418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Wlanseraf #190476 Oké itt van alant mit írtam és mit válaszolt! anyáztam? hm érdekes de ha annyira érdekel nézd meg miket irkált útánna, za hogy itt teszi most a kis ártatlant egy vicc:D -
Trolokaa #190475 HA valaki választ ad vagy tanácsot van kicsi agyad és levonod a következtetést pláne akkor ha te jó játékosnak hiszed magad ami lehet így is van akkor neked egy szót se kéne leírnod mert tudod a választ és nem kezdesz bele virtuális pöcsméregetésbe amit itt levágtál. Ez is az SG hozzáállását mutatja. -
Wlanseraf #190474 Ezt írtad.. "Lehet nem kellett volna az arcába mászni hanem tisztes távolságból 3 hitelni."
erre ezt kaptad...
"Ahamm te valami nagy pro lehetsz.. gondolom még nem láttál olyat hogy oda jön egy tank mi? Csata közben amikor már 3 VS 10 volt 50 métere jelenik meg a házak között.. te meg majd kimanőverezed... Biztos sokat játszottál 704-el:D mert annyira mozgékony a szarrá nerfelése óta.. szeretem amikor ilyen noobok osztják az észt...
Csöndben maradtál volna okosabbnak maradtál volna....."
Hol van itt hogy milyen játékos vagy? Hol van itt hogy mennyi az effed? szóval nem kéne hazudozni azt a következő kommentjeiddel érdemelted ki hogy megnézzem mennyire is vagy te pro player hogy ekkora pofád legyen....
-
Destydeme #190473 Van ilyen kör is,de azért nem ez a megszokott.
Farmolok ma....
A végén Kv1,Churchill,meg Covenanter jöttek foglalni,hiba volt részükről...8hp-val fejeztem be.
Győzelem!
Csata: El Halluf 2012. december 16. 15:50:50
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 965
Szerzett kredit: 48 808
Csatában elért Achievement: Top Gun, Spártai
Győzelem!
Csata: Mines 2012. december 16. 11:01:42
Jármű: PzKpfw III/IV
Szerzett tapasztalat: 1 894
Szerzett kredit: 48 522
Győzelem!
Csata: Erlenberg 2012. december 15. 18:11:42
Jármű: ELC AMX
Szerzett tapasztalat: 1 983
Szerzett kredit: 47 098
Csatában elért Achievement: Mesterlövész
-
yossarianHUN #190472 Nem nagyképű volt, hanem ironikus, és nem hiszem, hogy erre anyázni kéne válaszul, függetlenül effitől vagy bármi mástól. Vissza lehet szólni, ha nagyon nem bírsz a véreddel, de az olyan mértékű felhördülés, amivel te visszavágtál, nem volt arányban a sérelem nagyságával, már ha volt egyáltalán sérelem. -
Trolokaa #190471 "Kis barátom azt hiszem ezt amit itt most végig nyomtál azt nem is kell kommentálnom:)))
Nem értem mért baj ha valaki jobban játszik nálad? lehet hogy te jobban tudsz szántani... "
Itt az ékes bizonyítéka amit írtam hogy adok egy szimpla tanácsot hogy miért közelharcol és ha lepattanó akkor nem a világvége és nem az életed múlik rajta, mert ezt írtam. Egyből mit dadognak a papagályok hogy ők jobbak. Közben én sehol nem vertem magam mekkora ász vagyok és nekem a WOT az életem és azzal kelek meg fekszek hogy mi van a játékkal és hogy mennyit csökkent meg nőtt az effim meg hú most lement 1 egésszel akkor most mit fognak gondolni rólam. Felettem a kérdést itt valakinek mivel különb mert neki 2000 es az effije érdekes semmit nem bírt rá válaszolni.
KB ezek vagytok ti!
-
hNeo2 #190470 jaj így van.
NE vegyél 5-ös prém tankot. minimum 7-est. -
Uviarka #190469 Rendben van:) köszönöm a válaszokat akkor nem veszek 5ös prém tankot:) -
Wlanseraf #190468 Igen csöppet sem volt nagyképű ahogy kijelentette hogy messziről kellene lőni..
Talán ezért merült fel hogy lehet hogyha 21xx az effem az 704-el akkor azt is el lehet gondolni hogy tudom hogy messziről kéne lőni.... ennyi volt az eff szerepe a témában..
Remélem te is amikor valami témában kérdésed van nem egy jó szakembert kérdezel meg hanem egy hozzá nem értő marhát...
-
Destydeme #190467 Hi.Az én olvasatomban prém tankot kérdezett az illető.
Az én válaszom:NE VEGYÉL T5 PRÉM TANKOT!!!
Abból az arany mennyiségből vegyél prém napokat,vagy váltsd át a free xp-ket,de felesleges prém tier 5ös tankot venned.Nekem van T25...Semmit nem ér.
Tier 5 ami jól hoz:Stug3,Su85,Pz3/4,Pz4,Elc Amx.Én ezeket használom,átlag 20k-t össze lehet vele hozni győztes csatában prém nélkül. -
Trolokaa #190466 ITT EG = ITT SG -
Trolokaa #190465 Figyelj leírtam ha akarod keresd vissza. Annyit írtam hogy ne közelharcoljon ami igaz is hogy TD vel nem azt kell és miért nem 3 hitelte az IS8 at. Aztán jöttek a nagyképű oltogatások hogy én senkiházi vagyok meg miért nem nagy az effim. Annyira gyerekes és ha már van alkalom rá akkor belémrúgnak. Primitív és sekélyes az amit művelnek de engem szórakoztat hogy egyes emberek egy játék miatt idegelik magukat meg ölnek bele feleslegesen egy rahedli időt amikor semmi haszna nincs.
Sajnos ITT EG n az a baj hogy ha valakiek nagy az effije akkor azt hiszi ő már 3 m el a föld felett jár meg ha belép csatába akkor ha ő ott van akkor a csapat felének játszani se kell mert ők megnyernek bármilyen kört.
EBBEN KURVÁRA IGAZAM VAN! A legviccesebb az egészben hogy ezek felnőtt emberek.
-
bigmano #190464 Vegyél inkább szuperpershit hozza a zsét rendesen.
-
Destydeme #190463 Honnan tudod,h felnőtt emberek?Csak mert azt mondta? -
Wlanseraf #190462 Kis barátom azt hiszem ezt amit itt most végig nyomtál azt nem is kell kommentálnom:)))
Nem értem mért baj ha valaki jobban játszik nálad? lehet hogy te jobban tudsz szántani... -
Szpecnyaz #190461 Gondolom senki se szólt volna be ha nincs olyan nagy arcod, hanem normálisan leírod a tapasztalataidat. De még az arcoskodás is lehet el lett volna nézve ha valami kiemelkedő vele a teljesítményed és úgy kritizálod. De igazából mint mások is leírták, eléggé átlag alatti vele a teljesítményed (meg úgy minden mással is ahogy elnézem). Megjegyezném hogy nekem is szar statom van a 704-el, mert nem fekszik nekem, de pont ezért nem is állok neki hülyeségeket írogatni. -
Trolokaa #190460 Csak szólok engem oltanak!
Fáj nekik az igazság hogy sok idióta sorba áll egy embert macerálni mert mást gondol.
-
hNeo2 #190459 szia uviarka!
A KV-1 mindenképpen jó.
De ha ügyesebb vagy, akkor a BDR-1GB ből többet kihozhatsz, mert nagyobbat üt a gunja.
én ezt a kettőt ajánlom.
10-20000 creditet hozogat, meccstől függően.
Ha sokat játszol, akkor vegyél premium tankot, minimum 6000 gold vagy afelettit. -
hNeo2 #190458 hagyd... ez az ő harcuk :) -
Trolokaa #190457 Így volt ahogy írod csak ugye itt az nem menő hogy bárki írhat ide fórumra mert ha valakinek nem tetszik akkor jönnek a pincsi kutyák falkába azt marakodnak egy emberen ami most én voltam jelen pillanatban. Emberünk lő egy 0 hitet vagy 45 fok fölötti pattanót és nem hozza le ahogy írta 10 V 3 ba győztesbe a csatát akkor csak is én lehetek a hibás mert benyögtem hogy minek közelharcol egy TD vel. Annyira jó ezt a sok idiótát idegelni! 
ITt mindenki high effis rambó és 1 v 5 ös harcokat vív! TROLOLOLOLOLO!
-
Uviarka #190456 Sziasztok.
Szeretném megkérdezni hogy ti meik t5 ös prém tankot ajánljátok,és hogy menyit lehet vele keresni prém nélkül? -
yossarianHUN #190455 Hát nem tudom, szerintem ha választani kéne, hogy azt az ürgét vágjam pofán aki a kedvenc autómról rosszakat mond, vagy azt amelyik minimális kritika után köpködni kezdi a másikat, akkor nem az első lenne szájba rúgva:) -
Malarki #190454 -
Lucifer001 #190453 Nálatok minden okés a játékkel ? Nálam a kezdésnél a frissítésnél beáll , és semmi tovább . Délelőtt toltam pár kört , akkor minden okés volt . -
Cyon #190452 Most sorsoljuk a holnapi ellenfelet a szájkaratéra, sajnos te már nem jelentkezhetsz. :) -
Greenscape #190451 A gond szerintem az volt, hogy az obj 704-et elkezdte fikazni (ami masok szerint az egyik legjobb td) es meg sem fordult a fejeben, hogy nem a tank rossz hanem o jatszik szarul.
Errol fiatalkori emlekek jutnak eszembe mikor a haverokkal kibeszeltuk a csajokat es ok nehanyat elmondtak mindenfele szarnak az agyban. Aztan parat en is megdugtam ezek kozul a "szarok" kozul, de velem szerintem nagyon is rendben voltak szex teren. Aztan mikor rakerdeztem milyen volt a haver az agyban csak rohogott mert nagyon alul teljesitett. Ha megkerdeznenk az obj 704-et mit gondol trolloloka jatekarol lehet o is rohogogorcsot kapna.
-
Cyon #190450 Igazad van így látom a szitut. -
Trolokaa #190449 Felnőtt emberek játékon veszekednek!
Alakulóba a műsor megint!
-
bigmano #190448 Köszike
-
yossarianHUN #190447 Ha eltalálod és átütöd, akkor sebzed is, függetlenül attól hogy látod-e (0 sebzéses criticalról mélyen hallgatunk hehe). Ha pedig kilőtted, nyilván sebezted is, csak ha már nem látod a tankot, akkor a belé vert sebzés se villan fel mellette. -
yossarianHUN #190446 Csak én követtem ezt a beszélgetést az elejétől? Wlanseraf beírta hogy lepattant egy IS8 frontjáról közvetlen közelről, illetve fikázta a játékot (mellesleg nem tudom, miért olyan büszke a 2000+ effijére, ha szerinte szar a játék, amivel játszik). Erre írta be a srác, hogy miért nem messziről lőtte. Ezek után le lehetett volna reagálni annyival, hogy közli hogy erre nem volt lehetőség, mivel az IS8 rámászott, ehelyett viszont büdös paraszt stílusban nekiugrott, majd megjöttetek ti, és jól besegítettetek neki alázni a srácot. Most én maradtam le valamiről, ismert közellenség a srác itt SG-n, csak én nem tudok róla, vagy mi van, mert mással nem tudom magyarázni ezt a jelenséget. -
bigmano #190445 Kérdés mint kezdő pléyer a nagytudásuakhoz.
Ha eltűnik a tank mikor a lövésem eltalálja azt nem számolja a rendszer találatként?
Mert a sebzésért nem láttam pontot csak kiírta hogy kilőttem...?
Hogy van ez?
-
Greenscape #190444 Grat, bar ez meg a craditert gold korszak elott volt. Most szinte biztos nem nyernel meg egy ilyen szitut vele. Plusz egy 5-os arty volt csak es az hiaba vert telibe sokszor szinte nem sebzett semmit.
De ilyen korulmenyek persze mindenkinek adodnak csak nem mindenki tud elni a lehetoseggel. -
lexlutor #190443 mondjuk ha nem lenne akkora pofad a nagy nulla jatektudasodra, akkor lehet nem lenne musor. de ugye be kell ugatni , mert csak ugy lehet utana martirkodni, te senkihazi. -
virkir #190442 Ahhoz azért még dolgoznod kell, hogy kitnemnevezünkmeg nyomába érj. -
blackfalcon #190441 Volt szó valahol erről a mai napi karbantartásról? -
Trolokaa #190440 Na ennyi kb a kis pincsi kutyák kipattogták magukat azt már senkit nem érdekel valójában miről is szólt a dolog. EZ AZ SG FÓRUM. Köszönöm a megtiszteltetést hogy most én voltam soron. 
-
bigmano #190439 Az új prém t10-es
-
Chrysler TV-8 -
Cyon #190437 Az új amcsi t10.