banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Ric Flair
    Most hogy halálra játszotam magamminden tanktipussal és nemzettel a teszt szerveren , kijeltem hogy az ellenséges csapatban egészen biztos nem emberek játszanak hanem botok. Kicsit érdekes hogy tesztszerveren is ugyanaz van mint a simán 20 körből nyersz 2 max.... Nem létezik az hogy én kapom mindig a vesztes csapatokat mert akkor más meg folyton csak a nyertes kapná. Szóval a 2 nincs arányban. Persze rendes szerveren velem is megesett már hogy 15re megnyertünk egy csatát.. de ez kb ilyen 500 lejátszott csata után szokott lenni, én meg viszont sorra kapom az olyan vesztes csatákat hogy 2-15 re kikapunk és akettő annyira nincs egyensúlyban hogy ez nem létezik .. csakis csalással. Vagy ha nem az allor valaki magyqarázza ezt meg nekm!:D Én olyan játékkal akarok játszani amibe ÉÉÉÉN nyerek 90%:DDDD minimum:DDD szóval tök állat ez a 8.0 wot de nem fogok vele játszani mert én nyerni akrok és nem veszteni :DD