A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Veqtor #190231 Hm, hát ez hogy kicsi az alfája, 550et sebez ~ 6 rof , szal ~ 10 secenként 550 (IS4 9,90 alatt 440 és én azt az ágyút imádom) Ezalatt én E4el 17 sec alatt 638-1050 között. Szeretem a gyors rofot, amióta elszaporodtak a 0 dmg-ek. Idegesítőbb, ha lassan töltesz és mégse lövöd át az ellenfelet, aztán E4 pl mozgó weakspot, 17 secig minden sebzi és nem sokat tud tenni hozzáértők ellen.
Az ágyú körül a "funérlemezt" én nem nagyon tudtam átlőni, csak ha felemeli az ágyút és belősz mögé, ezt meg lehet manipulálni, ha tudod honnan lőnek (meg találd el a rést, ha mozgatja a tankot, elég gyorsan forog. Persze nekem nincs 263 és nem láttam az új patchben még egyet sem, szóval lehet nerfelték és tévedek. :D
Két hete láttam egyet utoljára, himmelsdorfon full hpval tartotta a halálutcát egyedül, persze az ellenfél nem használt HEt. :D