A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Burgernemham #166434 Üvdözlet mindenkinek! Pár tanácsot már kértem tőletek és készséggel válaszoltatok is, amit külön köszönök. Akkor úgy voltam vele, ( úgy 3 hete) hogy megunván a fantasy és egyéb mmo-kat elszórakozom a munkahelyemen és úgy tétlenkedéseim közepette evvel a "kis" progival. Szóval ez így is volt mostanáig. Eljutottam a szovjet KV-1 heavy-hez (tudom, ez már egy nerfelt tank), és heteken keresztül csak ezzel játszottam. Telt az idő, én meg azon vettem észre magam, hogy hiányzik ez a fajta játék, egyre gyakrabban léptem be. És a KV-1-el már a múlt héten is előfordultak 4-5 killes átlag csaták gyakran naponta.(azért hangsúlyozom, előfordultak) Ezen felbuzdulván úgy gondoltam, hogy tovább játszok és magasabb tierekbe megyek szovjet heavy vonalon.
Annyi volna a kérésem és kérdésem hozzátok, hogy javasoljatok nekem egy ágat a nehéz ruszki harckocsisoron, aminek felső tierjében olyan tank van mint a KV-1, mert az nekem már mára nagyon fun, és kezelését teljesen megszoktam. Fogalmam nincs melyik ami hozzá hasonló volna a magas tierekben; és, hogy a KV vagy sz IS ágban haladjak e ehhez.
Előre is köszönöm a segítségteket. (egy kezdő akinek megtetszett a játék, aki azt hitte valami gagyival kezd el gamelni és nagyon kellemesen csalódott)