banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    Oh, ezzel én is így voltam amikor először mondták. A válaszom az volt, hogy legalább ez halad előre... Ezzel szemben az eleje ugyanolyan papír mint t28 oldala vagy segge, úgy fordul mint egy három hónapja partrakerült bálna, a célkeresztje a legkisebb mozdulatra is akkorára ugrik szét, mintha egy meddel 80-al mennél, forognál szétlőtt ágyúval, lövésszel, de legalább jó sokáig céloz cserébe. De ha be is célzott abba sincs köszönet, mert a legkisebb távon is simán mellélő. Meg szerintem egy masszív kredit nerf is lehet a top ágyúján. Én már ott tartok, hogy inkább mennék 5 kört a t28-al, mint egyet ezzel a hulladék bádogteknővel... :P
    Mióta T30-al tolom, már nem is idegesítem fel magam, egyszerűen inkább kilépek játékból és csinálok valami teljesen mást. :)