A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bgabor #190936 Szerintem hagyd az M48-at.
Nekem van, és mentem vele kb. 80 csatát, 45% win ratio(ezen kívül csak a Lorraine-el van még 50% alatt, ez sokat mond).
Felejtős, mert amit tud, azt a T-62 jobban tudja nála. Szénné nerfelték igazság szeint, pedig már a nerf előtt se volt éppen kimagasló.
Szokásos szitu, a szovjet tank a legjobb, a amerikai meg szénné van nerfelve. CW-be eleve keveset visznek mediumot az egy darab felderítő célú Batchatan kívül, de ha visznek akkor is a T-62őt. E-50M, Patton III csak akkor megy CW-be, ha mediumos taktika van, és nincs más medium.
Összegezve, élvezetesnek nem élvezetes, CW-be meg nem viszik. Szóval nem éri meg dolgozni érte, különösen hogy nem éppen egy könnyű séta kihúzni az M46-ossal.