én ritkán maradok védeni, mert tudom, hogy nélkülem úgyis elbuknak a támadók, de attól még elfogadom, ha TD-vel campel valaki. Inkább azzal tegye, mint bármi mással.
    Hidd el, legalább ilyen idegesítő, mikor akkor is előre kell menni TD-vel, amikor nem akarok. Mert ha én nem megyek, akkor lényegében nem lesz támadó erőnk a campelő lightok, medek és heavyk miatt...

Az meg, hogy a TD leszarja a csapatot... a csapat is leszarja TD-t és rendszeresen csesznek kiszedni a medet, lightot az oldalából. Sőt, randomban mindenki leszarja a másikat.
    A camper TD az csíra, de te hős vagy, ha artyzol, ugye?