418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
ilsalon #167277 Nekem a Su76 és a Su85b is tetszett. Visz mindent a puskájuk és eléggé gyorsak, ha már ki vannak fejlesztve. Persze bújni nagyon kell, mert páncél nuku.
Általában elmonható az oroszokról, hogy jó a rejtőzés és nagyot sebző az ágyú. Páncél nem sok, de a top gépek már pattognak azért rendesen.
Eléggé brutális, hogy a tizes az képes 100 méterről is durrogtatni rád és nem tudod felderíteni. -
kingofn00b #167276 Steel of Ural vagy mifene verseny. Annak az apropójából van a nagy leárazás. -
Ez. -
Megmondaná valaki hogy mégis milyen event van hogy fél áron lehet parts-okat venni (álcaháló stb)????? most 9:20 perckor.. -
barkov6 #167273 Mindenképpen érdemes!
Egy nagyon jó tank, ua játékstílus mint a T-54-el, csak nagyobbat sebez, messzebbről átüt, és több mindent lehet vele bevállalni a magasabb életerő miatt.
Rögtön megvettem, amint lehetett, és minden várakozásomat felülmúlta.
(Talán ha 10-el gyorsabban menne... de bilibe lóg a kezem) :))) -
kingofn00b #167272 Köszi.
Ha mondjuk a STUG III - at (játékstílusban) vagy a JgPZIV-et veszed alapul, akkor azokhoz képest milyen a ruszki TD ág teteje? -
ilsalon #167271 Ha ráviszed az egeret a mukira, akkor kiírja, hogy mennyi is az annyi. Látod a különböző dolgokból jövő százalékokat. Itt látszik, hogy képzetlen az adott tankra, ilyenkor piros a neve. Katt rá és átképzés az aktuális tankra. Lehet ingyen, 20k-ért kisebb százalékvesztéssel, 200 aranyért veszteség nélkül. Általában a 20k-sat használjuk, aranyért csak nagyon ritkán éri meg. -
Nézz be fenn az adatbázisba. Nem sok eredmény van azzal a kis.... de azért túl lehet jutni rajta. -
diegho #167269 Azért kíváncsi lennék az ilyen egyedek, mint a tegnap esti, milyen késztetést éreznek arra, hogy egy fórumba feljöjjenek és osszák az észt egy társaságnak? Ezeknek az embereknek nem hogy gyereke, de még barátai sincsenek, hiszen valamilyen okból itt töltik ki a dühüket. Egyszerűen nem értem miért jó ez bárkinek is. Név nélkül feljönni ide és 10-20 embernek ugatni, hangoztatni, hogy milyen tökös gyerek, de egy nevet, címet odaírni már nem mer, mert valójában egy beszari kis senki, akit számtalanszor vertek meg, szívattak, netán aláztak is az életben és úgy gondolja, ha itt névtelenül játssza a nem létező eszét, akkor több lesz mindenkitől. Ezt azt hiszem egy nagyon szép magyar szóval lehet jellemezni: szánalmas. -
Grrrrrrr #167268 Ez az SAu-40 egy tetüláda, még feljavított motorral is. Sebzése is szörnyű. Gyakorlatilag bármi leforogja. Még nem is láttam másnál soha. Lehet, nem a francia páncélvadász vonalat kellett volna vinni.
Más. Tudtok olyan magyar századot, ahol segítenek fejlődni, de még sincs előírva, hogy naponta, x naponta fent kell lenni? Mert azt én nem tudom garantálni. -
szepedli #167267 Okés köszönöm a válaszokat. -
Bmsrt #167266 A D-25T-s Is-4 itt is befigyel!:D
(oké csak teszt,de akkor is...) -
Orosz technika. Egy idő után meg lehet velük barátkozni. A vége meg? Nos az egyiket próbáltam teszt szerveren. Nekem nagyon tetszik.
Találtam is rá példát:
-
Köszi! Igen, nagyon kell neki...
Ne etesd a trollt, még vissza térhet... -
R3nton #167263 ilyen low tier szarokból ne vonj le következtetést szerintem -
zsupeti #167262 Át kell őket képezni 20ropi/fő,de mivel tanktípust váltottál/heavy tankról médiumra/így 100as legénység 80%os lesz.
Ha az emlékeim nem csal az átképezetlen személyzet 50%felel meg. -
Ry0K3N #167261 te jò ég mi volt itt, öröm volt az egészet végigolvasni :-D
ekkora egy szánalmas anonim hazudozògépet ritkàn láttam már
tipikus magyar legaljanép, ha nem bannolták volna megkérdeztem volna mi bántja a beteg lelkét hogy így elkorcsosult :'( -
kingofn00b #167260 Kész, feladtam, gyenge vagyok.
Elkezdtem húzni a ruszki TD-ágat, de az első kettő után teleszaladt a puttonyom… Ennyire tetűlassú, ócska dögöket, hát kész vagyok teljesen!
A német TD ág sokkal jobb, csak annyi rossat olvastam a tierX TD-ről, hogy gondoltam, nem szopatom magam. De ez egy rémálom. A német ág összes gépével egy élmény volt a játék, de ezek az orosz rettenetek lelomboznak. Végig ennyire rosz? Olyan lassú, hogy az egy fájdalom. Steppesen dombnak felfelé 5 km/h. Himmelsdorf, dombnak lefelé döntetett vagy 18-al…
Viszont a Grille egyre jobban tetszik. Szerintem azt fogom húzni fullra. Nagyon élvezetes a játék vele.
-
Jó reggelt mindenkinek! (végre nyugalom).
szepedli: Valószinűleg elfelejtetted átképezni a legénységet az adott tanktípusra. -
szepedli #167258 Sziasztok. Lenne 1 kérdésem. Van egy KV-1 es tankom , 100% osak lettek az emberkéim. Átültettem a T-34 esembe őket. A 100 % ék piros színre változott. Ez hiba vagy így kell neki lenni .Ja??? és mintha sokkal gyengébnek tűnnének mintaz eredeti 75 % os emberkéim. -
zsupeti #167257 Igen.
A ferdire meg valóban kell a periszkóp,mert nagyon vakegér tud lenni. -
Hali!
Ferdimre vennék nagy kaliberű töltés gyorsítót, 3. szintű szellőzést, és periszkópot.
Is-3-on van már egy nagy kaliberű töltés gyorsító, kapna egy 3. szintű ventillátort, meg lövésem sincs, talán szerszámos ládát...
Az érdekelne, hogy ezeket a modulokat át tudom majd pakolni 9-10-es nagy tesóikra? -
kiskami #167255 Mondjuk ez az "elfajzódik" c. mondat tényleg gáz ott a topic homlokán.
Máshol talán egy felkiáltó jelet is kívánna.
-
R3nton #167254 szerintem vedd vissza a t-34-85-t az jobb a tierjében:P Hogy a viharba ne érné még tier10 med és kurva jó, kukára a t-54el! Tier9es szar :D -
bgabor #167253 Az jó. Mások a kemény munkával szerzett piacképes diplomájukra meg a jó állásukra büszkék, megint mások a családjukra amit teremtettek. Te meg erre.
Nem leszel itt túl sokáig, úgy látom. -
Sir Charles #167252 Azt kérdezném a nagyérdeműtől, hogy érdemes megvenni a T-62A-t?
Írjatok egy pár szót róla légyszi, mert nem vagyok benne biztos, hogy le akarom cserélni a T-54-et(nagy kedvencem). -
atee73 #167251 Komoly a hibrid az aion es a warhammer topicbol mar kivagtak most idejott, mert itt meg meghalgatjak... -
TiborTamas #167250 Én aztán nem próbáltalak "cikizni",csak miután kijelentetted,hogy téged úgyse tudnak kidumálni és leütni (tehát a csúcson vagy),így gondoltam szólok,most már befejezheted,mert unalmas a sok szemeted közül kiválogatni az idevaló hozzászólásokat. Téma részemről zárva. -
TiborTamas #167249 Mivel ki lettem banolva holnap estig,így teszt szerveren voltam. Közben meg szokásos fórum olvasás. :) -
Azt a kalamajkát Te kavartad :D -
Burgernemham #167246 Bocsáss meg, összekevertelek! Csak jót írtál, mellettem voltál, elnézed kérem!
Nagy itt már a kalamajka.
-
Burgernemham #167245 Te viszont egy jó fej vagy! Ne hagyd, hogy körbefonjon a tulokháló, bár ha ez eddig nem történt meg akkor szikla egyéniség vagy, és le a kalappal előtted ennyi együgyű között. Maximális tiszteletem! -
Mit írtam Én neked? -
Burgernemham #167243 Neked semmi jogod nincs engem bármire is utasítani, se nem kérni azok után amit nekem írtál volt pár órával ezelőtt. -
Burgernemham #167242 "A TOPICBAN, BAN lista működik, tehát ha valaki nagyon elfajzódik, banolva lesz."
Hol a gerencséri félbemetszett herében vagy! Én nagyon "elfajzódtam" (atyaisten, micsoda szóhasználat és stilisztika) mikor nyomsz már ki végre a topikból?! -
Te jó ég, kiakad a noobjelző, és az összes szerencsémet elhasználom egy évre előre. :-s
-
Sajnos a sok szemét közül nincs most energiám kikeresni miből indult az egész. Köszönjük szépen kedves tanácsod! Azt hiszem a többiek nevében is szólok amikor arra kérlek, hogy ne sértegess senkit és ha a játékhoz nem szólsz hozzá, akkor inkább maradj is csendben. Ugyanez vonatkozik a 6000 másik nem fórumozó alregedre is. -
Burgernemham #167239 Engem próbál cikizni, hiszen olvasta, hogy a többi birka is ezt tette, s egyénisége híján folytatja amit azok elkezdtek. -
haflac #167238 Tibi.Hali!Mi jót csinálsz az éjszaka közepén?:) -
Burgernemham #167237 De én közel nem vagyok a "csúcson". Sokkal tahóbb is tudok lenni.