418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #167556 És valóban, ez is egy igencsak szemet szúró, pofátlan dolog...
Én már direkt HE-re váltok ilyeneknél, de ilyenkor még az is képes lepattanni vagy kritikust sebezni csak. Emlékezetes példa a közelmúltból, mikor az én kedves T28 protómmal 3 lövésből levertem egy IS-3-at 78 hp-ra. Na onnantól számítva a 7. lövésembe halt bele. Igaz, viszonylag messze volt (2-300 méter), szóval volt "véletlen" mellélövés is köztük, de ez akkor is no comment kategória... -
Amarth99 #167555 A 8.0ás patch számomra egyetlen hasznos, és jónak mondható újítása az új eredmény részletező. Csodás látni, hogy milyen durva "credit" nerfet tolnak wg pajtiék a featurejeikkel... 0-ás penetration, 0-ás track stb.
Ahogy eddig néztem a lövéseim harmada hajlandó sebezni... nagyszerű.
Előző csatában is su 122 54el 11 penetrationből sikerült 2142-t sebezni (440es átlaggal az alig 5 sebző találat). Végülis mire jó a 270es pen, ha a t95 oldalába sikerül 4-5 0 damaget lőni sorozatban, 90°-os szögben...
Az E4 155-se hasonlóan 1/3os aránnyal sebez nálam (szuper 290es pen). Még jó hogy minden tanknak igyekszem a gyenge pontjait lövöldözni...
Az obj 263 meg marhára érdekel milyen nerfet kap, mert kb vicc milyen armorja van... -
Cs3 #167554 Nekem most volt egy fantasztikus köröm T43-al. T7-T6 csata, 4-4 T7 mindkét oldalon, ebből nálunk két közepes tank 1-1 TD meg heavy, odaát 3 TD meg egy heavy, T6-ból egyel több nekik. Sok esélyünk nem volt. Személyes nyomorom meg hogy ki tudtam volna lőni vagy 3-4-et is. De vagy mellé vagy 0 dmg vagy maradt 20 HP. Katasztrófa. Random, meg a gyengék segítése dolgozik rendesen, szerintem aki kicsit is jobb pirosnál, az most ne játszon. -
Desmodromic #167553 Vagy marad 1-20 HP-ja, ez az úgynevezett mercy system. :) -
én olyat tapasztalok hogy ha valakit 1lövésen belülre lövök, az utolsó ami kivégezné az mindig vagy lepattan, vagy 0 sebzés, vagy hihetetlen módon ellövök az ágyúja és a teste között, vagy a rák se tudja. -
marci1110 #167551 Nem tudom melyik bosszantóbb, amikor egyáltalán nem sebzek, vagy amikor pont annyit sebez, hogy ne haljon meg, csak valaki más ölhesse meg.
Az M10-zel most pont majdnem megőszültem emiatt. A havas városi pályán durván egy percen belül sikerült levinni egy 3601-et 8 hp-ra, egy pz38na-t 3-ra és egy t1ht-t 11-re. Természetesen pont eltűntek mind fedezékek mögött, mire végezhettem volna velük. Végül mégis szerencsém volt, mert a három "jól megérdemelt" killből kettő mégis az enyém lett később.
Egyébként valaki tapasztal olyat, hogy szinte mindig csak az ő orra elől halásszák el a frageket és fordítva nem? Én emiatt nem bosszankodhatok, ahányszor tőlem "lopnak" én is annyiszor szedem el mástól, nagyjából 1:1 arányban. -
fodus #167550 Azt hiszem elmondhatjuk, hogy egyre többször tesz szopóágra, ha prém nélkül játszol. Az imént E-75-el p lövés, 9 találat, 0 sebzés, de még kritikus se. Utána tiger p-vel 18-lövésből 2 találat, mondanom sem kell, 0 sebzéssel. Hihetetlen.... -
Desmodromic #167549 Azért köszi! :) -
xDDD 8 kill. meg is dícsértek :P
Győzelem!
Csata: Ensk 2012. szeptember 11. 22:02:56
Jármű: Marder II
Szerzett tapasztalat: 957
Szerzett kredit: 12 564
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védő, Mesterlövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
[img]http://mwreplays.com/replayimg/8103ae9d8d7b3253faefd2fe61e2da29.png[/img][/url]]][url=http://mwreplays.com/replay/14PBG8E6ITJY/][/URL]
-
Desmodromic #167547 töltésgyorsító -
Ah, slowpoke is slow. :) Na mindegy. -
Nekem minden lövésnél elszáll, amit szemből kapok. -
http://www.planetwot.com/Crewxp/Szerintem ez segíteni fog. :) -
Kubukli #167543 Mondjuk szerintem amikor valamire akció van (125% credit) akkor a genyó fél-ázsiai népség mindíg tekerész valamit a potmétereken. For customer satisfaction... -
Kubukli #167542 Vezetőt nem de a zero damage-t meg tudom erősíteni. -
Kubukli #167541 Akkor ha kaphatnék némi támpontot IS-re és T-43 ra való modul kapcsán...
Venti természetes és a többi? -
johnibyg #167540 a kukker gondolom a távcső, a rammernél nem tudom mire gondolsz, el tudnád mondani, az mi akar lenni? :-) -
Ezt a T20-at nagyon durván ninjanerfelték... Minden lövésnél elszáll a vezetőm... Ammorack is hajlamos elpattanni. Vicc ez a tank. Az ágyúja meg úgy szórja a 0 dmg hiteket, hogy öröm nézni. -
Desmodromic #167538 Tegyük fel szükséged van 100.000XP-nyi képességre és van 5 fő legénységed.
Bekapcsolod a gyorsított képzést, akkor elvileg 20%-al gyorsabban éred el, mert ugye egyszerre csak 1 fő tapasztalata duplázódik. -
Ric Flair #167537 Most hogy halálra játszotam magamminden tanktipussal és nemzettel a teszt szerveren , kijeltem hogy az ellenséges csapatban egészen biztos nem emberek játszanak hanem botok. Kicsit érdekes hogy tesztszerveren is ugyanaz van mint a simán 20 körből nyersz 2 max.... Nem létezik az hogy én kapom mindig a vesztes csapatokat mert akkor más meg folyton csak a nyertes kapná. Szóval a 2 nincs arányban. Persze rendes szerveren velem is megesett már hogy 15re megnyertünk egy csatát.. de ez kb ilyen 500 lejátszott csata után szokott lenni, én meg viszont sorra kapom az olyan vesztes csatákat hogy 2-15 re kikapunk és akettő annyira nincs egyensúlyban hogy ez nem létezik .. csakis csalással. Vagy ha nem az allor valaki magyqarázza ezt meg nekm!:D Én olyan játékkal akarok játszani amibe ÉÉÉÉN nyerek 90%:DDDD minimum:DDD szóval tök állat ez a 8.0 wot de nem fogok vele játszani mert én nyerni akrok és nem veszteni :DD -
Bmsrt #167536 Situational Awareness 3% ha fullos(ez a rádiósé)
Recon 2% ha fullos(ez a parancsnoké)
Szóval nem sokat... -
Igen :D :D mindig össze keverem a kettő... -
Gathavor #167534 a helyzetfelismerő és a felderítő mennyit érnek körülbelül? és a kettő közül melyiket érné meg jobban rárakni az emberemre?
T25AT-ra kéne. -
Desmodromic #167533 A gyorsított képzésre gondolsz? -
Folyamatosan szenvedtem a SU-85B vel.. erre most egymás után 6 kill.. és az átlag is 3 körönként.. pedig nem hiszem hogy jobb lettem vele.. -
Desmodromic #167531 Király vagy, elmentve! -
csak azt nem tudom, hogy pl. kijön 1 képzésre mondjuk 80%-100% 127,713 exp.
Tegyük fel, ha 7 tagú a legénység, és Elit képzéssel akkor koponyánként 127k exkp ??? Nem jó a logikám, valaki magyarázza el légyszi :D -
Desmodromic #167529 Köszi! Nem mintha nem lenne vagy 50 csókámnak ennyi képessége, de a franc se tudja kapásból. :) -
http://www.planetwot.com/Crewxp/
1. mezőbe a start, az az amennyitől számolni akarod
2. ugye ameddig számoltatni akarod.
Pl. most 80%-tól a 100%ig.
Primary az az alap képzés, a first skill pedig az első leosztott képesség, stb stb -
Bmsrt #167527 Kicsit lehet már régi,de a wikin ez van:
-
Alapvető konfig az a csaták száma - global effy - win %
Kerekíti a dolgokat. Szóval ha 1800 körüli a csata számod, azt már 2k-ig látod olyan 2.3k csatáig. -
csataszámot mutat, csak kerekít. -
marci1110 #167524 Sziasztok!
Régóta nézegetem a fórumot és most vezetett egy kérdés oda, hogy bekapcsolódjak. Az XVM három adatot jelenít meg csatánál elvileg, a csaták számát, az effet és a győzelmi arányt. Viszont nekem még csak 1764 csatám van, mégis 2k-t ír ki. Ez akkor mégis másra vonatkozik? Mondjuk a megsemmisített ellenfelekre? Azokból van már 2523, szóval az lenne a reális, nem? -
190967, ha nem változott a számítás fél év alatt (de szerintem nem változott)
-
Desmodromic #167522 Az enyémen kukker, venti, rammer van. -
Desmodromic #167521 Skacok az első 100%-os képesség hány XP kb.? -
johnibyg #167520 Szevasztok, a Jagdtigerre milyen felszerelést ajánlotok? Valamint szerintetek mikor fogják kiadni a 8.0-s patchet? -
Igen! Én is van mikor a jó öreg MOH-s zenéket tolom be a wot alá...német tank alatt isteni :P -
Ry0K3N #167519 Win XP konkrétan a baja pont hogy win 7 alatt ment jól ha jól emlékszem. Akkor volt gond mikor a NOD lézerágyúi lövöldöztek és az utána keletkező tűzeffekt miatt crashelt a játék. -
Ry0K3N #167518 Játékhoz képest igen. Iszonyat megdobta a hangulatot. Igen kevés játék rendelkezik csak azzal hogy évek után megjegyzi az ember az akkori dallamokat.
El sem lehetett volna képzelni nélkülük.