banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• marci1110
    Nem tudom melyik bosszantóbb, amikor egyáltalán nem sebzek, vagy amikor pont annyit sebez, hogy ne haljon meg, csak valaki más ölhesse meg.
    Az M10-zel most pont majdnem megőszültem emiatt. A havas városi pályán durván egy percen belül sikerült levinni egy 3601-et 8 hp-ra, egy pz38na-t 3-ra és egy t1ht-t 11-re. Természetesen pont eltűntek mind fedezékek mögött, mire végezhettem volna velük. Végül mégis szerencsém volt, mert a három "jól megérdemelt" killből kettő mégis az enyém lett később.

Egyébként valaki tapasztal olyat, hogy szinte mindig csak az ő orra elől halásszák el a frageket és fordítva nem? Én emiatt nem bosszankodhatok, ahányszor tőlem "lopnak" én is annyiszor szedem el mástól, nagyjából 1:1 arányban.