banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kHares
    T21 kóstolgatás igen csúnyán végződött. Három csatában egymás után beállok egy bokorba majd mutatunk, 30 sec után valahonna lelőnek. Oké, nem tudja álcázni magát. Néha véletlen mutatok dolgokat 3 vagy 4 percig akkor a csapa szarik rá.
    Legyünk hát opportunisták: nagyon óvatosan csipegetünk, 1500 - 2000 sebzés, még a listán is az egyik legtöbbet sebző vagyunk de nem. Nem nyerünk.
    Akkor várunk 3-4 percet és középen beszaladunk. Ismét 3 csata egymás után ahol a mocskos szájbarakott artyval nem lehet mit kezdeni mert hiába megyünk 60-al simán ránkforog és oneshotol. T5 T6 artyval nem tudok mit kezdeni, talán csak az orosz a lomhább. Cselezhettem balra vagy jobbra hummel odacsapot, gwpanther odacsapott, francia kollégáról már ne is beszéljünk, egyszer eltaláltam majd egész egyszerűn lerammolt, lánc leesett. Hátratolatott megint és meghaltam, szürreális élmény volt.