banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Burgernemham
    A lelkesedésem hamar alábbhagyott. Ennyire ostobán manipulált játékkal még nem találkoztam, pedig én már akkor az Ultimat nyomtam amikor a WOW még a zacskóban sem volt (elnézést). További jó "játékot" mindenkinek. És a magyaroknak azt üzenem, hogy tanuljanak a szomszéd népektől egy kis alázatot, empátiát, összetartást. És nem árt némi műveltség sem, mert ilyen bunkó tábor nem akad ebben a játékban mint a miénk. Ennek semmi köze amiért nem folytatom, engem nem bántott senki, és szerencsére többnyire intelligens és megértő társakat találtam. Az a puszta tény amiért evvel nem érdemes játszani az az, hogy (szavam idézzem) iszonyú bután manipulált.
    Ezek eladnók a jó édes anyukájukat egy premiumos játékosért, s ellenben abban a csapatban amelyikben ilyen nincs, az gyakorlatilag szophat egy napot is.
    Adieu!