World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gondolom õk is kapják rendesen az ívet a többi fegyvernemtõl,hogy mekkora gyáva nyomorékok!:D

Tono34
Esetleg egy Gustav? :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

wot nick: PsychoTrooper

Sippie
Jaa :Dhttp://www.youtube.com/v/m2FzNZahxf4&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Akkor viszont követeljük a STURMTIGER Tiger-Mörser Sturmmörser Sturmpanzer VI-ot is! :)
B1 et ha sajat tierjebe dobja, akkor nagyon jo.
De az A-20nak nincs is agyuja.
A stuart hovitzere kozelrol buntet, foleg kis tierben.
A leo meg csak szimplan vesenyauto.

Szoval egyertelmuan a jatek legrosszabb tankja az A-20. :)

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

Hát ezekkel sokminden mást még úgysem lehetne, de a végcél az a Dagi Leo vagy a Chaffe lenne, baromkodós tanknak.

Ha scoutolgatni akarsz akkor pl az M5 Stuartnak jobb a view rangeje mint a Leonak.

Ha már eddig nem sikerült, ezért biztos sikerülne olyat mondanom, amivel kiérdemelnék egy kiadós chat bant :D

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhh......... :)
Nem, az másik JT lesz.

Akinek most van JT a garázsban, annak marad is.
Amit behoznak, az egy másik JT lesz, kisebb csõvel. Így nem lesz a mostaniból prémium TD.

Akinek van jagdtigere annak megmarad premiumnak?
Sikerült elérnem ma egy régi nagy célomat a játékban!

Leküzdöttem az utolsó akadályt, ami közém és a hõn áhított Master Tanker kitüntetés közé állt: a félelmetes és rettegett D1-et, a tier2-es francia szörnyeteget <#puszi>
Több hónpos kanosszajárás ért ezzel véget, amit ennek a kis vakarcsnak az üldözésével töltöttem!

Ennek örömére úgy döntöttem, megjutalmazom magamat és nekiállok az egyik scout ágnak.
A kérdés nehéz, Lusch avagy M3 Stuart?
A németek mellett szól, hogy a dagi Leo elvileg játszható, az amcsik mellett pedig, hogy végre én is megismerkedhetnék a legendás M5 Stuarttal, és végérvényesen eldõlne, melyik is a játék legrosszabb tankja (a másik két induló az A-20 és a B1)<#vigyor1>

http://mwreplays.com/replay/PQGAQVGV6MCT/
pointer4
Olyan kéne, mint amit a Discoery-s filmbe mutatnak, hogy 2-3at lõ egymás után. De más ívben, és emiatt egyszerre ér oda az összes lövedék.
Így egy 2000-3000 dmg garantálható Tier5 tõl :D
Gyõzelem!
Csata: Komarin 2012. május 14. 12:47:40
Jármû: T34
Szerzett tapasztalat: 1 533
Szerzett kredit: 93 816
komarin házablak és nem tudtak mit csinálni a végét még el is könnyelmûsködhettem (prém nélkül) ha valakit érdekel bár nincs benne semmi kimagasló mégis legtöbb xp-s prémmentes köröm
Itt van ánglisül:
Extension of French tech tree
SPGs:
Renault BS
Lorraine 39 L AM
AMX 105 AM
AMX-13 F3 AM
Lorraine 155 (50)
Lorraine 155 (51)
Bat. Chatillon 155 (features cassette reloading or autoloader)
TDs:
Renault FT AC
Renault UE 57
Somua Sau 40
S 35 CA
ARL V 39
AMX AC de 100
AMX AC de 120
AMX 50 Foch
MT:
Renault G1R
New premium vehicles previously available only to supertesters:
Soviet premium heavy tank of tier 8 Object 252/IS-6
German TD of tier 8 JagdTiger mit 8.8cm KwK 43 L/71
Two new maps:
Wide Park. This map is based on Munich landscape and contains a large city part.
Airport/Airfield. The map features airport located in the desert.

In addition to that we can expect a bunch of new premiums available for supertesters only until 7.5.

Also at this stage a lot of work is being done on the following stuff:

multiple UI improvements, especially the design of tank trees
new camo patterns
new game modes - Assault and Counter battles, both entered the final production stage
new sound effects
improvements to the current team damage reimbursement mechanics

The updates of the 7.4 current status will be provided closer to its release date.

(az elõzõben kihagytam a T8 prémeket meg-ezt-azt)

És a revolvertáras arty elõl nem lehet majd elbújni a pályán, mert magasra lõ, és BÁRMELYIK ház vagy kõ mögé becsap.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...

2 új map
francia Td-k,és artyk(köztük a várva-várt revolvertáras arty:D)
és T-A-L-Á-N új játékmódok,az is 2-õ
mikor jön meg fene tudja...

Nem értek veled egyet. Az ellenfél, általad csak magköpködõ tagjai sokkal veszélyesebbek egy Mausnál is. Egyrészt a heavyk háta mögé mennek folyamatosan, és az egy IS7nek jobban fáj amikor egy amx 13 90 a revolverrel szopatja hátulról, mint ha az idõ alatt amíg kiszedi egy e-100 szembõl kettõt belé lõ. A csata vége felé meg ugye higul a map, az artyknak onnantól vége. Ami akkor gáz ha van 3-4db high tier arty. Az ott azonnal eldönti a csatát.

Épp ezért ha artyzok, persze lövöm a tier10 csodákat folyamatosan, de ha egy amx1390, vagy batmobil megáll vagy láncolják, azonnal kapja a 700at.

Pont a napokban volt erre egy szép példa. Haverommal platoonba artyztunk. Swamp. Noob csapatunk volt, és a végén egyedül maradtunk, 2 ferdi, és egy t95 ellen. És lehoztuk. Nem hiszem hogy egy batchat-amx1390 kombó ellen lett volna bármi esélyünk is.
Ezért nyertük a csatát, mert az elején, (szerinted) lámaság de kilõttük a futókat.

És ezen van a hangsúly, hogy kilõttük, mert ha csak puffogtatunk mellé, akkor értelem szerûen nem vagyunk hasznára a csapatnak. És a batmobilba egy 500as sebzés SOKKAL többet ér, mint az E100ba, hiába állítod az ellenkezõjét.

Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...

Valakinek van Info-ja a 7.4-rõl, mi lesz benne, mikor jön stb?
Sunsetjoy
Cöcc, Diablo 3. És ha valakik azt sem tudják mi az/nem érdekli õket a fantasy mûfaj/vagy nem tûnnek el egy hétre minimum miatta? Nem fog eltûnni olyan mértékben játékos (se rossz, se pro).

Annyi, hogy egyeseknek lesz hol lelazulni a WoT után .) És így több, fenti körmondatban leírt egyén marad a saját fajtájuknak...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem az agyhalottakkal kell foglalkozni. Azt kell keresni a játékban, amikor összejön több vagy kevesebb együttmûködni akaró játékos és megtalálják egymást. Ezét érdemes játszani, még ha bukó is vége, bár ekkor azért inkább gyõzelem lesz. S azért valljuk be õszintén ilyen is van és nem is kevésszer.
Ritkán, csak ha elég összeszedett vagyok. Szerintem ideális golyófogók. <#ravasz1>
Azt azért hozzá kell tenni, hogy néhányszor magam is közéjük tartozok, mert néha rutin szerûen akarok megoldani dolgokat, vagy túl óvatos vagyok.
Máskor meg a kísérletezõ szellem visz a sírba. Szóval az esetek legalább 50%-ában a saját hibám okozza a vesztemet. De ha sikerül jól "olvasni" a játékot akkor nagy baj nem lehet, mert számomra a gyõzelem az elsõ, azt hogy esetleg ezért kilövetem magam nem számít.

Random work
Tegnap volt egy kör amirõl azt gondoltam bukjuk, mert a fél csapat kihalt elég gyorsan. Igazából úgy tûnt a hiányuk nem volt befolyással a mérkõzés kimenetelére, mert egy szoros és jól megfontolt játékkal megvertük az ellent. :)

Fejben már feladtam, de az ellenfélbõl a bénábbja maradt a végére és vlt afk-s játékosuk így szerencsés lett a mérkõzés kimenetele.

Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

És tudsz kihívásként tekinteni az agyhalottakra is :D

Gyõzelem!
Csata: Prokhorovka 2012. május 14. 12:10:55
Jármû: Object 704
Szerzett tapasztalat: 2 724 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 794
Csatában elért Achievement: Mesterlövész

Bl-10 a sznájpergun!<#wow1>

Én a random szívatását is kihívásnak veszem.
Mert ha pl O704-el egybõl 2-3 lepattanóval kezdek szinte bármirõl egybõl taktikát változtatok.
Mondjuk a hétvégén volt 1-2 jó köröm vele. Sikerült IS7-et szembõl elég szépen sebeznem úgy hogy õ csak a láncomat tudta ellõni, meg talán 13-75-öt menet közben elpukkantani. Ezek azért elfeledtetnek velem néhány kellemetlen pillanatot.

Trabant93
Ebben az artys dologban nekem is sokszor van részem,fõleg mikor a random iván úgy akarja,hogy akkor engem az m6-al bevág tier 10 csatába,meg 6-os,7-es artik közé,megyek az e-100 mellett és az artibácsi van olyan kedves,és engem pukkant ki elõször.Gondolom én jelentem neki a potenciális veszélyt,nem az e-100 :D

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Ó, látom beelõztél :D

Vagy inkább rengeteg viszonylag értelmesebb játékos fog ráugrani, akik megunták a random szivatását és a fogalmatlan csapattársakat, és a maradók között arányaiban mégtöbb lesz a hülye :P

A legjobb mikor villogtatják a térképen 10-szer egymás után hogy hol a top tank (mintha én nem látnám felülrõl) és ha nem lövöd akkor te vagy az idiota noob. Az nem számít hogy egy ház mögött áll és nincs esélyed kiszedni. Vagy ha az elsõ 2 percben a csapatod felét kiszedik mert berohantak a halálba akkor ki az alkalmatlan semmirevaló amatõr akinek egy leichttraktor való ? :) Természetesen az aki 2 perc alatt kettõt tudott lõni :)
E-qrtam, de attól még használható.

[url=https://www.google.hu/search?q=am+%C3%A9n+a+olyan+%22kaszt%C3%BA%22+tankot+akarok+aki+<+a+le%C3%ADr%C3%A1s+alapj%C3%A1n>+%C3%BAgy+tud+l%C5%91ni+mintha+ilyen+m%C5%B1holdr%C3%B3l+l%C3%A1tn%C3%A1+a+t%C3%A9rk%C3%A9pet.+a+a+t%C3%BCz%C3%A9r+vagy+m&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:hu:official&client=firefox-a]csak két kattintás[/url]

Igazából nem akartam másik fórumból linkelni.

Torzonborz
ezek honnét vannak ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Sippie
:D:D
Ahogy a Mester mondta:

Jövõnk záloga, de dögöljek meg ha kiváltom.

12 de az értelmi színvonala megrekedt 5 évnél.

talált, 12

Beszarás!!!XD
(nincs is mit csodálkozni a sok "vörösön")

Ezek olyan 10 év körülinek tûnnek.

pointer4
Te is olyan voltál mint Mózes :D Ketté választottad a vörös tengert :D
egyik szemem sír másik nevet XD..

ne is mond <#gonosz2> <#rinya>

idézek:

"am én a olyan "kasztú" tankot akarok aki [ a leírás alapján] úgy tud lõni mintha ilyen mûholdról látná a térképet. a a tüzér vagy mi"

"hogyan kell artyval lõni? hiába lövöm az emebrt nem sebzi meg @xxx úgylátszik nem magyarul fogalmaztam meg a kérdést
de akkor felteszem mégegyszer Hogyan kell az artyval lõni?"

"ja és tom hogy a shfitel kell. Shift
csak hiába lövök vele félre megy. És van ilyen kis kör ami kezd egyre befelé menni"

"hogyan léehet a legenyseget fejleszteni?
am érdekes feri amit írtál
engem szinte mindig kinyírnak és sose megy mellé. pedig gyors tankal megyek. ennyit errõl a kalkulárásról...
tehát magyarul a piros a töltés a zöld a "céltábla"?

Á az a baj, hogy hamar végigjátszható lesz legalább is azt olvastam róla.. Bár multiba még el lehetnek vele plusz órákat, de na remélem énis a legjobbakat:D..

patchaou
A próféta szóljon belõled <#worship>

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát remélem is minden gyökér azt írogatja be most a csetbe:D,mert már elegem van ebbõl:

Megmondtam melyik oldalt derítem...mindenki a másik oldal tõgázzal!!!
Mondjuk,ha derítek is valamit,valószínû engem lõttek volna le a bokromban...

Lehet hogy arty mutatóba se lesz majd, és a FAQba az újoncoknak el kell magyarázni hogy mi is az.... :D

Akkor ezúton is elnézést kérek a hangnem miatt :)

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.