418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #166994 Nagyágyút ki se kell fejlesztenem, az is megvan T30-ről. -
Trolokaa #166993 Köszönöm!
-
Jacktor #166992 A felszerelések lesznek féláron. A modul az, amit kifejlesztesz a tankon. -
Oddball29 #166991 Nem is számítok sokra. Valahogy össze kell guberálni olyan 100k xp-t, többi freeből oszt le van ejtve. -
Ndre77 #166990 Ami TD-ket illeti, Nagyon erősen terelik a népet a szovjet ágra.
-
lexlutor #166989 ..viszontes koves ut himmelsdorfon.. vegsebesseg 13 km/h. megfizethetetlen. minden masra ott a mastercard.. -
Szpecnyaz #166988 Szerintem a T95-nél erősen meg fog csappanni a lelkesedésed :D. -
Trolokaa #166987 Jól láttam hogy a modulok féláron lesznek? Vagy az fogyócikk? -
lexlutor #166986 .. nekem azert vannak a garazsbana tankok, hogy ah ugy van kedvem megyuk veluk. disznek, plane lakoautonak egyet sem tartok meg. de vannak viszont olyan legenyeim, akik ki vannak kezepzve rendesen, de a tanjukat eladom, de kesobb lehet visszavennem. a legenyeket meg sajnalom elvesztegetni. -
Hmm. szombaton vettem vissza a Su-100-t :/ -
BT-2, T-28 csak ezért van a garázsomban
-
VanDaal #166983 Na erről az elírás dologról lemaradtam. -
FosTalicskaa #166982 Minek bővíteni a barakkot? Akik régen regisztráltak, gondolom mindenki kivette a részét a mélygarázsépítésből, vesztek 1-es 2-es szintű lakótankokat, aztán abban elvan a legénység barakkhely nélkül is. :P -
brasco84 #166981 de kurva jo h megvettem már a su 100at....... sosem jönnek be ezek az új dolgok -
lexlutor #166980 .. en annyit hagytam rajta anno, h eleg lesz majd, azt most kisult h 48k kell.. vehettem vissza :) -
Én is most vettem vissza, ~30k xp már van vele. -
retros #166978 nekem kapóra jön a su-100 félár (még nem vettem meg, de kifejlesztve) + 50% felszerelésre -
Oddball29 #166977 Nyugdíjas állás az olyan öregeknek mint én. Meg csak a felét kell megcsinálni.
T95-öt nem nerfelik, mod már beírta hogy csak elírták. -
lexlutor #166976 ..felaru barakbovites megint nincs.. franc..a su100at is visszavettem a multheten.. -
retros #166975 http://worldoftanks.eu/news/3784-ural-steel-road-finals/
ezaz! holnaptól új special. -
VanDaal #166974 Ha megmarad a lelkesedésed az első néhány T95-ös kör után is, akkor majd elgondolkodom a dolgon :)
De jelenleg rettegek attól a tanktól, úgy szidja mindenki. És még ezt is nerfelik 8.0-ban... -
Nem tudom, azzal kinek mi baja volt, hogy csökkenteni kell a jó tulajdonságait. Teszten próbáltam (nagyon szerettem volna egy tornyos TD-t), de nekem nagyon harmat gyengének tűnt a többihez képest. -
Oddball29 #166972 Én megyek az E3-ért, annak alacsony a global WR-je és ritka is, pedig én tesztszerón erősebbnek találtam mint az E4-et. Tornyos top TD-t WG nem bírja megállni, hogy ne nerfelje rommá. -
A rengeteg 0 sebzést, lövés után eltűnő tankokat, 16 lőszeres pléjereket, siemkákat máshogy nem is lehet elviselni. Ja a prokhorovka támadást és az artykat majdnem kihagytam. -
foxbat88fx #166970 új orosz TD ág nagyon jó lesz....
Uralmash (L)
-
foxbat88fx #166969 nah kiderül hogy ez nem csak wot fórum hanem alkesz fórum is :D -
Azt hiszem, lebeszéltetek az amerikai TD ágról. Marad a francia, meg kis xp-t gyűjtögetek a Su-100-l, hátha jó lesz az még valamire. -
Szpecnyaz #166967 [spoiler] Ez nekem rendszeresen összejön alkoholtól, talán tavaly októberben volt ilyen. Ilyenkor az a lényeg hogy vagy kell az ember elé vödör, vagy pedig az WC-n folytatott tevékenységet NAGYON gyorsan le kell tudni :D:D:D. [spoiler] -
FosTalicskaa #166966 Oh, ezzel én is így voltam amikor először mondták. A válaszom az volt, hogy legalább ez halad előre... Ezzel szemben az eleje ugyanolyan papír mint t28 oldala vagy segge, úgy fordul mint egy három hónapja partrakerült bálna, a célkeresztje a legkisebb mozdulatra is akkorára ugrik szét, mintha egy meddel 80-al mennél, forognál szétlőtt ágyúval, lövésszel, de legalább jó sokáig céloz cserébe. De ha be is célzott abba sincs köszönet, mert a legkisebb távon is simán mellélő. Meg szerintem egy masszív kredit nerf is lehet a top ágyúján. Én már ott tartok, hogy inkább mennék 5 kört a t28-al, mint egyet ezzel a hulladék bádogteknővel... :P
Mióta T30-al tolom, már nem is idegesítem fel magam, egyszerűen inkább kilépek játékból és csinálok valami teljesen mást. :) -
brasco84 #166965 nekem ez egy átmulatott éjszaka után összejött, annyira nem volt mulatságos :D -
foxbat88fx #166964 nekem lázam nincs, de most kifejezetten jobban vagyok hogy ki jött belőlem ennyi cucc :D nem is értem hol volt ez a sok xDDD -
SZU #166963 Amatőrök.
Nekem 7 éve sikerült a kettőt részegen.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vidéki buli, pottyantós WC. Rohanás hasmenés miatt. Bent a szag megcsapottés már éreztem is az epét a számban. Választhattam melyik megy az ajtóra és melyik a lukba. Szerintem a kicsit rosszat választottam... =) -
Oddball29 #166962 Nem fogják az E4 nerfet abbahagyni, a T30-as most megint kap, ez is játszhatatlanná lesz barmolva patchről patchre.
Kell egy kis idő, míg a tömegek az agyukhoz kapnak, hogy papír lett a torony, onnantól halott a téma. -
agrarmacso #166961 Nekem 2 éve egy vírusos-lázas témában már sikerült egyszerre ez a kettő....::D:S -
VanDaal #166960 A JagdE-100-nál még nerfelve is sokkal jobb az E4-es. Orosz top TD-k nekem nem jönnek be a lövegkitéríthetőség teljes hiánya miatt. Franciákat el sem kezdtem, nem is akarok belefogni most új ágba, meg amúgy is nerfelve lesznek, mire eljutnék valameddig. A Proto átszenvedése után tuti nem fogok nekiállni a sima T28-nak és a T95-nek is.
Bezárult a kör, és mindenképp kell egy top TD, úgyhogy marad az E4. Egyébként nekem semmi bajom nem volt vele, kipróbáltam teszten és bejött. T30-at meg majd túlélem valahogy... -
foxbat88fx #166959 áh most már rájöttem hogy a wot jobb mint ez a "betegség"....
spoilert csak saját felelősségre nyisd le xD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Most hánytam a kádba a tegnap esti kajámat félig megemésztve + mellé egy vödör "vizet"..... persze előtte még össze is fostam magam...
majdnem sikerült egyszerre a kettő :S -
diegho #166958 Ja és tudjam előre, hogy milyen képességekkel rendelkezik, xvm nem játszik, nem a cap/def pontok alapján kiszámolt eff-re vagyok kíváncsi. -
brasco84 #166957 szopat, szanaszét szopatja a szám ez a rohadt tetves játék már megint.. hétfő, akkor nyomjad az assaultokat köcsög. tudja ez a rohadék hogy az utolsó napom lórival, szívjam meg :D van 20k free xpm, de az kell batchat top ágyújához. szarom le végignyomom defeat-ekkel a napot, aztán megy a kukába ez a tank -
Oddball29 #166956 T30 olyan tehetetlen bálna mint a T34, és nem tud egyenesen lőni sem 7.4 óta. Én 60k free xp-t beleöltem hogy minél hamarabb megszabaduljak tőle, amit most jól kihúzott a WG a zsebemből az E4 nerffel. 200-as alig döntött frontpáncél az WC-papír 10-esen. aZ e4-nél hull-down sincs, nem éri már meg. -
Ha nem így lenne, mindenki egyedül játszana.