418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Nazarov77
    - FV215b will get a 183mm gun and will be moved to tier 10 TD

Akkor lehet mégiscsak meg kéne szerezni :D
  • Epherandes
    Megvan az új farmtankom, a Matilda :D
    Elképesztő fun a gyors ágyúval + többet keresek vele, mint M18-cal ^^
  • Szpecnyaz
    SZerintem megéri kihúzni a TD fanoknak, bár szvsz a 268 jobb a nagy alfa miatt. Igazából az egy szovjet Jagdtiger, szarabb gun kitéríthetőséggel és jobb camóval.
  • zsupeti
    Figyelem,figyelem!
    Szolgálati közlemény következik:T71 kibebaszott Fun tank!
    Akinek elment a kedve a T21től,szorítsa össze a fogát és húzza ki a T71et.

Mekkora felüdülés a T21 után,az nem kifejezés.Van sebzés,ami xp és credit többletet termel.És nem utolsó sorban élvezetes vele menni.Csatákat lehet vele eldönteni.
  • patchaou
    Teszten 263-al funoltunk szakaszban. Egy masu kb 15 másodpercig volt előttünk életben :D
  • Veqtor
    Hm, hát ez hogy kicsi az alfája, 550et sebez ~ 6 rof , szal ~ 10 secenként 550 (IS4 9,90 alatt 440 és én azt az ágyút imádom) Ezalatt én E4el 17 sec alatt 638-1050 között. Szeretem a gyors rofot, amióta elszaporodtak a 0 dmg-ek. Idegesítőbb, ha lassan töltesz és mégse lövöd át az ellenfelet, aztán E4 pl mozgó weakspot, 17 secig minden sebzi és nem sokat tud tenni hozzáértők ellen.
    Az ágyú körül a "funérlemezt" én nem nagyon tudtam átlőni, csak ha felemeli az ágyút és belősz mögé, ezt meg lehet manipulálni, ha tudod honnan lőnek (meg találd el a rést, ha mozgatja a tankot, elég gyorsan forog. Persze nekem nincs 263 és nem láttam az új patchben még egyet sem, szóval lehet nerfelték és tévedek. :D
    Két hete láttam egyet utoljára, himmelsdorfon full hpval tartotta a halálutcát egyedül, persze az ellenfél nem használt HEt. :D
  • Szpecnyaz
    Ja, a link lemaradt.
  • Szpecnyaz
    Hát nem mondom, ez érdekes csata volt. Maga a meccs annyira nem érdekes (bár kétségtelenül szépen visszahoztuk a biztos bukásból), viszont az hatalmas LOL hogy egymás után 2x(!) pattantam egy S51ről az Obj 268-al, ami elvileg a játék talán legerősebb lövegét hordozza. Ezután annyira mérges lettem hogy még angolul is mindenféle zagyvaságot tudtam csak írni.
  • Solten
    Kereszteztem a Batchat utjat
  • Solten
    Victory! Map: Sand River 15 December 2012 22:59:30 Vehicle: M24 Chaffee Exp: 1,794 (x2) + Credits: 8,073 Achievements: : Kamikaze

lol
  • R3nton
    most írtam, hogy a löveg körül az a kocka lemez, ami elég nagy ráadásul, funérlemez vastagságú, gond nélkül bevágják neki. Kicsi az alfája is. Heavyként meg szarul használható, csak úgy mint a többi torony nélküli TD, mert be kell fordulnia a fal mellett. Én a saját E4-emet nem cserélném el rá, de egyik másikra sem.
  • Veqtor
    A 263 csak szerintem jobb? Nem értem miért nem szeretik az emberek, azt leszámítva hogy elég nagydarab, szinte mindenben kiemelkedő. Brutális frontja van, gyors, gyorsan lő, jól sebez. Artyktól is csak azért kell félnie, mert olyan ritka, hogy az emberek felének még kell master tankerhez. :D Azt nem tudom hogyan céloz, de ezek mellett az már csak mellékes, mint ahogy a camo is. Szerintem jobban használható heavynek, mint az E4. Amíg ki van takarva a lower hull és nem kezdik el HEvel lőni nincs baja szemből. Én spec elcserélném rá az E4et, a forgó tornyot nem tudom annyiszor kihasználni, mint ahányszor az "átlőhetetlen" front le tudta volna hozni a csatát.
  • R3nton
    hát meg ki lettek ismerve a gyengéi, pl a "lövegpajzs" gyakorlatilag egy funérlemez :) jobban jársz a 268-al. Bár én elkerülöm a TD-t nem az én stílusom, pedig már kezdtem belejönni su-85-el jöttek a killek, de nem élveztem vele a játékot ezért eladtam. Viszont black prince nagyon tetszik és az m21el is kezdek megbarátkozni.
  • GaBenc
    Srácok, ez a hegyen keresztül szétlőnek, ez nekem új vagy csak nem figyeltem és régen is ment?
  • Greenscape
    A ket orosz td ag kozul kellene valasszak, de nem tudom melyik a jobb. Ugy nez ki akkoe a 268 fele ndulok.
  • patchaou
    Talán mert oldalanként minimum 4 8-as artyval nem szerencsés egy nyitott tédében ülni.
  • Trucker39
    Igen... röviden.
  • Greenscape
    A teszt szerveren mikor eloszor lehetett kiprobalni az OBJ. 263-mat mindenki el volt tole ajulva mekkora op tank enek ellenere alig lehet latni beloluk. Nerfeltek vagy miert nem olyan nepszeru?
  • Greenscape
    Thx az infot. Igazabol olyan szar nem lehet az adatok alapjan csak ara lettem volna kivancsi mennyire gyulekony vagy van-e valami kimondottan gyenge pontja es, hogy lehet-e vele profitalni. A loszer eleg draga a Type-hoz viszonyitva(abba 282-ert adnak egyet). Na mindegy meg alszok ra egyet.
  • Trucker39
    Ez sem volt rossz, bár szanaszét lőttek gold ammoval.

• patchaou
    Nekem eddig a kedvenc td-m. Egy 1000 effis is-3-at 1v1-ben közelharcban lenyom. Nálam úgy működik a legjobban ha megyek, támadok, sürgök-forgok vele. Viszonyítani csak az ISU-hoz tudom, gyorsabb, pontosabb és legalább annyit sebez csatánként, sokszor még többet is. Igaz ISU-n még nincs meg a BL-10.
  • Solten
    Mentem vele tesztszeron a SU-100-nal klasszisokkal jobb. Kellemes cucc de nem jol keres.
  • Solten
    Ezzel az agyuval eleg op szar tier 5-ben szvsz :) (reszkess KV)

Premium Csorcsit korberohogi, kin vele menni a brit utan.

• Solten
    1. cumi
    2. ha kozelharcolsz vele egyeni szoc. problem
    3. eleg kegyes vele az MM, ideje nagyreszet top kutyakent tolti
  • bgabor
    Nincs, bár tier kedvezménnyel is látna Tier9 tankokat.

Az a gond, hogy a teszt szeró nagyon torzít, mindinki a T10-ekkel meg az új T8 prémiumokkal megy.
  • Pales27
    Amikor kijött teszten mentem vele kb 10 kört, akkor max 8ba rakott. Biztos nincs tier kedvezménye? Teszten nekem tetszett: baromi gyorsan tölt, fürge és t8ak ellen még elég a 175 pen. Az tényleg nagy hátránya, hogy 1000 a lőszer bele.
  • foxbat88fx
    drehert
  • Szamp
    azt hisszem ezt hivjak jó csatanak :D
  • Tessellia
    dehogy szar az, mit ittál?:D
  • foxbat88fx
    nem ugyan az lesz, ezen lesz egy fasza ágyú!
    E8 meg egy rakás szar!
  • Cyon
    Srácok ez a TOG2 valami döbbenetesen néz ki. Előbb állt a Cromwell-em mellett, azt hittem valami eltévedt csatahajó. Az első percben a csapat szinte minden tagja körülötte rohangált.
  • hellokitty92
    Jól néz ki. Sanszos, hogy prém lesz, ha meg nem, akkor ezek az állatok tényleg összeguberáltak egy 2. heavy ágra valót!:)

A firefly med lesz a lend-lease ágon, ami kb a 2 brit médium ágnak felel meg. Ha jól emlékszem t6 lesz - legalábbis a legutóbb ezt mondták róla. Nem értem mért várjátok annyira, kb ugyan az lesz mint az e8. Ahhoz meg most is van firefly skin.
  • BoscoBaracus
    Ezt el kell meséljem...Nos,a ranglétra következő állomása jött,a Matilda.1 ütközet,kihullottam az elején,ennél csigább tankot még nem nagyon vezettem...2 csata: Bázison dekkoltam,mondván ezzel nem fogok támadni...Vége felé ránéztem a csapatokra és 2-7-es állás volt.. Megjelentek szépen lassan az ellen-ek a bázisunknál,majd maradtam 1-7 ellen.6(!!)-ot kilőttem (magam se tudom,hogy hogyan)pedig kaptam elég rendesen a találatokat,igaz elvéreztem...Iszonyat strapabíró egy vasdarab,azóta bizonyította pár csatában....
  • polluxware
    1.Su101
    2.megvesz
    3.free xp-ből rádobódik a top löveg
    4.2.ik csata után su-100m1 visszasír

nos..

219pen/320damage(elméletben milyen tutkó)

aztán valahogy az a helyzet ,hogy a 0,36os pontosság nem elegendő ahhoz hogy nagyon messziről köpködjek vele... már csak a lőszer ár miatt is gáz a szitu

ha valki jó csatákat akar.. nem érdekli ami tier8 felett van ezen az ágon, AZ EL NE ADJA A SU100M1-t!!! az még farm tanknak is kiváló! még vesztett csatánál is lehet plusszba kijönni.. csak ne assault medként használja!

ettől még a jagdpanther2 is jobb..

egyébként stock motorral, ketten-el kábé olyan mozgékony mint az elődje (su100m1)

• Veqtor
    Bár nekem nincs meg a TD, de nemrég láttam egy ilyen TD platoont, akik értettek is hozzá és elég meggyőző volt, hogy jó tank. 4 perc alatt ketten leírtottak mindenkit, olyanokat lőttek mozgás közben, hogy csak pislogtam. Nem tudom hogy keres a tank, állítólag 8as alatti prémet nem érdemes venni, de ha sebzés alapján ugyanannyit kap, mint a nagyok akkor jobb, mint az is6. A rofja elég ütős a 390 sebzéssel (8 sec reload körüli, ha jól számolom), prémlőszer 4800 bele, az alap 1025ös mellé már meg sem kottyan, ha ellövöd az egész tárat úgyis visszajön az ára. Ha nem tierlimites akkor is max t9ig rakja, arra meg bőven elég a prémlőszer átütése, tier8ra meg elég a 175 is. Topként meg halálos, ha jól használod. Én ránézésre ezt venném ,ha orosz crewt akarnék húzni. :D
  • bgabor
    No és mi van ha szembe jön egy E-75 vagy M103? 175 átütéssel, torony nélkül elég behatároltak a lehetőségek.
  • Solten
    Csak messzirol lehet vele eredmenyesen harcolni, a 175 pen nalam szinte minden sz@rt atut, jo messzirol is. Igazi sunyi diszno TD, jo camoval, jo furge, mozogj vele sokat, a tankok oldala mar puhabb :)
  • Greenscape
    1000/skulo egy premium tankba? Ezek nem szarral gurigaznak odafent.
    Koszi a valaszt.
  • Solten
    Lehet scout (aktiv/passziv), lehet jatszani vele TD-kent, meg levadaszhatod az ellenfel serult tankjait :) Angol szakzsargonnal elve: hit and run.
    Elonye hogy eros a lanca nem ugrik le minden qrva bukkanonal mint a T-50-2-nek.
  • bgabor
    SU-122-44?
    Méregdrága, okádék D-25 122mm-es löveget használja, és 1000 bele darabonként a lőszer. Páncélja, tier kedvezménye nincs. Nem jó cucc.