A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Cs3 #168355 Prokhorokván engem szinte mindig védő oldalra rak. Tényleg nagyon nagyon ritkán vagyok támadó, párszor voltam azon az oldalon, az utolsó ilyen emlékem, hogy egy 3-as KV-1 szakaszban top tankok voltunk, de akkor mivel megtehettük meg is tettük, hogy izomból átmentünk a bal oldalon és szétlőttük aki elénk került. Így is utolsó percben lett vége. Nagyon kevéls az a 10 perc az assault módnál, ez legnagyobb baja. Viszont védekező oldalon sokszor kikapunk. Az elején még örültem, hogy hú de jó védekező oldal, szarrá lövünk mindenkit aki átmerészkedik a töltésen 100% garantált győzelem. De már már sokkal óvatosabb duhaj vagyok. Igen könnyen ki lehet kapni védőként, vagy legalábbis a vereség küszöbére jutni. A védők imádnak a dombon kempelni mert milyen jó móka az. Igen ám, de sokszor van arty. A töltések túloldaláról be lehet őket spotolni, sőt még lőni is lehet őket. Valamelyik oldalt meg tuti nem védik rendesen. S nincs ott elég tank a töltés túloldalán. Ott át lehet menni. Többször is előfordult már velem, hogy állok középen a város szélén a kedvenc helyemen ahonnan rálátni jobb szélre, meg középre is lehet lőni. Átjönnek 3-4 az egyik oldalon, azokat szarrá lőjük, aztán telik az idő megy a csiki-csuki a töltések két oldalán és szép lassan fogy a csapat, oszt egyszer csak azt veszem észre, hogy a 4-0, helyett már 4-8 van, a rosszul védett oldalon meg összegyűlik a támadó csapat értelmesebb része és átjönnek, onnan meg game over. Megfejelve azzal, hogy ha a védők fölénybe kerülnek akkor mindig vannak olyanok, akik azt gondolják, hogy akkor irány a másik oldal támadni. Nem mindig szokott bejönni, oszt a sikertelen roham után már szarban vannak a védők. Többször csak a 10 perces időlimit nyeri meg a csatát a védőknek.