418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
atee73 #166473 probald shift-el.... -
Grrrrrrr #166472 Hali!
Ezt találtam a FAQ-ban a tüzérségről:
"Ráadásul nem kell közvetlenül rálátnia a célpontra, például domb mögé is be tud lőni. A pályát felülről látja, mintegy műholdról."
Van egy tüzérségem, de én ilyent nem tapasztaltam, az ágyútól látom a pályát, nem felülről. -
Toweliee #166471 Titkos orosz buff! -
A farkam bele verem, AMX50B-vel mondom megyek meg gyalázom az 5 artyt, szaladok le a hegyről, jön velem szembe egy T-50-2, mondom lerammolom a picsába. De végül is így egymás mellett mentünk el, de meg húztuk egymást, és BUMM fekete kép, és a " worldoftanks.exe hibát észlelt és leállt"
Új cheat? :D Ha sebzed,akkor instant crash? :D
Most megint szarakodhatok a vissza lépéssel... -
VanDaal #166469 Még a T95 testén át is? :) -
Fél órája szenvedek ÉS végre bent vagyok jee ! -
sad1976 #166467 hátha kibasszák 1 hétre. mindenki írja neki állítsd le! ez meg csak röhög rajtunk. tudtam hogy sok barom van a játékban,de ilyennel még nem találkoztam -
sad1976 #166466 jó reggelt.
egy szivességet kérnék! Ladis358 nevű buzi állat behívott bajnok századba én meg beléptem
kb 30 perce várakozik ellenfélre. mi vagyunk az egyetlen bajnok.... direkt nem állítja le! kilképni meg nem tudunk szal jelentsétek már fel ha bent vagytok játékba
-
badnewz #166465 ah még hagyján, hogy tudtad mennyit kell várni^^ a mostani egyszerűen kiírja időnként connecting... és kidob vissza kezdhetem elölről:D -
virkir #166464 Természetesen lehagyták mert az jó volt, hogy tudtad mennyit kell még várni. -
badnewz #166463 hol van test-ről a jó öreg queue to enter the game ami mutatta hanyadik vagy a sorban és ha eleget vártál betett?:( -
Attiska #166462 Olyan jó olvasni, hogy ebben a tökéletes balance-al rendelkező, és egyáltalán nem elfogult játékban ilyen meg olyan jó az új szovjet ág...
Pesze ez még csak a tesztszerver, de valószínűleg az élesben nem fogják használhatatlanra nerfelni, mint mondjuk egyes német típusokat.
Ja, és persze, nem kötelező T10-el menni, főleg annak, aki mondjuk iszonyú sok játékidőt ölt már bele, hogy kifejlessze őket. De addig, a míg a szovjet T10 tökéletesen használható, a német pedig nem annyira, nagyon nincs miről beszélni.
Jöhetnek a mínuszok kedves szovjatbarátok. -
Ja es nyertunk! -
Hogy en mindig belefutok Tajgetosz pozitiv elolenyekbe... :/ Szerinte noob voltam mert nem detrackeltam egy KV-5-ot, hogy szepen kilohesse az allo celpontot (lol), helyette a KV-5 kepebe masztam (gondolom kozben el is talalt az artista agyhalott), mert ha a kepebe maszok pattoghat kupolan, nekem meg kenyelmes magassagban van az r2d2. Aztan szidott tovabb, kicsit meg jobban cukkoltam... :)
Kerdeztem 3 killel is mar noob az ember? Valasz a premium sz@rommal ki tudtam loni 3db 7-es tankot nagy cucc... (T34 biztos 7-es...)
-
Oddball29 #166459 Ok, ez a cucc nekem kell. Tesztszerveres, második meccs, csak 10-esek voltak.
Victory!
Battle: Mountain Pass 2012. szeptember 8. 5:14:58
Vehicle: T110E3
Experience received: 1 695
Credits received: 58 450
Battle Achievements: Kolobanov's Medal, Top Gun, Sniper, Sharpshooter, Master Gunner, Reaper, Mastery Badge: "Ace Tanker" -
Burgernemham #166458 "E-100,Maus iszonyat páros.
Igaz ugyan,hogy csúfak,nagy bálna artymágnes testűek,az effektíve vastag páncéljaikon ólajtónyi gyenge pontokkal,de legalább a lövegeik átütése is kevés T10-be!"
"Ha 2 maus közelharcot vív,akkor elfogy egy nagy pohár Pop-Corn,mire mindkettőből kifogy a lőszer és 50% hp-val továbbállnak."
Ez atom, már ezért megérte, hogy váltottam a fantasy mmo falról és bejöttem üde, friss szellemek közé :-) -
R3nton #166457 ja a 268 tényleg nagyon jó, ROF az botrányosan jó, főleg ilyen ágyúnál, de a másik is jó, asszem neki állok kifullozni az orosz fát lassan obj261 263 268 mind jó:D -
Szpecnyaz #166456 A 2 orosz nagyon jó. Főleg a 268 volt amiben kellemesen csalódtam egy nagyot. Szerintem a meglévő freemet be is fogom áldozni rá, aztán már csak pénz kell :D. -
Adjunktus #166455 Na igen...
E-100,Maus iszonyat páros.
Igaz ugyan,hogy csúfak,nagy bálna artymágnes testűek,az effektíve vastag páncéljaikon ólajtónyi gyenge pontokkal,de legalább a lövegeik átütése is kevés T10-be!
Ha 2 maus közelharcot vív,akkor elfogy egy nagy pohár Pop-Corn,mire mindkettőből kifogy a lőszer és 50% hp-val továbbállnak.
-
R3nton #166454 ja igen elfelejtetem mondani idáig csak heavyvel de és meddel, de többnyire meddel toltam! :D -
Burgernemham #166453 Egyelőre nekem még a tier 8 is álom :-) -
R3nton #166452 na kipróbálgattam teszten artykat, tdket, konklúzió: obj261 batchat arty iszonyat jó, t92 nekem nem tetszik túl pontatlan. TDknél 2 orosz nagyon tetszik gyors, mozgékony, élvezetes mind2. AMX155 nekem nem tetszik 45 sec reload nagyon túl sok, nehéz vele elmenekülni. E4 ugye meg volt az király, e3 nekem lassú és át lehet azért lőni, nem tetszik, főleg úgy hogy t95ön kell átszenvednie magát az embernek érte. JgdpzE-100 számomra pedig botrány még e3nál is lassabb esetlen, soha nem tudnék vele játszani. A 2 orosz nagyon jó viszont!! :D:D -
Szpecnyaz #166451 Annyira azért nem használhatatlan mint amilyen sírás megy miatta. Meg igazából nem muszáj T10ben játszani. Pl a TD-k közül én is inkább 8-9ben megyek funolni. -
Burgernemham #166450 A TD-k külső tevékenysége nagyon tetszik, akkor (mivel időm mint tenger)a VK 3001 P-t szedem ki és onnan gyakorlatilag elérek ami engem érdekel német
oldalról egyelőre mindent. Ráadásul most akciós az ára is. A német oldal akkor tiszta. Az oroszon kell gondolkodni. IS-4 a tank-tank, vagy IS-7 a warrior. -
R3nton #166449 szegénynek ne ajánld német ágat, tier10 használhatatlan:P -
Szpecnyaz #166448 Szerintem annyira nem durva náluk a modul/ember sérülés. Inkább a franciákra jellemző. Gyúlékonynak se gyúlékonyabbak mint a szovjet tankok. -
Adjunktus #166447 Mondjuk a Németeknél készülj fel,jó sok poroltóval,eü csomaggal,meg javító készlettel!Már az is csoda,ha eltalálják őket,akkor csak sima sebzés jön.
Ami viszont jó bennük,az a sok hp de legfőképp a pontos,gyorsan célzó lövegeik. -
Szpecnyaz #166446 Igazából a német ágon inkább az "E" ág a jobb. Kivéve T7ben, mert ott a Tiger P ami jobb. De utána a KT és az E75 azok nagyon jó tankok. Ha nincs sok arty, akkor még az E100 is egész jó. De a korábban említett Tiger P az amit még szintén érdemes lenne kipróbálnod. Főleg hogy belőle ki lehet húzni a sima Tigrist és a Ferdinánd TD-t is, már ha érdekelnek a TD-k. -
Burgernemham #166445 Köszi nektek. Azt hiszem kezdem érteni a mit minek rovására elemzést. Igen, így elgondolkodtató hiszen az már nem a tier 5-lesz. Azt hiszem e döntés előtt aludnom kell egyet :-) -
Burgernemham #166444 Van egy Panzer 4-em is a német ágon, vele kifarmoltam már a tier 6-ra elegendő xp-t. Igen, számomra ez a koncepció volt a legelőnyösebb a kipróbáltak közül. A panzer 4 kevésbé vált be mint a heavy. Ha a német ágon haladnék akkor az "E" vagy inkább a "VK" ami hasonló fun élmény számomra mint a KV-1? A német nehéztankok is tetszenek, csak orosz oldalon valamelyeset több xp-vel rendelkezem, és ott gyűjtöttem tapasztalatot egyáltalán a nehéz vonalhoz. De ha a német ágon van KV-1 stílus azt is örömmel próbálnám. -
Adjunktus #166443 Csak,hogy értsd!
IS-7=warrior, IS-4=Paladin,
High tier SPG=Wizzard
High Medek=assassin
TDk=Ranger
lights=goblin hordák
-
Greenscape #166442 Bocs az elgepelesek miatt
-
Greenscape #166441 Nekem IS-7 van es ha nem basznak szet az atyik nagyon jol lehet vele menni. Gyors(a tobbihes kepest) es jo a pancelja is. Az Is-4 nincs meg igy csak azt tudom rola irni amit lattam mikor egymassal szemben csataztunk. Valamivel masszivabbnak tunik. Az agyuja (ugyan az mint az IS-8-nak) szerintem jobb mint az IS-7-nk van. Tontosabb, kicsit gyorsabb, de valamivel kevesebbet sebez. Az IS-7-es nyugodt szivvel ajanlom marcsak az oda vezeto ut miatt. Az IS-8 akkor lett beleteve a jatekba mikor pont odaertem volna igy azzal azzal kellet mennem ami akkor talan a legszarabb tier 9-es heavy volt, de azota javitottak ajta. A tobbi igen jo tank elotte.
Viszont a KV-3 ha magazabb tierbe kerul nem vlaami jo mert lepattan sokszot a lovese. A KV-4-tol folfele nem jatszottam, de azt sem mag az ST-1-es sem nagyon szeretik akik probaltak. Lassuak nagyon es a jo pancelozottsag ellenere sokszor atlovom a frontjukat is.
Szoval ha behemot lassu, de eross tankkal akarsz menni az IS-4 fele menj. Ha meg kicsit mozgekonyabb(azert csodat nem kell varni toluk)tankra vagysz az IS-7 a tuti. Azt is nehez atloni ha a hasat eldugod. -
Szpecnyaz #166440 Én is az IS4 féle ágat javasolnám. Nem túl mozgékony de jól páncélozott, elég korrekt lövegekkel. De ha ez a koncepció jön be neked, akkor érdemes lenne tenned egy próbát a német heavy ággal. Mindkét heavy águkon számos hasonló tank található T7től. -
SuspiciousC #166439 Jól mondtad, ha hasonló játékélményt akar, akkor IS4 ág. -
Burgernemham #166438 Értem, köszi, nekem is hasonló elgondolásom volt mint neked az adatokat figyelvén. De akkor hallgatok szavadra, s várok még kicsit a kivásárlásban; az orosz ágat játszók majd még lehet tudnak hozzátenni, hogy esetleg előtte kifejleszteni valamit. Remélem eljő az idő amikor én is tudok tanácsokat adni :-) -
marchizor #166437 btw. én nem játszom az orosz ágat, azért még várj meg más véleményt is. -
Burgernemham #166436 Nagyon köszönöm a választ. Éppen most jutottam el ahhoz a ponthoz ahol választanom kell a T-150 és a KV-1S között. Akkor marad a full páncél vonal, megszoktam. Köszi :-) -
marchizor #166435 akkor IS-4 ágon kell menned. KV-3; KV-4; ST-1 : mind mind lassú, de agyonpáncélozott tankok. -
Burgernemham #166434 Üvdözlet mindenkinek! Pár tanácsot már kértem tőletek és készséggel válaszoltatok is, amit külön köszönök. Akkor úgy voltam vele, ( úgy 3 hete) hogy megunván a fantasy és egyéb mmo-kat elszórakozom a munkahelyemen és úgy tétlenkedéseim közepette evvel a "kis" progival. Szóval ez így is volt mostanáig. Eljutottam a szovjet KV-1 heavy-hez (tudom, ez már egy nerfelt tank), és heteken keresztül csak ezzel játszottam. Telt az idő, én meg azon vettem észre magam, hogy hiányzik ez a fajta játék, egyre gyakrabban léptem be. És a KV-1-el már a múlt héten is előfordultak 4-5 killes átlag csaták gyakran naponta.(azért hangsúlyozom, előfordultak) Ezen felbuzdulván úgy gondoltam, hogy tovább játszok és magasabb tierekbe megyek szovjet heavy vonalon.
Annyi volna a kérésem és kérdésem hozzátok, hogy javasoljatok nekem egy ágat a nehéz ruszki harckocsisoron, aminek felső tierjében olyan tank van mint a KV-1, mert az nekem már mára nagyon fun, és kezelését teljesen megszoktam. Fogalmam nincs melyik ami hozzá hasonló volna a magas tierekben; és, hogy a KV vagy sz IS ágban haladjak e ehhez.
Előre is köszönöm a segítségteket. (egy kezdő akinek megtetszett a játék, aki azt hitte valami gagyival kezd el gamelni és nagyon kellemesen csalódott)