World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hmm nem is gondoltam,hogy ilyen aktuális hazai viszonyokra épül a játék!:D

Én is jártam már így, azzal a különbséggel, hogy én a 2 TK-ért egybõl meg is kaptam a bant...

Mighty
A kisebbség terrorizálja a többséget. Ismerõs valahonnan?

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

Jellemzõ, én egyszer a KV2-vel futottam bele egy ilyen csapattársba, aki folyamatosan blokkolt. Képtelen voltam mozdulni tõle, mondtam neki, hogy visszaszámolok és kilövöm, erre nem reagált, szóval meg kellett szabadulni tõle.

Ma is láttam egy ilyen esetet, egy Maus-t blokkoltak, aki végülis kilõtte a másikat, így bekékült és hirtelen mindenki elkezdett beszólogatni neki, mintha vakok lennének..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

Köszi, valami ilyesmire gondoltam

elég érdekes dolgok vannak benne elsõ ránézésre
Itt vannak ilyen infók:
http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/65256-unofficial-eu-server-statistics/
Nem is játszanak pedig olyan sokan arty-t:):
Heavy Tanks: 29.38%
Medium Tanks: 22.16%
Light Tanks: 21.67%
Tank Destroyers: 16.51%
SPG: 10.29%

Gottfried
Hát hétvége van,tobzódnak az idioták. :)
Az elõbb elhallufon történt,su85-el.
Tier7 csata.Épp hogy elindulunk,egy idiota t28 keresztbe áll a top tigerünk elé és direkt nem engedi tovább menni.Hiába forgolászik a Tiger,ez a barom elé áll.A hülyék persze nem járnak egyedül,a platoontársa egy t46 beáll a tiger mögé és elkezdi lõni a seggét.Aztán lõ a t28 is.Segítettem a tigernek kilõni õket,sajnos mindkettõ tõlem kapta az utolsó lövést,így kékültem egy meccsre.Erre egy közvetlen mellettünk álló KV3,mintha nem látta volna hogy mi történt,rám lõtt.Meg sem mozdultam,vártam hogy kinyírjon.Akkor írom hogy mi történt,erre elnézést kér.(magyar volt) Utána jót dumáltunk és hozták a meccset így is.A végén csak nevettem az egészen....

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

szerintem sok van. M4 az jól játszható, nekem tetszik, de jó a StugIII és a PIV is, a hosszúcsövûvel. meg a scout-ok, amit tier 4-5-6 azok általában jók. Neked is tetszeni kell, nem mindenkinek egyforma.

The Matrix has you...

Aki kérdezte a KV-4et, már 88 kört mentem vele. Néha nagyon jó, néha nagyon szar. Az ágyú viszonylag pontos, de elég kicsit sebez. A tank maga lomha még a nagy motorral is, a gun depression borzalmas, ez a legnagyobb hátránya szerintem.

van valamilyen publikus info valahol, hogy melyik tankból hányat használnak a játékban?
Artman
KV-2 és Hummel-en kívül melyik a legjobb farmtank????

Akkor ezek szerint direkt ilyen, azaz szándékosan húz félre az esetek többségében.

wot nick: PsychoTrooper

..es egy kep milyen jol hatszhato egy alap tier6os mostanaban:DD

ezt hol irta? mert belinkelnem neki a kepet szivesen..
akkor az elobbi bejegyzesem akar valasz is lehetne ra :DDD
..e sne kapjak duhrohamot a nap elso csatajabn ettol a szar matchmakertol.. csupan 4 dbal volt obb hatosuk.. 4!!!!!!

TOMSILENT
Overlord írta, ezen beszartam....

K: Elismeritek,hogy a matchmaking borzasztóan mûködik és lépéseket fogtok tenni, hogy minél elõbb javítsátok?

V: Nem ismerjük el.

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

hasonlóan vagyok én is... inkább vmi értelems tevékenységre kéne elbaszni azt a kis szabadidõm :D
Bugi Misi
ez volt eddigi legjobb köröm vele, eddig 79K volt a legtöbb

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

Amx M4-nek betegsége az ammo rack, vagy csupán az én megtiszteltetésem volt, hogy fél percen belül 2x is kaptam?
Igaz a csata elõre el volt döntve. (6 fragbõl 5öt én szedtem be, megjegyzem full hpról mindet, és amikor szembe jöttek velem 4en, nekik is mind full hpjuk volt)
Amikor egyedül maradtam 9 ellen akkor ránéztem a lõszerkészletre, és elszomorodtam. Amit tetézett a 2 ammorack, illetve, hogy egy 130 hp-s amx 75be 125öt lõttem bele, így még belém tudott lõni 2-3at.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Ha jó a csapat és hagynak kibontakozni igen, nekem is volt 90k körül már prém nélkül a bevétel.
Más:

<#idiota>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

popey8
Tudnátok ajánlani egy olyan oldalt, mint a gamemodels3d.com? Tehát ahol megtudom nézni a 7.3-as és a 7.4-es új tankok hitboxait? Mert ugye a gamemodels-t fizetõssé tették, hogy kapják be, pedig ez király oldal volt.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Sippie
Köszöntem!
ennyire jó a T34?
Dear Tankers

If you have this problem when in game ( Red Screen ) then this is what you have to do to solve it

The 3Gb switch is often used to fix memory problems in 32bit windows environments (increases the program memory allocation).

Enable the 3GB switch on Windows Vista and Windows 7 (32-bit)
• Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator.
• At the command prompt, enter "bcdedit /set IncreaseUserVa 3072"
• Restart the computer.

No more Red Screen from now on

Best regards

Tiger Ace

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Sippie
a vörös képernyõre mi a megoldás? FAQ-ban ha jól látom akkor nincs benne.
Bugi Misi

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

:)) Meghaltam, nem tudom... Lementem bétában 1300 csatát, a live is már egy éve megy és egyszer csak elpattant valami, hányingert kaptam az egész játéktól, a szar játékmechanizmustól, meg az ostoba játékosoktól. Elérte nálam a szavatosságának a végét. Nem is értem azokat az embereket, akik bétában és liveban is lementek 10k csatákat.

Szerintem végleg befejezem- a komoly játékot mindenképp-, legfejjebb a briteknél visszatérek, addig meg max trollkodni járok fel, ha elkap a kényszer.

130593. Ry0k3n: D'oh!:D:)

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nem hogy felidegelt, beállt mögém, és nem tudtam mozdulni tõle. Most vagy kilövöm, vagy ott ragadok örökre. Hát...de aztán meg rajta kívül mást nem lõttem ki, engem viszont igen, Olyan remek csata volt...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Sokszor,de kurva jó.

Bugi Misi
<#eplus2>
Gyõzelem
Komarin 2012. május 12. 18:52:57
T34 Szerzett tapasztalat: 1 450 Szerzett kredit 104 196
Csatában elért Achievement: Szárnysegéd

prém nélkül

kör elején valaki felidegelt kilõtted utána meg elkapott az arty ?:D
ezmiez:D
Ja, és az eredmény
Vereség
Csata: Siegfried Line 2012. május 12. 18:47:04
Jármû: Löwe
Szerzett tapasztalat: 106 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 104)
Szerzett kredit: 2 631 (Büntetés a saját csapattársad sebzéséért: 16 000)

Hogy elmegy már a jó kurva anyjába de tényleg....

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Nem nem nem nem nem! Ilyentõl úgy agybajt tudok kapni. Be áll mögém egy KV-1 úgy hogy nem tudok hátra menni. Szembõl szarra lõnek, fedezékbe menni nem tudok. És nem mozdul...kilõttem a tetvet ,hogy hátra tudjak tolatni. Nem igaz ilyen hülye barmokat!

Szerintem a WG több játékost nyert az arty megléte miatt, mint vesztett. Amíg ez neki hasznot hoz, addig szerintem nem fog ezen változtatni. Ha belegondolunk, akkor lehet, hogy sokan sírnak az artyk miatt és utálják azokat, de játszanak a játékkal és a többség fizet(ett) is érte, másrészrõl az artisták is ugyanezt teszik annyi különbséggel, hogy õk nincsenek negatív véleménnyel errõl.

Nem igazán.
Az itt már említett lõszer/tank lenne az elsõ probléma pl az IS-4 igen hamar kifogyna vagy egy francica amivel már nekem is volt egy egyszerû csatában, hogy alig maradt 1-2-lövésem a végére.
A másik a térképméret mert vannak bõven ahol a 60 tank már nem igazán férne el ehhez kellenének új nagyobb térképek de ugye abból meg 2-3 kevés lenne.
Meg van még pár apróság ami most nem lényeges szempont de egy 30-30/45-45-ös csatánál azért már fontos lenn, hogy ne úgy mûködjön mint a mostani 15-15-ben.
Ezzel nem a WG-t akarom védeni azok ott ritka lusta banda, csak elmélkedtem, hogy azért annyira nem egyszerû a mostanihoz képest.

Pales27
Kérem ez diszkrimináció!<#nevetes1>

xD akkor már szerintem egyszerûbb, ha kiveszik. Szerintem õk is tisztában vannak vele, hogy ilyen esetben. Mindenki arty metnesre menne, és olyan csaták lennének hogy 12vs12 arty meg oldalanként 3db t-50-2-es scout! :D
amúgy miért nem csinálnak inkább 1 arty mentes játékmódot?
szerintem nem lenne nagy cucc összedobni és mindenki boldog lenne:D

PSN ID:misi2mezei

http://www.youtube.com/v/9mia2IaPAgU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Volt már? <#nevetes1> <#mf1>

wot nick: PsychoTrooper

rosszul emlékszem, hogy a 7.2 test serveren a mentor skill mûködött és nem csak a legkevesebb fejlettségû tagnál volt ott a háromszög hanem mindenkin a commander kivételével? mert a 7.3-ban semmit nem látok ebbõl
Sippie
:D:D:D:D
Pales27
Mirõl beszélsz? Már a játék kezdete óta van arty limit. Csak sokan nem veszik észre! 15 artynál több nem lehet oldalanként! Ha vki látott már többet kérem jelezze! 30 vs 30nál nyilván bevezetnék a max 30 arty / oldalt. Nem kell izgulni, megoldják.

Tono34
Ez a leosztás eléggé felidegesített. Bár lehet, hogy az elõtte lévõ pár hasonló kör nem lett volna akkor talán nevetek egy jót és alt f4, de így ......... (ide lehet képzelni valami érdekeset, de semmi esetre sem pozitív gondolatot a fejlesztõk felé).

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Sippie
van limit? 15-bõl max 8 lehet arty? :D
mijki
Ne legyél ilyen negatív, biztos lesz artylimit.<#idiota>

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Sippie
az nem mindig a játékos hibája ha éppen killje nincs. Éppenséggel lehet mellette sebzett 2500-at a többi tankba, és a killhuszárok a 100 hp-sakat elvették elõle. Elõbb prohorovkán T110-el én mentem elõre, amíg az amx1390 a hegyen kuksolt. Amint bespottoltam ÉN az artyt, lõttem bele egyet, erre amint betöltök, az amx berohan ELÉM pont amikor lõnék így õ bele durrantok, õ meg kiszedi az artyt. Ugyan mi a büdös picsáért nem tudott volna MÖGÖTTEM elmenni? és én kapom a 6000 credit levonást, hát nyilván
Ez nem szabályszerû, a limit attól még ugyanannyi maradhat mint most.

szabii98
abba belegondoltatok hogy 2x több játékos=2x több arty?

I met God. She's black