418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Oddball29
    Nagyágyút ki se kell fejlesztenem, az is megvan T30-ről.
  • Trolokaa
    Köszönöm!
  • Jacktor
    A felszerelések lesznek féláron. A modul az, amit kifejlesztesz a tankon.
  • Oddball29
    Nem is számítok sokra. Valahogy össze kell guberálni olyan 100k xp-t, többi freeből oszt le van ejtve.
  • Ndre77
    Ami TD-ket illeti, Nagyon erősen terelik a népet a szovjet ágra.
  • lexlutor
    ..viszontes koves ut himmelsdorfon.. vegsebesseg 13 km/h. megfizethetetlen. minden masra ott a mastercard..
  • Szpecnyaz
    Szerintem a T95-nél erősen meg fog csappanni a lelkesedésed :D.
  • Trolokaa
    Jól láttam hogy a modulok féláron lesznek? Vagy az fogyócikk?
  • lexlutor
    .. nekem azert vannak a garazsbana tankok, hogy ah ugy van kedvem megyuk veluk. disznek, plane lakoautonak egyet sem tartok meg. de vannak viszont olyan legenyeim, akik ki vannak kezepzve rendesen, de a tanjukat eladom, de kesobb lehet visszavennem. a legenyeket meg sajnalom elvesztegetni.
  • Trucker39
    Hmm. szombaton vettem vissza a Su-100-t :/
  • patchaou
    BT-2, T-28 csak ezért van a garázsomban
  • VanDaal
    Na erről az elírás dologról lemaradtam.
  • FosTalicskaa
    Minek bővíteni a barakkot? Akik régen regisztráltak, gondolom mindenki kivette a részét a mélygarázsépítésből, vesztek 1-es 2-es szintű lakótankokat, aztán abban elvan a legénység barakkhely nélkül is. :P
  • brasco84
    de kurva jo h megvettem már a su 100at....... sosem jönnek be ezek az új dolgok
  • lexlutor
    .. en annyit hagytam rajta anno, h eleg lesz majd, azt most kisult h 48k kell.. vehettem vissza :)
  • patchaou
    Én is most vettem vissza, ~30k xp már van vele.
  • retros
    nekem kapóra jön a su-100 félár (még nem vettem meg, de kifejlesztve) + 50% felszerelésre
  • Oddball29
    Nyugdíjas állás az olyan öregeknek mint én. Meg csak a felét kell megcsinálni.

T95-öt nem nerfelik, mod már beírta hogy csak elírták.
  • lexlutor
    ..felaru barakbovites megint nincs.. franc..a su100at is visszavettem a multheten..
  • retros
    http://worldoftanks.eu/news/3784-ural-steel-road-finals/

ezaz! holnaptól új special.
  • VanDaal
    Ha megmarad a lelkesedésed az első néhány T95-ös kör után is, akkor majd elgondolkodom a dolgon :)
    De jelenleg rettegek attól a tanktól, úgy szidja mindenki. És még ezt is nerfelik 8.0-ban...
  • Trucker39
    Nem tudom, azzal kinek mi baja volt, hogy csökkenteni kell a jó tulajdonságait. Teszten próbáltam (nagyon szerettem volna egy tornyos TD-t), de nekem nagyon harmat gyengének tűnt a többihez képest.
  • Oddball29
    Én megyek az E3-ért, annak alacsony a global WR-je és ritka is, pedig én tesztszerón erősebbnek találtam mint az E4-et. Tornyos top TD-t WG nem bírja megállni, hogy ne nerfelje rommá.
  • patchaou
    A rengeteg 0 sebzést, lövés után eltűnő tankokat, 16 lőszeres pléjereket, siemkákat máshogy nem is lehet elviselni. Ja a prokhorovka támadást és az artykat majdnem kihagytam.
  • foxbat88fx
    új orosz TD ág nagyon jó lesz....
    Uralmash (L)
  • foxbat88fx
    nah kiderül hogy ez nem csak wot fórum hanem alkesz fórum is :D
  • Trucker39
    Azt hiszem, lebeszéltetek az amerikai TD ágról. Marad a francia, meg kis xp-t gyűjtögetek a Su-100-l, hátha jó lesz az még valamire.
  • Szpecnyaz
    [spoiler] Ez nekem rendszeresen összejön alkoholtól, talán tavaly októberben volt ilyen. Ilyenkor az a lényeg hogy vagy kell az ember elé vödör, vagy pedig az WC-n folytatott tevékenységet NAGYON gyorsan le kell tudni :D:D:D. [spoiler]
  • FosTalicskaa
    Oh, ezzel én is így voltam amikor először mondták. A válaszom az volt, hogy legalább ez halad előre... Ezzel szemben az eleje ugyanolyan papír mint t28 oldala vagy segge, úgy fordul mint egy három hónapja partrakerült bálna, a célkeresztje a legkisebb mozdulatra is akkorára ugrik szét, mintha egy meddel 80-al mennél, forognál szétlőtt ágyúval, lövésszel, de legalább jó sokáig céloz cserébe. De ha be is célzott abba sincs köszönet, mert a legkisebb távon is simán mellélő. Meg szerintem egy masszív kredit nerf is lehet a top ágyúján. Én már ott tartok, hogy inkább mennék 5 kört a t28-al, mint egyet ezzel a hulladék bádogteknővel... :P
    Mióta T30-al tolom, már nem is idegesítem fel magam, egyszerűen inkább kilépek játékból és csinálok valami teljesen mást. :)
  • brasco84
    nekem ez egy átmulatott éjszaka után összejött, annyira nem volt mulatságos :D
  • foxbat88fx
    nekem lázam nincs, de most kifejezetten jobban vagyok hogy ki jött belőlem ennyi cucc :D nem is értem hol volt ez a sok xDDD
  • SZU
    Amatőrök.

Nekem 7 éve sikerült a kettőt részegen.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vidéki buli, pottyantós WC. Rohanás hasmenés miatt. Bent a szag megcsapottés már éreztem is az epét a számban. Választhattam melyik megy az ajtóra és melyik a lukba. Szerintem a kicsit rosszat választottam... =)
  • Oddball29
    Nem fogják az E4 nerfet abbahagyni, a T30-as most megint kap, ez is játszhatatlanná lesz barmolva patchről patchre.

Kell egy kis idő, míg a tömegek az agyukhoz kapnak, hogy papír lett a torony, onnantól halott a téma.
  • agrarmacso
    Nekem 2 éve egy vírusos-lázas témában már sikerült egyszerre ez a kettő....::D:S
  • VanDaal
    A JagdE-100-nál még nerfelve is sokkal jobb az E4-es. Orosz top TD-k nekem nem jönnek be a lövegkitéríthetőség teljes hiánya miatt. Franciákat el sem kezdtem, nem is akarok belefogni most új ágba, meg amúgy is nerfelve lesznek, mire eljutnék valameddig. A Proto átszenvedése után tuti nem fogok nekiállni a sima T28-nak és a T95-nek is.

Bezárult a kör, és mindenképp kell egy top TD, úgyhogy marad az E4. Egyébként nekem semmi bajom nem volt vele, kipróbáltam teszten és bejött. T30-at meg majd túlélem valahogy...
  • foxbat88fx
    áh most már rájöttem hogy a wot jobb mint ez a "betegség"....
    spoilert csak saját felelősségre nyisd le xD

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most hánytam a kádba a tegnap esti kajámat félig megemésztve + mellé egy vödör "vizet"..... persze előtte még össze is fostam magam...
    majdnem sikerült egyszerre a kettő :S
  • diegho
    Ja és tudjam előre, hogy milyen képességekkel rendelkezik, xvm nem játszik, nem a cap/def pontok alapján kiszámolt eff-re vagyok kíváncsi.
  • brasco84
    szopat, szanaszét szopatja a szám ez a rohadt tetves játék már megint.. hétfő, akkor nyomjad az assaultokat köcsög. tudja ez a rohadék hogy az utolsó napom lórival, szívjam meg :D van 20k free xpm, de az kell batchat top ágyújához. szarom le végignyomom defeat-ekkel a napot, aztán megy a kukába ez a tank
  • Oddball29
    T30 olyan tehetetlen bálna mint a T34, és nem tud egyenesen lőni sem 7.4 óta. Én 60k free xp-t beleöltem hogy minél hamarabb megszabaduljak tőle, amit most jól kihúzott a WG a zsebemből az E4 nerffel. 200-as alig döntött frontpáncél az WC-papír 10-esen. aZ e4-nél hull-down sincs, nem éri már meg.
  • Toby0501
    Ha nem így lenne, mindenki egyedül játszana.