A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Greenscape #166441 Nekem IS-7 van es ha nem basznak szet az atyik nagyon jol lehet vele menni. Gyors(a tobbihes kepest) es jo a pancelja is. Az Is-4 nincs meg igy csak azt tudom rola irni amit lattam mikor egymassal szemben csataztunk. Valamivel masszivabbnak tunik. Az agyuja (ugyan az mint az IS-8-nak) szerintem jobb mint az IS-7-nk van. Tontosabb, kicsit gyorsabb, de valamivel kevesebbet sebez. Az IS-7-es nyugodt szivvel ajanlom marcsak az oda vezeto ut miatt. Az IS-8 akkor lett beleteve a jatekba mikor pont odaertem volna igy azzal azzal kellet mennem ami akkor talan a legszarabb tier 9-es heavy volt, de azota javitottak ajta. A tobbi igen jo tank elotte.
Viszont a KV-3 ha magazabb tierbe kerul nem vlaami jo mert lepattan sokszot a lovese. A KV-4-tol folfele nem jatszottam, de azt sem mag az ST-1-es sem nagyon szeretik akik probaltak. Lassuak nagyon es a jo pancelozottsag ellenere sokszor atlovom a frontjukat is.
Szoval ha behemot lassu, de eross tankkal akarsz menni az IS-4 fele menj. Ha meg kicsit mozgekonyabb(azert csodat nem kell varni toluk)tankra vagysz az IS-7 a tuti. Azt is nehez atloni ha a hasat eldugod.