418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• ximix #168356
    Védőként néha be írtam a dombról léc lefele, mert spotolható és aki fent marad annak sanyi, később meg már necces lejönni egy darabban,én is a város szélén szoktam megállni, de én mind a három átjárót egyszerre figyelem :)
  • Cs3
    Prokhorokván engem szinte mindig védő oldalra rak. Tényleg nagyon nagyon ritkán vagyok támadó, párszor voltam azon az oldalon, az utolsó ilyen emlékem, hogy egy 3-as KV-1 szakaszban top tankok voltunk, de akkor mivel megtehettük meg is tettük, hogy izomból átmentünk a bal oldalon és szétlőttük aki elénk került. Így is utolsó percben lett vége. Nagyon kevéls az a 10 perc az assault módnál, ez legnagyobb baja. Viszont védekező oldalon sokszor kikapunk. Az elején még örültem, hogy hú de jó védekező oldal, szarrá lövünk mindenkit aki átmerészkedik a töltésen 100% garantált győzelem. De már már sokkal óvatosabb duhaj vagyok. Igen könnyen ki lehet kapni védőként, vagy legalábbis a vereség küszöbére jutni. A védők imádnak a dombon kempelni mert milyen jó móka az. Igen ám, de sokszor van arty. A töltések túloldaláról be lehet őket spotolni, sőt még lőni is lehet őket. Valamelyik oldalt meg tuti nem védik rendesen. S nincs ott elég tank a töltés túloldalán. Ott át lehet menni. Többször is előfordult már velem, hogy állok középen a város szélén a kedvenc helyemen ahonnan rálátni jobb szélre, meg középre is lehet lőni. Átjönnek 3-4 az egyik oldalon, azokat szarrá lőjük, aztán telik az idő megy a csiki-csuki a töltések két oldalán és szép lassan fogy a csapat, oszt egyszer csak azt veszem észre, hogy a 4-0, helyett már 4-8 van, a rosszul védett oldalon meg összegyűlik a támadó csapat értelmesebb része és átjönnek, onnan meg game over. Megfejelve azzal, hogy ha a védők fölénybe kerülnek akkor mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy akkor irány a másik oldal támadni. Nem mindig szokott bejönni, oszt a sikertelen roham után már szarban vannak a védők. Többször csak a 10 perces időlimit nyeri meg a csatát a védőknek.
  • Desmodromic
    Ez nálam is mindkétszer elég izgalmas volt, mert ugye olyankor már a HE-vel bénázik az ember és marhára kell célozni, hogy az utolsó skuló weakspotot találjon el.
  • foxbat88fx
    nekem is! S-51el :D
  • Trucker39
    Nekem is 12k csata alatt csak egyet sikerült szereznem.

• Eagle16
    Azért egy statisztikára kíváncsi lennék, hogy Prokhorovkán mégis milyen százalékban nyernek a támadók...csak amiatt fogom kipipálni az assault módot 8.0-ban, hányadék az egész.
  • Cs3
    Grat. A Fadin medál az nagyon ritka, igen speckó feltételei vannak.
  • Sir Charles
    Ilyen medálom sem volt még:)
    Győzelem!
    Csata: Prokhorovka 2012. szeptember 14. 21:52:36
    Jármű: RenaultBS
    Szerzett tapasztalat: 1 076 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 11 352
    Csatában elért Achievement: Fadin Kitüntetés, Védő, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • patchaou
    Jól van na. Szar a wot. Ezt tudtuk nélküled is.
  • Cs3
    Nekem 10-ed annyi csatából ugyanannyi! :) Érdekes dolog ez. Másnak a T-43 robbant, nálam nem, itt meg fordítva :)
  • patchaou
    Nekem 115 csatából 2.
  • Solten

Szepen csinaltad, jo cucc, a tesztszeron egy tar volt egy kisse serult T-62 :)
  • Cs3
    Valamit már hallottam. Pár napja elmélkedtünk itt a T-43 robbanási hajlamairól, meg wet ammo rackról hozzá, nekem nem volt túlságosan robbanós, csak a vége felé. A T-44 elég gáz ilyen szempontból
  • foxbat88fx
    T-44 ilyen..... nem tudtad?
  • Cs3
    Meglett a T-44. Na ez robban! tizenegynéhány csatám van vele, de már kétszer szálltam el, egyszer one shot, másodjára meg majdnem one shot. Arghhhh :(
  • darkwraith
    naggyon jóóóóó!
    xd
    Ezeket hol lehet megnézni?
  • Eagle16
    Jó ez az Mle. 48...100-as ágyúval célzásgyorsítóval nagyon gyorsan céloz.

A frontja meg kemény, a lövegpajzsa benyelt az előző csatában kb. 800 sebzést :)

SPG-kre viszont vigyázni kell...nagyon szeretik. Be kell vetni minden trükköt :D
  • Trucker39
    nagyon jó! :)
  • hellokitty92
    Új rész!:)

• Trucker39
    Végre egy jó csata, még ha kikaptunk akkor is:

• Mester61
    A kérdés Qjó.Amikor beleöltél 2-3 évet és mondjuk havi 2500 forintot, és már mondjuk 6 helyen tier 10-nél jársz feladod e?.HÁT..............ahhoz nagyon jónak kell lenni a másiknak, és igen lehet, hogy lesz ilyen, és egyre jobban belegondolva,biztos, hogy lesz ilyen.
  • germanfield
    A repülőgépszimulátort sokkal nehezebb megcsinálni, mint ezt a tankos játékot, ahol csak 2 dimenzióban mozognak a harckocsik, addig a reülőst sokkal nehezebb kivitelezni és eszerint a WarThunder alkotóinak a tankos játéka több mint valószínű hogy jobb lesz játszhatóságban és élvezetben mint a WOT.
  • germanfield
    Igen, valóban sokkal jobb a WorldThunder a repülős játékot tekintve és a kérdés éppen az, hogy ha megcsinálják a tankosat valőszínű, hogy az is jobb lesz mint a WOT és ekkor te átmész a másikra játszani ?
  • bgabor
    Tény hogy a War Thunder sokkal jobb a WoWP-nél, viszont a War Thunder alkotói sosem csináltak mást mint repülőgépszimulátort, nincs gyakorlatuk tankos játékok készítésében, mint ahogy nem is áll szándékukban.

Azt hogy a WoWP bukta lesz, én azóta tudom hogy bejelentették. :D
    Repülőszimulátor rajongóként el sem tudtam képzelni, hogyan fogják a repülés komplex világát hogyan fogják úgy megcsinálni hogy az átlag tízéves WoT-ozó vérpistike billenntyűzettel+egérrel(alapból röhej) elboldoguljon vele. Mennyire kell majd lebutítani ehhez az egészet, éppen a lényege fog elveszni az egésznek. Aztán jöttek is a hírek, nem lesznek pilótafülkék, nem lesz fel/leszállás, nem lesz normális fizika(stall és hasonlók). És ott lesz ugye a soha el nem tüntethető törésvonal a hatékonyságban azok között akiknek van Joystickjük, és akik billentyű+egér kombóval bohóckodnak.

Érdekes hogy a War Thunderben meg bírták oldani. Bár már ránézésre is látszik hogy a War Thunderben több munka van, mint a Wargaming három játékában együttvéve.

Talán a World of Battleshipsből ki fognak tudni hozni valami értelmeset, de nekem eleve soha nem tetszett hogy egy félkész játék mellett beleugranak két vadiújba.
  • Mester61
    Engem meggyőztél, és ki is fogom próbálni, kedvet kaptam hozzá.
    És nem bántottál meg senkit, csak ismerem a fórumot, illetve egy két renitenst és elejét akartam venni a félreértéseknek,bocsi ha másképp értetted.Nem szeretem ha ok nélkül bár kit is ócsárolnak,mi csak játszunk és örömmel beszélünk egymással.
  • mijki
    Senkit se szerettem volna megbántani. Viszont szerintem aki WoWP után kipróbálja a War Thunder-t, az ott fog maradni. Hogy miért?

1, Mert jobb a grafikája.
    2, Van Arcade, Historical és lesz Simulator mod, így mindenki megtalálhatja benne a számításait.
    3, A War Thunder-es csapat évek óta dolgozik repülős játékokkal, nem csak 1-1,5 éve így több tapasztalat = kevesebb bug, hiba a játékban.
    4, Sokkal szimpatikusabb a War Thunder üzlet politikája olyan módon, hogy ott is lehet prémiumot venni, de ott még a TOP repülők is fenntarthatóak nélküle. Ott sokkal több XP-t kell gyűjteni, és lassabb a fejlődés mint a WoT-ban, de ezért cserébe fenntartható minden prém nélkül gép. Aki meg hamar szeretne a tech tree tetejére érni előveheti a pénztárcáját.
    + már van benne orosz, brit, amerikai, japán és német techtree
  • Szpecnyaz
    És gondolj bele hogy most még tovább rontják majd a ROF-ját.
  • Mester61
    Egyéni szociális probléma, nekem megfelel, és attól még nem leszek kevesebb mint más, de nem fogom egyik játékot sem leköpni főleg azokat akik játszanak vele, mert nekem nem tetszik, én csak véleményemet mondom, és nem azt, hogy értékeljem az embereket úgy, hogy ki mivel játszik.
    És igazad van neked nem tetszik és örülök neki, hogy nem mondtál véleményt azokról akik ezzel játszanak tisztelet érte.
  • mijki
    A WoWP egy nagy kalap FOS a War Thunder-hez képest.
  • Mester61
    A t-30-os-hoz keres egy öntödét és olvaszd be mert úgy a legjobb, nem fog idegesíteni.
  • Maala
    Igen, lesznek új +10% terhelésnövelő felszerelések amcsi, és francia tankokra.
  • Eagle16
    T28P-n nekem nagyon bevált ez a három: periszkóp, töltésgyorsító és javítódoboz. Rengetegszer leszedik a lánctalpát, ventit meg nem lehet rá rakni...szerintem a javítódoboz a leghasznosabb.

T30-asra meg venti megy majd, hogy a borzalmas töltési és célzási idő minél kisebb legyen.

• Mester61
    Nem ismerem a másik játékot, de béta játékos vagyok a WOWP-ban, melyet 6 hónap után kaptam meg.Sokat játszottam szimulátorokkal, de a WOWP-tól ne ezt várd. Élvezhető hasonló játék a tankoshoz, csak nagyobb térlátást kíván. Pillanatok alat elértem az 5-ös tierig, de innen már nehezebb, gyerekcipőben jár még, főleg ha a modulok fejlesztését nézem, mert csak egy egy csoportot tudok fejleszteni, külön motort ágyút, egyebet nem, de nagyon jó lesz, ha nem szimulátort akarsz, hanem élvezhető játékot, és az irányítás sem lesz olyan egyszerű mint a tankban, mert itt gyorsíthatsz, leállithatod amotort és a légi fordulásokhoz kell egy térlátás ami nem mindenkinek van, tehát nem mindenki fogja élvezni.
  • I.C.ram
    Értem. Köszi. És milyen kiegészítőket érdemes rá rakni? Periszkóp töltésgyorsító gondolom, alap. Mi legyen a harmadik a t28 protra? Gondoltam, megveszem előre, ha már ilyen féláras akció van.
  • Desmodromic
    Ha nem sietek elszalad mellettem az élet! :)

Egyébként tudom milyen a szép, lassú fejlődés, mert van 4db T10-es verda a garázsban.
  • germanfield
    Szerintetek a WarThunder lenyomja a Warplanest ? Illetve a WarThunderben seperc alatt meg lehet oldani, hogy a három platform játékosai együtt játszanak, míg ugye a Wargameingben ez még gyerek cipőban van, a fizika tesztszerver is kidob állandóan.

Ha megoldanák WARthunger alkotói ezt a három játék egyesített kombinációját, akkor átmennétek-e a tank ágra a warthunder verziójában ?
  • Mester61
    Tudom nagyon nehéz a stock járgányokkal, de szépen lassan fejlődj és mindent elérsz, azt gondoljátok nekem egyszerű volt, nem volt más képp mint bárkinek, türelem és élvezd a játékot akkor is, ha nem sikerül ,abból is tanulsz, és ha egyszer full lesz a járgány, nagyon fogod élvezni, de azzal is lehet veszíteni, akkor meg gondolkozz el, mit is rontottam el? Mert nem mindig a random isten és a leming, meg az ellen arty a hibás, hanem csak te és te és te és te és...folytathatnám
  • ximix #168319
    Igen , ez az amit Maala is írt gondolom a hiper fizika miatt a 0.8.0-ban, hogy minden tank egyforma eséllyel induljon a freestyle-ban :)aki sziklákról ugratni akar nekik kötelező darab, hogy ne sérüljön olyan hamar a futómű.
  • Mester61
    Miért is akarod a plusz terhelhetőséget, fejlessz ki mindent és akkor rá teheted az összes modult, hová sietsz az élet hosszú, de ha sietsz hamar halsz ennyi.
  • patchaou
    Most ezért ki nem lépek tesztről, hogy megnézzem mi megy a T29-re, de teszten Enhanced Torsion Bars +5 t Class megy rá, ami +10% terhelhetőséget enged.