World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

oké, de ha nem olyan mint a gyári akkor ne is csinálj 😄
Ja, ezt itt még nem mutattam, Maus nagyon közelrõl.
Valószínûleg azért nem tudtam sebezni IS-el mert akkora lyukak vannak rajta hogy simán átfér közte a lövedék.

wot nick: PsychoTrooper

Ok, 5 korul erek haza, akkor csinalok screent es ha tetszik odaadom a cfgt.

Most meg dolgozom. Sajna melohelyen nem megy a WOT 😛

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

ok, muti 😊
Hahh, 2k xp kéne még Ferdinand bácsihoz de beindult szerencsére a WG random faktor. 7 vesztes meccs sorban. Szerencsére variálja a mókát, hol type swarm hol 9 éves gyerekek top tankként. Persze ezeket még megfûszerezi azzal hogy 88 L71 ma valahogy nem szereti átvinni párduc bácsi oldalát egymás után kétszer... Istenem, beszarás ez a játék, franc essen bele, hogy ennyire addiktív!
Tul konnyen feladod 😛

Atkuldjem az en scriptem?
Csinalok egy screent hogy nez ki.

az sem tetszik...
hát akkor marad a DELETE 😞
pointer4
nézd meg az övét, nekem tetszett.
xvm-full-2.2.zip\xvm-doc\samples\User configs\SFxz\...
fél nap? xd
akkor hagyom a pibe az egészet 😄 annyit nem ér....
kár hogy belenyúl az OTM-be... 😞 mert amúgy yo lenne tudni hogy amikor egyedül maradok 1v1ben milyen enemy van velem szemben 😄 3000 eff ratinges vagy 300as 😊
Trabant93
Nem tudom,volt-e már kirakva,de ha nem akkor most megteszem én.Tankok gyenge pontjai,nemzetekre lebontva(amcsi,orosz,német)
Német
Amcsi
Orosz

Most bukkantam rá,nagy figyelemmel tanulmányozom 😊

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Adnak hozza csomo cfg filet, es majdnem mindben van screenshot hogy hogy nez ki. Keress egyet ami tetszik.
Vegso soron nekiallsz cfgt buheralni. fel nap alatt en is csinaltam egyet magamnak.

A tankok felett! Kellene vissza a gyári! mert ez iszonyatosan zavaró!
nem lehet tõle játszani...
pointer4
Már hogy hol? A tank felett, vagy oldalt a játékos listában ?
Mert oldalt a ctrl+tab nyomkodásával állíthatod, hátha van neked tetszõ. A tankok felett, meg a cfg fájlban kell matatni.
Koridor
Nem olyan rossz a sherman (nekem e2-van) csak arra kell figyelni hogy mindig legyen hova elbujni. A torny még elmegy, de a teknö elég gagyi.
Az e8-rol azt mondta vki hogy extrém modon lehet lefelé kitériteni az ágyut.

Van 1 kis gondom 😄
ezt a sok izét nem lehet eltüntetni????
hogy csak simán az eff rating maradjon meg?

Na feltettem ezt az ingame eff. ratinges módot...
Szóval akkor most mindig ezzel az XVM-es wot ikonnak kell indítanom?
Elmeletileg hetente frissit, de szerintem gyakrabban.

tyûha ilyen bonyolult feltenni? 😄
mázlista xd én most jöttem vissza 1586-ra.... régebben elértem 1585öt majd szépen ment visszafele és a napokban visszajöttem 86-ra 😊
Ez már nem aktuális érték,hetente,vagy 2 hetente frissít,már 1 593-nál tartok!😄

Trabant93
Hmm nos én igazából azért kérdem,hogy melyikkel lehetne jól hozni aránylag,tesztszerón ki tudtam próbálni mindet a két sherman kivételével.Vegyesek a tapasztalatok,a t-29-et valahogy megkedveltem és a 90-sel egész jó köröket tudtam menni.A su-100 viszont már nem ilyen üdítõ,az aránylag jó teljesítményhez képest alig hoz valamit,de majd elválik.Mindenesetre köszi a választ.

\"Ibolya csavargyár 4 per 4 alosztály dátum két fél kevert.\" Wot nick:Gvozgyika[-HOT-] War Thunder nick:Warlock93

Erre gondolsz?

http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/98962-xvm-player-ratings-mod/

rohadjak meg!
felteszem én is ezt a módot had idegeskedjek jobban 😄
valakit tud segíteni honnan tudom leszedni ezt?

ui: ugyanannyi az eff.-ünk bmsrt... (yo az enyém 6-al több de ua.)
ARL es az AMX M4 kimondottan jo, elvezetes tankok.

Jovohet vege mediumhatvege lesz. Szal medet ne most vegyel, hatha akkor felaron lesz.

ha top tank létemre elbaszom a kört zavarni szokott mert lehet 14 ember szív a hülyeségem miatt akár random akár nem
t29-el ugyanaz kb a helyzet és te is kb ugyanakkora segítségére vagy a csapatnak abban a helyzetben, max rontod a nyerési esélyeket. te mint arty aki mindent tud sebezni nem azt a tankot lövöd akit a csapat 70%-a csak hátulról vagy 90 fokból(nem is azt aki veszélyeztethet téged is) hanem azt akit a leghátul levõ is ki tud lõni. mellesleg a te logikáddal mindenki aki 1000 eff felett van és élvezni szeretné a játékot törölhetné az olyanok miatt akik végig kempelik a kört egy bozótban kezdõn toptank létükre(mert ugye nincs megtiltva az sem). ez egy csapatjáték akár tetszik akár nem, nem tudsz egyedül 15 ellenséges jármûvet megsemmisíteni úgyhogy ha élvezni szeretnéd és nyerni néha nem árt ha a csapattársaiddal segítitek egymást.
Trabant93
Szerintetek melyiket érdemes elõbb megvenni?Most ezek vannak kifejlesztve:su-100,t-29,e8,e2,t34-85

popey8
Nem tudom mi van ma kora délután, de komolyan mondom ennyire agyatlan idiótákkal rég hozott össze a sors. Az elõbb Swamp-en 4 heavy van a csapatunkban (a tornasor legelején), köztük én is. Mondom irány a város, mert ha azt elveszítjük, akkor annyi a gyõzelemnek. A másik három nagyokos erre elmegy kempelni a túloldalra a híd közelébe. Úgy lett ahogy gondoltam, 4 kill után meghaltam, szinte egyedül tartottam a települést, sajnos többen voltak, úgyhogy áttörtek és el is vesztettük a meccset. Aztán még õk voltak felháborodva, ha írok nekik "pár szót". Most dél óta végig ez van. A pályák kulcsfontosságú pontjaira alig megy pár tank és persze emiatt állandó a vereség. Most már lehet én is felteszem ezt az eff modot, legalább nem fog szétbaszni az ideg a meccsek végén, mert már tudni fogom, h úgy is veszítünk.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Koridor
Ha csapatjátékozni akarsz akkor menj klánba vagy platonba, ott beleszolhatsz hogy ki mire löjjön. Randoban csak együtt játszik 2x15 ember aki ugy játszik ahogy akar és arra lö amire akar. Ha ezt nem tudod feldolgozni neked kéne törölnöd.
Az M6 csak azért került szoba mert éppen abban ült, lehetet volna szo akár t29röl is.

Sippie
Én is így voltam vele, amikor láttam hogy az ellenfélnél sokkal minõségibb játékosok vannak. Aztán mégis behúztuk a meccset. Nem is egyszer ilyen felállással. Szóval nemsokat ér ez a mod sem 😄
Baz ez mitõl lett ekkora???

Sziasztok!

Klánt keresnék, Tier IV tanknál tartok jelenleg.

Csak fun szinten érdekelne a dolog.

Légyszi ha valaki tudna vmi lehetõséget az szóljon rám

nickem: W33dOrK4

Tono34
Eff raiting mod miatt sokkal nyugodtabban játszom. Már nem kell idegeskednem azon mi lesz a meccs vége 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

mondjuk ez igaz. de körülbelül se tudjátok megmondani?
Mondtam, kellenek a golyófogók is a játékba. <#nyes>

wot nick: PsychoTrooper

Trabant93
Én pont ezért állok minden meccsen közömbösen a csapathoz,majd a csata hevében válik el,érdemes segíteni neki(k),vagy hagyjam a rossebbe megdögleni.

Sippie
1 hete se jött még ki a 7.3 😄
a 7.4-re mikor jelenik meg a teszt szerver?
és hogy kell csatlakozni?
Sippie
Ritka az amikor érdemes a csapattársat "megmenteni" mert 90%-ban egy paraszt az illetõ. Volt már olyan hogy T34-el bementem egy IS3 és KT közé hogy védjem, szépen pattogott is a tornyomról az ellenfél, a társ meg megköszönte hogy befedeztem a 100hp-ját. Legtöbbször viszont beléd lõnek, vagy lenúboznak hogy mér mentél elé, meg elveszed a killjét mert más lövi ki meg jújúj.
Szépen megyek IS8 ban szép tûzharc alakul ki jön az ellen T32-ese és elkezdi lövöldözni az M6-osunkat. Én meg mondom beállok elé ne lõje már ki így is full HP-n voltam. Erre azt veszem észre egy lövedék pattan a tornyomról hátulról, mondom biztos M6 még T32-t célozta és hirtelen lõtt. T32 meghal erre még egy lövés a tornyomra és ammo rackel. Hát azt hittem ott fosom le a bokám.... aztán szépen elküldtem az annyába hozzácsapva egy 122-es lövedéket az oldalába amivel kigyújtottam és leégett 😄
Tanulság: ne légy rendes a csapattársaiddal hagyjad ha dögöljenek meg.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Trabant93
Igen,abban igazad van,hogy 1-el kevesebb gond,de ahogy badnewz is mondja,tényleg nem érek szinte semmit ilyen csatában,az arty és én köztem pedig van még pár tank,ami nem szeretné,hogy közelebb menjek,de pl egy e-100nak megvan rá az esélye 😊.

az spg support unit, a csapatodat kellene legjobb tudásod szerint segíteni (bármekkora balfaszok néha) nem pedig jelentéktelen tankokkal gyarapítani a killszámot
Tono34
Ha egymás mellett vannak akkor 1 lövés és jó esetben 2 találat 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

B1-gyel 4 körön át bírtam a megaláztatásokat, aztán a free xp-hez fordultam segítségért (bár a BDR, az ARL és az AMX M4 ismeretében kár volt).

Mondjuk A-20-nak meg neki se mertem állni, egybõl átugrottam 😄

ha egymás mellett egy e100 és egy m6 és te az m6-ot lövöd akkor töröld le a játékot légy oly kedves a leendõ csapattársaid idegeit megkíméled^^ az m6 gyakorlatilag semmit nem ér abban az ütközetben(méghogy gondot okozzon😄) scoutolni és sebezni sem tud amellett bármi kilövi... de az e100 nyerõ tank lehet és nem mind1 hány lövést kell rácifrázni a kilövéshez.
Koridor
Persze hogy rád lö(vök) nem a e100-ra. Attol hogy az e100-bol leszed(ek) párszáz xp-t még ugyanolyan veszélyes marad, de ha téged kiszed(lek) az már egyel kevesebb gond.

Persze mindig küldik hozzájuk a futárt a rengeteg flammel.

A tankosok nemes egyszerûséggel csak goldammonooboknak hívják õket. 😊