418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Hassel74
    ne már...
  • Hassel74
    Ha a "válasz" opciót használnád, néha tudnánk, kinek címzed...
  • Burgernemham
    Bloggazda: figyelj, tilts te egyszerű eke! Senki és semmi nem vagy! Gyakorold "hatalmad", ha már nem áll fel a puncira te szánalmás AVO-s palánta! Őseid sem tettek mást, tiltottak, akasztottak, és mást "húzásra" (főleg bitóra) kényszerítettek.
  • Oddball29
    De akár mutathatsz is egy screenshotot a 63-as winratedről, amit a WG oly megátalkodottan próbál sutyiban lerontani, csak mert nem fizetsz.
  • Burgernemham
    Húzza el anyukád, a mentő.
  • Oddball29
    Ezzel a troll baromsággal most húzz el innen. Nekem több mint 10k csatám van olyan 90%-ban prémium nélkül, és sose éreztem/gondoltam hogy bármit is kedvezne fű alatt a rendszer a prémiumosoknak.
  • nagypite
    prémium tankokat 1-5-be rakja 80-90%-ban igen manipulált a játék, de kit érdekel én az esetek többségében jól szórakozom...
  • Burgernemham
    Te valóban mezei informatikus vagy az írottak alapján; én viszont 25 éve gépi kóder-kókler. Nekem magasabb a winrátám (így jobban tetszik: egybe): 63%. Utolsóként lőnek ki hetek óta, viszont a bajtársakat nem, s hol eggyel több prééééééééémium szerepel, ott általában győzelem dukál.
    Az algoritmusok alapján állítom, a düh árt a szívnek. talán nyugodj meg, s vegyél mély levegőt. S ha valóban értenél a programozáshoz nem égetnéd magad ekkora faxfaktorral.
  • Oddball29
    Van itt egy halom Skywalker, de egyik sem online.
  • diegho
    Tehát manipulált a játék és csak az tud nyerni, akinek prémiumja van? Szakasztársam sosem prémiumozott és 60% win rátánál jár, én kb 90%-ban prémiumozok szintén 60% win rátával. Nem látom a különbséget. De tegyük fel manipulálni próbálják. Mezei informatikus révén is tanultam programozást, de nincs az az algoritmus, ami ennyi változót lekezelne egyszerre. Mert miről is van itt szó? Első körben arról, hogy a játék manipulálja a nyerő és vesztő szériákat, néha sok a nyerő egymás után, néha sok a bukó, ehhez hozzájön még a prémium fiók megléte, meg nem léte, tehát azt állítod, hogy valaki írta a WG-nél egy olyan algoritmust, ami 90ezer online játékosnál, több, mint 20ezer futó csatánál figyelembe veszi azt, hogy melyik csapatban van több prémiumos és melyikben mennyi olyan játékos van, akinek éppen nyerő és bukó szériája van és ezek alapján válogatja össze a csapatokat sok esetben kevesebb, mint 1 másodperc alatt? Nos, ha van olyan ember, aki ezt egy ekkora adatbázishoz megírja - de nincs - akkor sem lenne akkora kapacitása a WG-nek, ami ezt kiszámolja neked pár tized másodperc alatt. El kell fogadni, hogy vannak gyengébb és jobb játékosok és a játékban van egy random faktor, ami teljesen véletlenszerűen adja a sebzést/penetrationt a +-25%-on belül. Ez van, akinek nem tetszik viszlát!
  • Kubukli
    Szóval mit lehet látni AMX 13-90-nel?
  • ximix #167102
    Nem tudom E75-ön teszteltétek a löveg sebezhetőségét, egymásután két csatában is az első kapott találatot odakaptam kapásból piros lett a löveg, gondolom auto célzást használtak.

• Hassel74
    [IMG][/IMG]

behalt a szerver...
  • patchaou
    Skywalker accal fent vagyok, de még kék a nevem :)
  • fodus
    Hát ilyet sem b**tam még. 4perc van vissza, én egy tiger p-vel, szemben egy t-29, meg agy pziii-iv. elmegyek az ellen bázisáig, kinyírom a t-29-et, aztán látom, hogy a másik foglal. Vssza indulok, már majdnem 80%-ot elfoglalt a barom, mondom lövök párat blinbe. Erre ez a marha, ahelyett, hogy foglat volna tovább, és nyernek, kirohan felém és nekiáll velem bújócskázni. Istenem mennyi hülye van. Így persze döntetlen lett, nem maradt időm kilőni.
  • Kubukli
    Találós kérdés.
    Miért fasza AMX 13-90-nel menni manapság?
  • Ytar
    Mit össze nyavajognak egyesek .. Prémium/Nem Prémium összeesküvés .. A prémiumos játékost is pontosan ugyanannyiszor állítja a f@sz rossz végére a MM, mint akinek nincs, hidd el.
    Igaz, a kredit azzal T9-ig mindenképpen gyűlik, sőt, ha nem vagy kretén, akkor még a T10 is plusszos többnyire.
    Ha ez bassza a csőröd, akkor vegyél prémiumot.
    Jobb ha a WOT-ot havidíjas játéknak fogod fel, ami ingyen kipróbálható. Merthogy' ez gyakorlatilag az. Pont. Tessék ezt felfogni. A WOW sincs ingyen.
    Képzeld magad a WG helyébe. Csinálnád ingyen? Fizetnéd a szerverek üzemeltetését / programozókat / stb., csak hogy Pistike és Tibike is ingyen játszhasson? Nem. Havi 2500 pénz az nem kiköhöghetetlen. Szerintem. 2 menü a mekiben' ..
  • davidbog
    Fulladjanak a vérükbe a fostos M48 toronnyal együtt. Persze újat modellezni már lusták.
  • Oddball29
    Nekem most sikerült bejutnom teszt2-re. Valaki jön még fel?
  • csaba90
    Köszönöm! Talán használhatóbb lesz... :)
  • Trolokaa
    Mint minden játékban a WOT ban is le kell vezetni az ideget!

• marko37
    És tudod mi a legszomorúbb az egészben? Hogy nagyon is igazad van
  • Amarth99
    10k/20k playert ír most.
  • szabii98
    Hali
    mi a helyzet a teszt szeróval, sokan vannak?
  • Burgernemham
    A lelkesedésem hamar alábbhagyott. Ennyire ostobán manipulált játékkal még nem találkoztam, pedig én már akkor az Ultimat nyomtam amikor a WOW még a zacskóban sem volt (elnézést). További jó "játékot" mindenkinek. És a magyaroknak azt üzenem, hogy tanuljanak a szomszéd népektől egy kis alázatot, empátiát, összetartást. És nem árt némi műveltség sem, mert ilyen bunkó tábor nem akad ebben a játékban mint a miénk. Ennek semmi köze amiért nem folytatom, engem nem bántott senki, és szerencsére többnyire intelligens és megértő társakat találtam. Az a puszta tény amiért evvel nem érdemes játszani az az, hogy (szavam idézzem) iszonyú bután manipulált.
    Ezek eladnók a jó édes anyukájukat egy premiumos játékosért, s ellenben abban a csapatban amelyikben ilyen nincs, az gyakorlatilag szophat egy napot is.
    Adieu!
  • popey8
    Remélem tényleg csak elírás. Ha nem, akkor az IS-4-et is szétcseszik. A frontja így is elég puha sztem, de ha még a tornya sem lesz erős...
  • Amarth99
    Kellett nekünk protoval, t30al, t28al meg t95tel szopni... tényleg személyiség fejlesztő tankok :D. Megtanítottak játszani minket, hogy feltornásszuk a globális winratet :D!
    Srácok fogjuk vissza magunkat a következő patchig :P!
  • Amarth99
    Is4nél a löveg pajzs 250ről 160ra való csökkentése ugye elírás:D? Lassan kukázni kell azt hiszem, ha ez igaz.
  • Amarth99
    Köszi Eagle!
  • Eagle16
    link
  • Amarth99
    Hello!

Hol lehet megnézni a globális tankonkénti winratet vagy mit? Marhára érdekel, hogy a nerfelés-buffolás, adok-kapok az alapján reális-e.
    Előre is kösz!
  • Oddball29
    Biztos csak békésen szántogat majd.
  • TDantes
    Franci FCM-ek és hasonlók...akkora ocsmány vacak izék...kell kell kell....most azonnal kell!
  • Eagle16
    Rakétás Pz38H úúúristen :DD

Beteg.
  • Eagle16
    JagdE100:

Kisebb talajellenállás:

Jó minőségű talajon 8.5%-kal.
    Átlagos talajon 7%-kal.
    Forgatási sebesség: 18 => 20
    Ágyú kitérítés sebessége: 20 => 26

Ágyú:
    Célzási idő: 2.9 => 2.7
    Ágyú kitérítés esetén 20%-kal kisebb célkör.
  • Gunslinger
    Object 416, fincsiii, várós már nagyon.
    Az ágyús traktor tuti valami tréfa.
  • Ytar
    *r
  • Ytar
    Gegmany-Agrimotor .. LOOOOOOL
  • csaba90
    A JagdE100-al pontosan mit csinálnak mert nem sokat értek abból ami oda le van írva :S
  • Oddball29
    Well-well-well, what do we have here...

Nem véletlen bukták ezek így be ilyen csúnyán az amerikai piacot, sikerült megtalálni a lehetséges legrondább tornyot a T95 MT-re.