banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    Nem ismerem a másik játékot, de béta játékos vagyok a WOWP-ban, melyet 6 hónap után kaptam meg.Sokat játszottam szimulátorokkal, de a WOWP-tól ne ezt várd. Élvezhető hasonló játék a tankoshoz, csak nagyobb térlátást kíván. Pillanatok alat elértem az 5-ös tierig, de innen már nehezebb, gyerekcipőben jár még, főleg ha a modulok fejlesztését nézem, mert csak egy egy csoportot tudok fejleszteni, külön motort ágyút, egyebet nem, de nagyon jó lesz, ha nem szimulátort akarsz, hanem élvezhető játékot, és az irányítás sem lesz olyan egyszerű mint a tankban, mert itt gyorsíthatsz, leállithatod amotort és a légi fordulásokhoz kell egy térlátás ami nem mindenkinek van, tehát nem mindenki fogja élvezni.