World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
wot nick: PsychoTrooper
De az A-20nak nincs is agyuja.
A stuart hovitzere kozelrol buntet, foleg kis tierben.
A leo meg csak szimplan vesenyauto.
Szoval egyertelmuan a jatek legrosszabb tankja az A-20. :)
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Amit behoznak, az egy másik JT lesz, kisebb csõvel. Így nem lesz a mostaniból prémium TD.
Leküzdöttem az utolsó akadályt, ami közém és a hõn áhított Master Tanker kitüntetés közé állt: a félelmetes és rettegett D1-et, a tier2-es francia szörnyeteget <#puszi>#puszi>
Több hónpos kanosszajárás ért ezzel véget, amit ennek a kis vakarcsnak az üldözésével töltöttem!
Ennek örömére úgy döntöttem, megjutalmazom magamat és nekiállok az egyik scout ágnak.
A kérdés nehéz, Lusch avagy M3 Stuart?
A németek mellett szól, hogy a dagi Leo elvileg játszható, az amcsik mellett pedig, hogy végre én is megismerkedhetnék a legendás M5 Stuarttal, és végérvényesen eldõlne, melyik is a játék legrosszabb tankja (a másik két induló az A-20 és a B1)<#vigyor1>#vigyor1>
Így egy 2000-3000 dmg garantálható Tier5 tõl :D
Extension of French tech tree
SPGs:
Renault BS
Lorraine 39 L AM
AMX 105 AM
AMX-13 F3 AM
Lorraine 155 (50)
Lorraine 155 (51)
Bat. Chatillon 155 (features cassette reloading or autoloader)
TDs:
Renault FT AC
Renault UE 57
Somua Sau 40
S 35 CA
ARL V 39
AMX AC de 100
AMX AC de 120
AMX 50 Foch
MT:
Renault G1R
New premium vehicles previously available only to supertesters:
Soviet premium heavy tank of tier 8 Object 252/IS-6
German TD of tier 8 JagdTiger mit 8.8cm KwK 43 L/71
Two new maps:
Wide Park. This map is based on Munich landscape and contains a large city part.
Airport/Airfield. The map features airport located in the desert.
In addition to that we can expect a bunch of new premiums available for supertesters only until 7.5.
Also at this stage a lot of work is being done on the following stuff:
multiple UI improvements, especially the design of tank trees
new camo patterns
new game modes - Assault and Counter battles, both entered the final production stage
new sound effects
improvements to the current team damage reimbursement mechanics
The updates of the 7.4 current status will be provided closer to its release date.
(az elõzõben kihagytam a T8 prémeket meg-ezt-azt)
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...
francia Td-k,és artyk(köztük a várva-várt revolvertáras arty:D)
és T-A-L-Á-N új játékmódok,az is 2-õ
mikor jön meg fene tudja...
Épp ezért ha artyzok, persze lövöm a tier10 csodákat folyamatosan, de ha egy amx1390, vagy batmobil megáll vagy láncolják, azonnal kapja a 700at.
Pont a napokban volt erre egy szép példa. Haverommal platoonba artyztunk. Swamp. Noob csapatunk volt, és a végén egyedül maradtunk, 2 ferdi, és egy t95 ellen. És lehoztuk. Nem hiszem hogy egy batchat-amx1390 kombó ellen lett volna bármi esélyünk is.
Ezért nyertük a csatát, mert az elején, (szerinted) lámaság de kilõttük a futókat.
És ezen van a hangsúly, hogy kilõttük, mert ha csak puffogtatunk mellé, akkor értelem szerûen nem vagyunk hasznára a csapatnak. És a batmobilba egy 500as sebzés SOKKAL többet ér, mint az E100ba, hiába állítod az ellenkezõjét.
Szemem a pályán, odateszem a vasat, nem szarozok, tudok lõni... Mégis mindig szétbasz az arty...
Annyi, hogy egyeseknek lesz hol lelazulni a WoT után .) És így több, fenti körmondatban leírt egyén marad a saját fajtájuknak...
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
Azt azért hozzá kell tenni, hogy néhányszor magam is közéjük tartozok, mert néha rutin szerûen akarok megoldani dolgokat, vagy túl óvatos vagyok.
Máskor meg a kísérletezõ szellem visz a sírba. Szóval az esetek legalább 50%-ában a saját hibám okozza a vesztemet. De ha sikerül jól "olvasni" a játékot akkor nagy baj nem lehet, mert számomra a gyõzelem az elsõ, azt hogy esetleg ezért kilövetem magam nem számít.
Fejben már feladtam, de az ellenfélbõl a bénábbja maradt a végére és vlt afk-s játékosuk így szerencsés lett a mérkõzés kimenetele.
Olyan napom volt, amitõl Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Mûkutyától, mûkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
Csata: Prokhorovka 2012. május 14. 12:10:55
Jármû: Object 704
Szerzett tapasztalat: 2 724 (2x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 47 794
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
Bl-10 a sznájpergun!<#wow1>#wow1>
Mert ha pl O704-el egybõl 2-3 lepattanóval kezdek szinte bármirõl egybõl taktikát változtatok.
Mondjuk a hétvégén volt 1-2 jó köröm vele. Sikerült IS7-et szembõl elég szépen sebeznem úgy hogy õ csak a láncomat tudta ellõni, meg talán 13-75-öt menet közben elpukkantani. Ezek azért elfeledtetnek velem néhány kellemetlen pillanatot.
\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93
Igazából nem akartam másik fórumból linkelni.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Jövõnk záloga, de dögöljek meg ha kiváltom.
(nincs is mit csodálkozni a sok "vörösön")
idézek:
"am én a olyan "kasztú" tankot akarok aki [ a leírás alapján] úgy tud lõni mintha ilyen mûholdról látná a térképet. a a tüzér vagy mi"
"hogyan kell artyval lõni? hiába lövöm az emebrt nem sebzi meg
de akkor felteszem mégegyszer Hogyan kell az artyval lõni?"
"ja és tom hogy a shfitel kell. Shift
csak hiába lövök vele félre megy. És van ilyen kis kör ami kezd egyre befelé menni"
"hogyan léehet a legenyseget fejleszteni?
am érdekes feri amit írtál
engem szinte mindig kinyírnak és sose megy mellé. pedig gyors tankal megyek. ennyit errõl a kalkulárásról...
tehát magyarul a piros a töltés a zöld a "céltábla"?
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Megmondtam melyik oldalt derítem...mindenki a másik oldal tõgázzal!!!
Mondjuk,ha derítek is valamit,valószínû engem lõttek volna le a bokromban...
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.