banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    Figyelj leírtam ha akarod keresd vissza. Annyit írtam hogy ne közelharcoljon ami igaz is hogy TD vel nem azt kell és miért nem 3 hitelte az IS8 at. Aztán jöttek a nagyképű oltogatások hogy én senkiházi vagyok meg miért nem nagy az effim. Annyira gyerekes és ha már van alkalom rá akkor belémrúgnak. Primitív és sekélyes az amit művelnek de engem szórakoztat hogy egyes emberek egy játék miatt idegelik magukat meg ölnek bele feleslegesen egy rahedli időt amikor semmi haszna nincs.

Sajnos ITT EG n az a baj hogy ha valakiek nagy az effije akkor azt hiszi ő már 3 m el a föld felett jár meg ha belép csatába akkor ha ő ott van akkor a csapat felének játszani se kell mert ők megnyernek bármilyen kört.

EBBEN KURVÁRA IGAZAM VAN! A legviccesebb az egészben hogy ezek felnőtt emberek.