418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Na igen, tőle csak tanulni lehet :D.
  • Wlanseraf
  • Oddball29
    Van replay? Látnom kell a mestert alkotás közben.
  • crossy104
    Gratulálok Mátyásnak az isteni játékához.Előbb volt az ellenség top tankja E-100-al. A csata végéig elbújt egy kiba...-tt nagy szikla mögött. Csak akkor bújt elő, amikor a csapat társai szinte mindenkit kilőttek csak kettő tier 6 arty és egy TD maradt életben. Akkor viszont hősként elindul foglalni. Hát igen! Ilyenek a hősök! Hurrá!
  • Krocher
    Jaj, de várj a linket megnyitva ez 8.2es hangokat ír, és azok is vannak benne:S
  • MitsuMishi
    Trolokát kibaszták innen, most máshol kell kiélnie a trollkodási vágyát
  • Wlanseraf
    Téli szünet van már? mert olyan mintha hétvége lenne!
    Annyi babuin van mint égen a csillag.. ah nem bántanám emg őket akkor azt mondanám menjenek már a jó kurva édes anyjukba mással játszani:D
  • hjt
    Szivesen ;)
  • Krocher
    Oooooh, remek. Köszike a linket:)
  • Smish
    Kifejlesztettem t62a-t hát eddig kurva nagy szívás.
    Egyáltalán nem lehet lefele irányítani a csövét, a legkisebb bukkanó úgy megemeli az elejét hogy ellövök az előttem 50 méterre levő tank felett is.
    Dombon felfele nem tudom viszonozni a tüzet mert nem hajlik le a csöve annyira.
    Hogyan érdemes ezzel játszani? valaki írjon már akinek régóta van.
  • hjt
    Innen le tudod tölteni a régi 8.1-es hangokat :
    8.1 hangok
  • Szakesz
    Szerintem az E-50M még mindig rosszabb az M48 Patton-nél. Mindenesetre a Patton III tanknak a ROF csökkentés nagyon betett. Mikor behozták, akkor még kb. egy szinten volt a T-62A-val, de most már csak halvány árnyéka önmagának.
  • Krocher
    Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy valahogy vissza tudnám-e szerezni, és ha igen akkor honnan, a patch előtti hangokat(löveg, becsapódás, lepattanó stb...) Vagy legalább a BL-10-es löveg hangját :) Valahogy ez a mostani siralmas, jobb lenne a régebbi. Előre is köszönöm a segítséget. Üdv: Kro
  • kHares
    Az nem baj, szeretem az a tárral rendelkező amx szériát. Velem is volt hogy nem figyeltem, 80 hp-n beálltam egy amx mle '46 mögé majd 10 méterről belémtolatott és meghaltam.
    A legnagyobb baj a random emberek ill. a pályák nagy része két csőből áll. Mehetsz a bal szélen vagy jobb szélen aztán kész nem tudsz mit csinálni, bárki szembejön onehitel vagy attól az 1 lövéstől használhatatlanná válsz
  • pointer4
    Szerintem ez jobb.
  • Sunsetjoy
    Ja igen, és köszi a tanácsokat.

U.i.: A srácok is jók lesznek valahová, hiszen a második skilljük is 95-98 körül jár.
  • Sunsetjoy
    Akkor nagyjából egyértelmű a dolog, hogy eladom majd (150 csata felett), és inkább máshol használom a felszerelést, meg az eladásból tudok máshol valamit indítani. Pláne hogy 6 millióért megvenném, akkor a falat kaparnám, ha tényleg szar:)

Talán a német med vonal még élvezetesebb is, mint az amcsi tier 8 felett. A szovjeté egész jó, ahogy mondtátok, OP. :D
  • Oddball29
    Az inkább az a pillanat, amikor a coach kínjában a törülközős fiút is beküldi a pályára.
  • Szpecnyaz
    Igazából az M48 is csak akkor kerül bevetésre, amikor olyan játékosok használják mint Te vagy Marchizor.
  • Oddball29
    E-50M-et mondjuk még csak fedezéknek láttam bevinni capkörbe.
  • Szpecnyaz
    Annyira nem fontos szerintem. Szinte sose használok velük prém ammót. Meg az FV prémje elég nagyon jó puha célok ellen.
  • bgabor
    Szerintem hagyd az M48-at.
    Nekem van, és mentem vele kb. 80 csatát, 45% win ratio(ezen kívül csak a Lorraine-el van még 50% alatt, ez sokat mond).
    Felejtős, mert amit tud, azt a T-62 jobban tudja nála. Szénné nerfelték igazság szeint, pedig már a nerf előtt se volt éppen kimagasló.
    Szokásos szitu, a szovjet tank a legjobb, a amerikai meg szénné van nerfelve. CW-be eleve keveset visznek mediumot az egy darab felderítő célú Batchatan kívül, de ha visznek akkor is a T-62őt. E-50M, Patton III csak akkor megy CW-be, ha mediumos taktika van, és nincs más medium.

Összegezve, élvezetesnek nem élvezetes, CW-be meg nem viszik. Szóval nem éri meg dolgozni érte, különösen hogy nem éppen egy könnyű séta kihúzni az M46-ossal.
  • Oddball29
    Jah, csak az angolhoz nincs rendes prémium lőszer.
  • Oddball29
    T71 csak törékenyebb lesz, egyszer konkrétan abba haltam bele, hogy egy tolató Object 268 elsodort...

Mondjuk én elég béna light tankos vagyok. Vhogy nem jön be, hogy a csata felében vagy lapítani, vagy menekülni kell vele. Az olyan mapokon, ahol jó nagy belátható területek vannak, ott tudok vele én is szemétkedni.
  • Szpecnyaz
    Szerintem annyira nem éri meg. Abban a műfajban amit az M48 képvisel, az FV42 jelenleg sokkal jobb.
  • Wlanseraf
    Ja és winrate azon valami szorzó van mert nekem meg 86% de akkor is egy foshalom:)
  • Wlanseraf
    Az egy raklap fos... mindenben gyengébb mint a többi, kivéve a 10 méter látótáv:D
  • Sunsetjoy
    A T21-nél ha valaki melléfingik, akkor a leszakadó lánc, az elguruló lőszerrekesz, a begörbülő toronymechanika oldalba vágja valamelyik bent ülő szerencsétlent is...

Én is csak szerencsével fullosra tudtam venni, álcahálóval periszkóppal próbálom a leírtak keverésével túlélni. Ha nem tier10, hanem tier 7 a toptier, akkor simán szerethető. Ha a lista aljára kerül, akkor jobb előre keresztet vetni rá.
  • stoppos
    Pár cucc ki van fejlesztve, a VK3601, a T-34-85 és van KV2, KV1-S a garázsban. Útban van a cromwell, valami 8k XP hiányzik hozzá. Azért is gondoltam a 4-esekre, mert azt legalább hamar elérem, ha új ágat is kezdek.
  • Solten
    Statisztikailag pedig vezet winrate teren az osszes x-es med elott :D
  • Sunsetjoy
    Most őszintén mondjátok meg nekem:

- Megéri-e szenvedni a tier10-es amcsi medért, az M48A1-ért? még kéne vagy 65k XP hozzá.
    - Mennyire hasznos pl. CW-re? Tudomásom szerint valahol az összes med közül az utolsók között van.

45% körüli a WR vele, egyértelműen rosszabb a magasabb tier miatt, mint a Pershing, tier8-ban azzal ment azt hiszem a legjobban :)
    Ez mintha egy retardmágnes lenne. Néha olyanokat művelek vele, hogy simán átlagomon felül van, és bukta a meccs. Vagy esetleg nagyon szakaszhoz lenne alkalmas? Azt észrevettem, hogy akkor mintha kicsit jobb lenne...

Most a német medium indítására gyűjtök, a szovjeteknél a T-44 valamivel jobb.
  • kHares
    T21 kóstolgatás igen csúnyán végződött. Három csatában egymás után beállok egy bokorba majd mutatunk, 30 sec után valahonna lelőnek. Oké, nem tudja álcázni magát. Néha véletlen mutatok dolgokat 3 vagy 4 percig akkor a csapa szarik rá.
    Legyünk hát opportunisták: nagyon óvatosan csipegetünk, 1500 - 2000 sebzés, még a listán is az egyik legtöbbet sebző vagyunk de nem. Nem nyerünk.
    Akkor várunk 3-4 percet és középen beszaladunk. Ismét 3 csata egymás után ahol a mocskos szájbarakott artyval nem lehet mit kezdeni mert hiába megyünk 60-al simán ránkforog és oneshotol. T5 T6 artyval nem tudok mit kezdeni, talán csak az orosz a lomhább. Cselezhettem balra vagy jobbra hummel odacsapot, gwpanther odacsapott, francia kollégáról már ne is beszéljünk, egyszer eltaláltam majd egész egyszerűn lerammolt, lánc leesett. Hátratolatott megint és meghaltam, szürreális élmény volt.
  • blackfalcon
    Kösz megpróbálom.
  • Toby0501
    Frissítsd a VGA drivert.
  • blackfalcon
    valaki tud segíteni mert most már sűrűbben csinálja ezt az össze visszaságot.HELP!!!
  • Wlanseraf
  • bgabor
    Én a hatost javasolnám. Ott már van néhány igen jó tank, lehet funolni, és a matchmaker is kedvező. A négyes tier felejtős.
  • stoppos
    Az van, hogy mostanában este van időm pár körre, de addigra már hulla fáradt vagyok és botrányosan teljesítek még magamhoz képest is. Idejét nem tudom, mikor mertem beleülni tízes tankba, mert annak semmi értelme, hogy ott bohóckodok és miattam bukunk. Gondoltam a négyes pont olyan, hogy nem vársz tőle sokat, de legalább játszok.
  • popey8
    Ezen a Guess Where contesten csak a leggyorsabb megfejtők és a 2 legjobb leírást adók nyerhetnek naponta? Vagy az is aki, pl. 126-jára küldi be a jó megfejtést? Ha éjfél után küldöm be a helyes megfejtést egy jó leírással, akkor az már új napnak számít? Nem igazán tudom kibogozni az angol szöveget.
  • foxbat88fx
    végre megtaláltam a régóta keresett tech tree módot!
    tudtam hogy oroszul kell keresni!
    szerintem ez a legfaszább vertical tech tree mód!
    simán látható hogy ami kivan fejlesztve az szürke, ami megvan az kékkel alá van húzva..... akinek kell itt töltse le
    http://www.mediafire.com/?dttjcdt7q6s9jx6
    utánna a с переходами + прем танки mappa tartalmát másolja be :)