banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Veqtor
    Bár nekem nincs meg a TD, de nemrég láttam egy ilyen TD platoont, akik értettek is hozzá és elég meggyőző volt, hogy jó tank. 4 perc alatt ketten leírtottak mindenkit, olyanokat lőttek mozgás közben, hogy csak pislogtam. Nem tudom hogy keres a tank, állítólag 8as alatti prémet nem érdemes venni, de ha sebzés alapján ugyanannyit kap, mint a nagyok akkor jobb, mint az is6. A rofja elég ütős a 390 sebzéssel (8 sec reload körüli, ha jól számolom), prémlőszer 4800 bele, az alap 1025ös mellé már meg sem kottyan, ha ellövöd az egész tárat úgyis visszajön az ára. Ha nem tierlimites akkor is max t9ig rakja, arra meg bőven elég a prémlőszer átütése, tier8ra meg elég a 175 is. Topként meg halálos, ha jól használod. Én ránézésre ezt venném ,ha orosz crewt akarnék húzni. :D