banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trolokaa
    "Kis barátom azt hiszem ezt amit itt most végig nyomtál azt nem is kell kommentálnom:)))
    Nem értem mért baj ha valaki jobban játszik nálad? lehet hogy te jobban tudsz szántani... "

Itt az ékes bizonyítéka amit írtam hogy adok egy szimpla tanácsot hogy miért közelharcol és ha lepattanó akkor nem a világvége és nem az életed múlik rajta, mert ezt írtam. Egyből mit dadognak a papagályok hogy ők jobbak. Közben én sehol nem vertem magam mekkora ász vagyok és nekem a WOT az életem és azzal kelek meg fekszek hogy mi van a játékkal és hogy mennyit csökkent meg nőtt az effim meg hú most lement 1 egésszel akkor most mit fognak gondolni rólam. Felettem a kérdést itt valakinek mivel különb mert neki 2000 es az effije érdekes semmit nem bírt rá válaszolni.

KB ezek vagytok ti!