banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• SanDok
    Most utoljára!
    "Én jobban szeretem az igazi szavakat. Bevallom ezeket a jelöléseket nem ismerem, és nem is szeretném őket túlzottan használni, kivéve az olyat mint a :D, :))) stb. Bár ezeket sem a rövidítés miatt hanem inkább csak azért mert tetszenek és kifejezőek. Egyébként is mit érdekel bennünket az angol rövidítés, akkor már inkább legyen magyar. De attól tartok, hogy még így is eltorzul illetve feledésbe merül a szép, hangzatos stb. magyar szó. Még a minden napi beszédben is zavar, ha valaki túlzottan szlengben beszél (persze nem mintha nem érteném, inkább nem tartom szépnek, hangzatosnak), és közben oda jut, hogy egy egyszerű hétköznapi szót nem fog megérteni csak szótár segítségével." („fufu”-tól vettem át.)