World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor kifejlesztetted, viheted a rendes csatába. win-win situation.
Gyakorlatilag már több éve lovagolnak a 30vs30 és 45vs45 fõs csatákon, szóval szerintem ez már nem egy olyan hatalmas nagy újdonság.
The Matrix has you...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
The Matrix has you...
The Matrix has you...
Tegyük föl, hogy jó játékos vagy (te vagy a top tank, t9-t10el ez gyakran elõfordul😊 Kifogsz egy gyenge vagy átlagos csapatot. Mikor egyszerûbb eldöntened egy csatát? Akkor ha 15 ellenfelet kell legyõznöd vagy ha 30at? Jó sarkítottam, de a lényeg az ez.
Tegnap sikerült egy masszív 40%-os gyõzlmi aránnyal zárni a napot. Ma délelõtt összejött 8 vereség 2 gyõzelemre. Délután folytattam, eddig 3 vereség...
Ez a legutóbbi, és egyben a legszebb közülük:
Tier10 csata, nálunk 2-vel több t9. És úgy kapunk ki 3:14-re, hogy én ölök 2-t T20-szal...

Cél lehetne egy adott terület, adott ideig való védelme, ill támadása, akár a mostani zászlós megoldás is játszhat. Zászlóelfoglalás vagy éppen az adott objektum megsemmisítése után, tovább haladna a front.
A támadóknak pl 6 élete lehet, tehát kilövés esetén 6szor van lehetõség újraéledni. Védõknek lehetne 3. Meg lehetne azzal is spékelni, hogy támadók kicsit többen lennének, mint a védõk.
Artykat úgy ahogy vannak kivenném! 😄 Nem is nagyon illenének egy ilyen játékmódba.
Helyükre, simán jöhetnének javító, vagy egyéb bónuszt adó jármûvek, akár parancsnoki, melyek a közelükben tartózkodó harckocsiknak ad valamilyen bónuszt. Ezeknek minimális lenne a harcértéke, inkább amolyan supporterek lennének, más értékek alapján kapva a kreditet xp-t. Esetleg nagyobb freexp bónuszt, hogy legyen is értelme játszani velük, még akkor is ha valaki csak a jutalmakra hajt, nem a nyerésre.
De ez csak álmodozás😄 Tudom, mostani játékmenetben semmi keresnivaló ilyen egységeknek, gyorsan halnának, de a fent említett rushban, ahol talán kicsit lassabb, taktikusabb lenne a játékmenet, jól jönnének.
Jó ötletnek tartanám pl a kommandert is. Melyet a játék, Eff érték, vagy egyéb más tényezõ alapján választana ki.
Ez a személy külön, külön adhatna parancsokat az egyes játékosoknak.
Ez úgy nézne ki, hogy az adott játékos, látná azt a helyet a térképen ahova mennie kéne. A játék ezt nyilvántartaná, és ha a játékos követné a parancsot, akkor kapna rá jelentõs bónuszokat!
Jaj, de én itt csak álmodozok, tudom, ez nem az a játék, és szerintem nem is lesz az soha! + Nagyon kevés az a játékos, akik ilyen szinten tudnának, csapat játszani. 😄
De úgy örülnék egy ilyesminek...
A legrosszabb ebben a tankban hogy teljesen a csapat segítségére szorul,máskülömben bármi lerohanja vagy kimanõverezi...pattani semmi nem pattan róla.
(a randomok csapattársait meg ismerjük,vagy elõremennek megdögleni,vagy a seggedben várják a sült galambot)
Fullosan(motor+ágyú) TALÁN jó lesz,de eddig olyan rossz a winrátám vele mint semmi mással...
The Matrix has you...
Akit érdekel a dolog, az dobjon itt egy privit és megbeszéljük.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Jobb lesz ez? Fejlesztett torony is 180mm szembõl, mint az alap torony, amit elsõ csatámban 4bõl 4x lõtt át a lövegpajzson egy IS-3 meg egy Löwe.
Aztán egy tiger és egy panther 2 volt az ellenfél. Ház mellett álltam kicsit beforgatva, egyet lõttem rájuk, ami mellé ment. Õk addig 2x-2x átlõttek szembõl! Ekkor ellõtték a tornyom és az IS-3 mögém került és annyi volt. Aszem senkit se sebeztem meg. Kb 10 csata alatt 200 körüli eff. Tegnapelõtt vettem kv-5öt 2400as eff.
ezért revision.
War. War never changes...
Szóval addig hósiklózni amíg lehet!!!
@pett3rson
Am 30 vs 30 miért lenne jó? Még kevesebb beleszólásod van egy csata kimenetelébe az rosszat jelent nekem.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
The Matrix has you...
Overlord apó tegnap újra posztolt a blogján a következõ témákban:
N1. New game modes (Attack & Defense -7.4, Counter battle-7.4, Historical battles NA, Garage battles NA)
N2. Revision of T-50-2
N3. French premium HT
N4. Armoured Skirts
N5. 30 vs 30 battles
N6. Commander's Tanks
Persze szokás szerint ilyen wg-s nesze semmi fogd meg jól, "úgy csinálunk mintha dolgoznánk valamim" wg-s szarság. Semmi konkrét.
A vége már érdekesebb:
In the next post I will cover such points as new physics, new tech trees, hardcore mode and other important things.
Valószínüleg a brit tech treet is leleplezik, mert überlow már a Q&A rovatban is átváltott pár napja a very soon fokozatra.😄 Kiváncsi leszek, h a trees-be a japán tartozik bele, vagy a végsõ fejlesztett treek a t10-es medekkel/td-el. Talán egy hét és megtudjuk.
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
majd holnap lehet, hogy nagyobb mennyiségû csatával tudom tesztelni😊))
mindenkinek köszi aki tegnap segített a hibaazonosításban és próbált megoldást találni😊
Vagy ha nem, akkor 0 sebzésekkel operáltál volna. Így rá lehet fogni a random sallangokra..
A tiger-p-nek a frontja 200, azt fejbe kell lõni, de a normál tigris egy fos.
Mert nem értem:
TIGER-1
átlõhetetlen, a BDR 135 penes, a T-54 LB-1 gunjával is, ami meg 175 penes!
Többször próbáltam alul lõni õket, OLDALT, tornyot, meg bárhol.
Még a torony oldalát is.
A Tiger-1 átlõhetetlen.
miért van ez? valami ismert hiba, vagy felvitték a páncélját 741mm-re?
más is ezt tapasztalja?
komolyan T-54 -el rárontok hogy kifilézem, erre kb 6-7 lövésem mint rico...
War. War never changes...