418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Trucker39
    A színek megszokhatóak (illetve már meg is szoktam). Igen kissé hibás a magyarázat, de a lényeg szerintem így is érthető volt.

Valóban nem adtam le valami sok lövést. Abból a kevésből is csak néhány talált.

• virkir
    Ha vigasztal nem csak téged.
    Mai egyik szuper hírónk. A 153. csatájában hetes top tank

• raymondcurto
    Csak engem rak ma egyfolytában válogatott idióták közé a játék?
    Ma már nincs suli?
  • Plata
    Ja meg a közepes játékos után egyből a szuper játékos jön?Hol marad a jó játékos?A sebzést kijelző mod tetszik,de ez a sok hülye színes ikon betű nálam 10 percig sem maradna meg.
  • Plata
    Összesen 1 lövést adtál le?
  • Roger6
    Okés, ez megjegyzés volt, direkt írtam. Remélem megbocsájtod gyarló hibámat, és megkegyelmezel szennyes életemnek.
  • McLarenpowa
    van már valami infó, hogy mi lesz a hétvégi tier VII heavy special?

ki van fejlesztve a Tiger I és az IS, jó lenne féláron megvenni mindkettőt...
  • kHares
    Anyám, wg berakott ünnepi garázst erre folyamatosan pattog a hang. Imádom ezeket a majmokat
  • lammaer
    Alapszabály: nem fullos tankról sosem nyilvánítunk véleményt.
  • Trucker39
    Kicsit bosszantó, mikor "véletlenül" így kerülnek elosztásra a játékosok.

Kis magyarázat a színekhez:

Kék: nagyon szuper játékos
    Zöld: szuper játékos
    Sárga: közepes játékos
    Narancs: "jobb ha el adod a tankod" játékos
    Piros: "mindenkinek jobb lesz ha törlöd a játékot" játékos

A csata kimenetele sejthető volt:

• Kronos79
    Én Murovankán kaptam meg egy kb. 1k csatával rendelkező T34-től, hogy töröljem a játékot, mert nem mentem vissza a második 88-assal rendelkező JP-mmel a bázisunkat foglalókat resetelni. Én voltam az utolsó a csapatunkból. A foglalók: 2db T34 és egy E-75. Mellettük még meg volt a 2 artyjuk. Valószínűleg sok esélyem lett volna. Azért megkérdeztem, hogy szerinte ezt hogyan kellene lehozni? Nem volt válasz.
  • Attiska
    A kedvenc tankok típusain valahogy nem is tudok csodálkozni.
  • Roger6
    Mondjuk én annyit azért hozzátennék, hogy a legjobb ágyú + motor nélkül átlagon aluli a KV-1S. T6-ot alig lő át, pattog össze-vissza, motor és lánctalp nélkül meg lomha dög.
  • patchaou
    lammaer - igen az volt, de mivel a kv-3-is ott volt ezért mellőzött cuccnak számított.

Toweliee - pucolós az is, akinek be kellett volna vonulnia letöltenie a büntetését , de nem akarózott neki :) Bár katona nem voltam, de azt hiszem ott is létezik/létezett, és sok szó ami bent használatos a seregből lett átvéve.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    És a napi díszmagyar, mi másban mint Tigrisben

Ott a kilőtt tigrise a hegyen a bokorban, a csatát egyébként "KURWA ANYÁTOK" köszönéssel kezdte.

• stoppos
    Napok óta alulteljesítek még magamhoz képest is. Végre tegnap talán sikerült pár jó meccset menni, ahol nem az történt, hogy megdöglöttem valahol a pusztában. Csak a nyavajás planetwot még nem ír ki semmit és nem tudom, hogy most tényleg sikerült valamit alkotnom, vagy megint csak bohóckodtam.

SovereignXY: Kérdés, hogy milyen szavak. Akármennyire is vicces lenne, ne örülnének a kis ingyenélők, ha manager helyett intézőnek hívnánk őket pl. :)
  • SovereignXY
    Hát... nem tudom. Nekem anno az a szar gunnal votl bajom. Lassan lő, pontatlan és zseretett pattogni is. Kv-3 viszont aranyos kis jószág volt. És még most is fasza. Legalább is én akkor játszottam vele mikor felment t7be. 63% vagy mennyi a winrate.
  • Toweliee
    Nem olvastam végig. De a mai börtönökben a szleng nem feltétlen csúnyaszavakat jelent.
    mobiltelefon: keráló (a merülőforralót is így hívják)
    legolcsóbb tudatmodósítószer: dobi (1 db fekete tea fél L vízben forralva amíg kb 2-3 dl víz marad meg; olyan a hatása, mint az amfetaminoknak - nagy mennyiségű koffein ázik ki belőle kis a koncentrátumó folyadékban)
    pedofil: pedro
    szökésben lévő: pucolós
    áruló: vamzer
    elsőáldozó: elsőbűntényes
    hipp / hippi / hipis: szemle stb stb.
  • f24sg
    Mindig tier6-os volt, a KV-3-mal párhuzamosan. Szintén a bétában mentem vele, hogy kiváltsam a lassú KV-3-at. Csakhogy akkoriban rém gyenge volt a páncélja, minden átlőtt, és a pontatlan nagy D25T a drága lőszerrel nagy szenvedés volt. Még ide is sírtam róla anno. Volt nemrég valami general armor buff patch, szvsz azóta lett op...
  • SovereignXY
    LOOOL. Foglaljuk el az ellen bázisát aki véd. A végén vagyok én egy t34 egy 13 75. Az ISünk azt mondja: go for draw. Megtalálom a 13 75öt - átlő szemből WTF - meghalok volt 31 hp-m. Erre az IS: NOOB.
    Hát...
  • SovereignXY
    Én egyet értek a dologgal. Részben legalább is. Sok oylan szleng szó van amitól a falra tudok mászni. Főleg a buta külföldi szavak. De vmelyik meg teljesen ok mert kifejező a helyzetre. Pl: LOL vagy WTF.
  • lammaer
    Amúgy mindíg 6os volt a KV1s?
    Tényleg jó kis OP tank, a mozgékonysága van olyan jó mint egy átlag medé (ezen meg is lepődtem), az ágyú pedig tényleg remek - tök jó, tegnap volt nem egy "utolsó harcos" momentumom, amikor már jöttekk rám minden irányból a pirannyák, de egy-egy bátrabb hetzer-stug-pz4 bizony damage szerzés helyett az én killszámomat gyarapította :D

Az MM besorolása is egész jó (feltéve persze hogy mostmár nincs az a feature hogy az első 10 meccsen kedveznek a játékosnak, úgy emlékszem ezt megszűntették).
  • kingofn00b
    A KV-1 egy elágazástank, ahol sok másik felé el lehet indulni. Szerintem ez is belejátszik.
  • lammaer
    Ez a hülye SGs "legnépszerűbb témák" listája miatt van... minden jöttment idetalál akinek nincsenek éppen beszélgetőpartnerei, mert tudja hogy itt mindíg van élet :)

Hé nyelvtannáci: szmájlit (vagy hogy te is értsd, "mosolygós kis fejfigura jeleket") azt használhatunk ebben a topikban?

A másik, szólnál légyszives a fórumfelügyelőknek (hogy a primitívek is értsék, moderátorokra gondoltam) hogy ugyan nevezzék már át ennek a római piacnak (értsd fórum) a címét "Tankok világá"-ra, mert hát mégiscsak magyarok vagyunk.
  • stoppos
    Tudom. Az elsőnél még ki is rakta az idézőjelet az elejére.
  • ladista
    Nem a saját szövege.
  • stoppos
    Te tényleg olyan vagy, mint a vadász. :) Tegnap lealáztak, erre visszajössz ugyanazzal a témával. Ráadásul magadat akarod megszopatni megint, mert tegnap a jövevényszavakról volt szó, most meg jössz valami hülye börtönszlenggel, aminek semmi köze semmihez.

De annyit azért árulj el, szereztél bent új barátokat? :D
  • Desmodromic
    A sok hülyeség helyett nem kéne inkább sütni néhány rúd bejglit a volt cellatársaknak? Szerintem mi is és ők is nagyon örülnének neki!
  • SanDok
    msg me – írj (nem egyszerűbb?)
  • SanDok
    Mit is mondanak a * saját nyelvváltozatukról? Többük szerint a „B”szleng elcsúnyítja az embert, primitívvé teszi, illetve azt a benyomást kelti a normális emberben. Éppen ezért egyesek úgy nyilatkoztak, hogy Én személy szerint nem használom, de mások igen. Nem szólok rájuk, mindenki azt csinál, amit akar. Volt, aki úgy vélekedett, hogy A zsiványok (bűnözők) körében hasznos, a civilek nem tudják értékelni, mert nem értik, vagy, hogy A fiatalok nagy része nyomja (beszéli), mert szeretne nagynak látszani. Nem érnek el vele semmit. Én nem használom
    A fogvatartottak szavai arra engednek következtetni, hogy a legtöbb esetben a szlenghasználat automatikussá válik a (B) kinti világban nagyfokú önfegyelemre van szükség (de a szándék a legtöbbekben megvan rá), hogy a szlenghasználatot koordinálni tudják: Az emberhez hozzánő, el se tudja kerülni. A telefonban is így beszélek már. Bár tudom, minősíti az embert, rossz értelemben. — Ragadós, beépül a mindennapi szóhasználatomba. — **
    Van, aki teljesen felveszi, van, aki küzd ellene. A szleng használata egyenes arányban van az intelligenciával. Aki hülye, nem is tudja, hogy szlenget használ, mert a rendes magyar nyelvet sem ismeri. Ez a rendes közege, azt se tudja, mi az a szleng. Sokan itt nőttek fel, vagy az egész család ebbe nőtt bele.

B=börtön

*fogvatartottak

**Mikor először szabadultam, még a fiatalkorúak börtönéből, bent annyira rászoktam arra, hogy ezt mondjam: hidd el, nem hazudok, anyám basszam meg! Mikor kiszabadultam, apámnak is így bizonygattam az igazamat. Akkora pofont levágott (adott), hogy még most is érzem.
  • SanDok
    Most utoljára!
    "Én jobban szeretem az igazi szavakat. Bevallom ezeket a jelöléseket nem ismerem, és nem is szeretném őket túlzottan használni, kivéve az olyat mint a :D, :))) stb. Bár ezeket sem a rövidítés miatt hanem inkább csak azért mert tetszenek és kifejezőek. Egyébként is mit érdekel bennünket az angol rövidítés, akkor már inkább legyen magyar. De attól tartok, hogy még így is eltorzul illetve feledésbe merül a szép, hangzatos stb. magyar szó. Még a minden napi beszédben is zavar, ha valaki túlzottan szlengben beszél (persze nem mintha nem érteném, inkább nem tartom szépnek, hangzatosnak), és közben oda jut, hogy egy egyszerű hétköznapi szót nem fog megérteni csak szótár segítségével." („fufu”-tól vettem át.)
  • Desmodromic
    Utoljára kb. 7-8 hónapja mentem vele, azóta nem tudom mennyire csavargatták, akkor 193 csatára 64,5%-os winrate-et tudott full random, szakasz nélkül, tök átlagos játékosként.
    Úgy rémlik, a Panther-ral /amit rohadtul utáltam/ kezdtem a Tigrist is, hogy már meglegyen rá a top ágyú meg a motor.
  • Bugi Misi
    igen jó vele darálni az ellent de sokszor meg szopás ha 5 ellen maradok a végén és megerőszakolnak:/
    elé mentek meghalni? XD

Peeete, hát egész tűrhető tank ha szerencséd van pattognak rólad:D lövege jó, gyorsulás fordulás jó sztem, csak papír:D
  • lammaer
    Néha összejöhet - mint ahogy annak, "akinek nem mondjuk ki a nevét" is van már topgunja. Azt hiszem.... :)
  • R3nton
    írta valaki nemrég jgpze-100-ra, hogy csatamező királya:D ja ma kilőttem a t21-el, igaz 80HP-ja volt de akkor is:D A csatamező királya nem tud mit kezdeni egy tier6os tankkal:P :D
  • lord nihilus
    Panther II-ről vélemények? Nekem eddig nem vált be...mindig lemészárolnak, bár még nem fullos a kicsike
  • Bugi Misi
    múltkor pohorovkán pusztítottam vele egyet:D bokros részem megindultam és csak mentem vele a végéig:D
  • lammaer
    Meg is történt, fullos legénység bele, és tényleg igen használható jármű - nem pattan ez semmiről és rúg mint a ló :)

Már érdemes volt olvasgatni a fórumot :)
  • Bugi Misi
    én megtartottam a T28-t 60% Win rátám elég jónak mondható vele:)
  • Szpecnyaz
    A többi mapon meg kb használhatatlan :D.
  • pett3rson
    Nekem kellemes emlékek fűződnek a KV-1S-hez, szerintem érdemes kipróbálnod :)