418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Ry0K3N #191876 Attól még igaza van mert a credites gold derpek megjelenése kis gondot okoz tier 5 ben. Mert nem kellemes mikor 2 hittelnek a tier 6-os tankodból és nem sokat tudsz csinálni ellene.
(Pz4 nagyon fasza derpel
)
-
lammaer #191875 "A gold ammo elrontotta az egészet. Ha csak pénzért lehetne venni akkor jó lenne, de most azért kicsit gyakrabban használják."
Sztem itt van a kutya elásva: most lett egyenlő esély MINDENKINEK, hogy használhasson a játékban bármit. De sztem még így is messze többször hangzik el hogy "nice gold ammo, noob" mint ahányszor ténylegesen használják a csatákban az emberek. Én pl alig érzek borulást a játékélményben, az előbb pattogtattam egy E50el egy ellenséges E50et :) -
Elvileg sehol...de ha gold lett volna akkor is letagadja. Mit vársz az olyanoktól, akik inkább öngyilkosok lesznek mintsem hogy kilődd őket.
lammaer: gold ammo-s derp nem annyira patkányság mint SPG-zni, de közel áll hozzá. Mondjuk tudtam hogy ez lesz belőle, amint bejelentették ezt a gold ammo kreditért dolgot. Na akkor kellett volna megcsinálni hogy derp ágyúba csak gold-ért lehessen HEAT-et venni. -
Ry0K3N #191873 Szerintem az nem torony volt hanem hullba lőtt csak a lövedék lehet torony mellett csapódott a hullba. 1 shotoltam én már így T29-et az 1250 HPjával szemből. Szóval abszolút nem lehetetlen. -
virkir #191872 Te Wlan reinkarnációja lehetsz annyi különbséggel, hogy ő leginkább a játékosokat szidja te meg legalább időnként találsz magadnak másik mumust.
-
wulwerin #191871 Azért az nem ugyanaz, hogy a gold ammo a tankok nagyrészének a funkcióját tönkretette, és az hogy vegyél te is, ha az ellen is használja. Én például csak az amcsi ágat húzta, most álltam neki a britnek. Majdnem az összes amcsi tank amivel sokat játszok a páncéljából élt. Az E2 Shermanomat már megeszik a kis szar tankok is, ha goldot használnak, volt rá példa. Vagy a tornyos tankokat is átlövik szemből. Azért az nem balanszolja ki a játékot, ha én is azt használok, mert nem nyerek vele semmit. Gyakorlatilag minden ellenfelet át tudok ütni a normál lőszerrel is, csak jól kell célozni. Persze hogy van nehezebb is, de cserébe tudok hull down pozícióba menni és nem tud átlőni. A gold ammo elrontotta az egészet. Ha csak pénzért lehetne venni akkor jó lenne, de most azért kicsit gyakrabban használják. Az egyetlen öröm az ürömben, hogy elég drága, és nem csak ezzel rohangálnak. Persze aki artyval, lighttal vagy meddel rohangál annak mindegy mert eddig is átlőtték könnyedén, és ezután is átfogjál. -
lammaer #191870 NEm kimondottan neked szólt, amúgy meg lehet engem is köpködni, egy napja boldog KV1s tulaj vagyok... mert tényleg jó néha derpelni.
Az arty hasonlat ott sántít, hogy ott még mindíg a 0 rizikó, átlövök a hegyen a probléma. Goldammóval ugyanúgy vinni kell a tankot a veszélybe, mint a simával. -
Desmodromic #191869 Nekem jó lett volna két lövéssel is, de bakker egy T9 heavyt hol lehet átlőni szemből 88mm-el /a wot armory szerint sehol/? Sajna nem látszik rendesen, biztos a kupolámat kapta el vagy nemtom.
Először legoldoztam, de a gold csak 900-at sebez, meg a srác is tagadta.
-
Ry0K3N #191868 http://mwreplays.com/replay/A15RALIZ9SL2/
először azt hittem a jagdtigerünkre hogy nagyon balfasz játékos, erre kiderül botot használ a drága -
GW Panther-be a 400-as átlagsebzésű ágyú mindig annyit sebez hogy maradjon még 10 HP-je...mindig... -
Szakesz #191866 Mert anélkül akar az ominózus játékos haladni, fejlődni és top gun medálok ezreit lőni, hogy neki csak a lehető legveszélytelenebb ellenfelek ellen kelljen játszania. -
Desmodromic #191865 Az a mocskos kurva arty...
Az uccsó hatodik killem lett volna a mocsok M103-al, erre ez a genyó GWPanther az 1232HP-s tankomat úgy tornyon lőtte, hogy megficcentem a 88mm-es penje ellenére. Bezzeg én nem bírtam előtte egy névleges sebzéssel a másvilágra küldeni... Grrr
-
Ez olyan tanács mint az SPG-vel...játsszál te is vele és akkor máris nem gond. Persze. Amúgy sem minden gold lőszerrel van bajom, csak a derp HE-s izékkel. És nem is arról volt szó hogy így a kis tankoknak is van esélye nagyobbak ellen, mert azonos tierű tankodat 2 lövésezik úgy hogy kb. köpni nyelni sem tudsz. -
lammaer #191863 Mit fejlesszek először
1390-nél is ugyanez a szisztéma, nincs kivétel :) -
Juhasz27 #191862 Holnaptól kezdődő event. -
lammaer #191861 Olvasgatom itt is meg ingame is ezt a folyamatos goldnoobozást. Akkor még csak-csak el tudtam fogadni, amikor ténylegesen csak goldért lehetett venni, az volt ugye az EGYETLEN nem fizetős játékosok számára elérhető feature, ami ténylegesen előnyt nyújtott gazdag pistikének a csatákban.
De most, hogy creditért BÁRKI vehet annyit amennyi jólesik, egyre jobban visszás nekem ez a sírás. Ha vki szerint olyan OP és nem tudja elviselni hogy más azzal lő, miért nem vesz ő is?
Bárki vehet, ha nem zavarja hogy már közepes tierben is minden egyes balklikk 4K creditet jelent :) Aki kifizeti, hát hadd használja, miért a megvetés?
Ez kb olyan, minthogy PZIV-ben fikázom az IS-t akivel egy meccsbe dobott a játék, hogy hülye noob, abban a drága tankban még jó hogy le tudsz győzni.
Sztem pont hogy egy kis csavart hozott a játékba, hogy amikor látom ott azt az ellenséges szutyok tankot, okozhat még némi meglepetést, mert mi van ha arany van benne?
ui: én nagyon drágállom a prémlőszer árát, ezért a legtöbb tankomban nincs is betárazva. Némelyikbe raktam 1-4 darabot, de csak vészhelyzet esetére. Használni sztem még nem használtam :) -
lammaer #191860 Azért egy-két gyöngyszem akad... a Mausos sztem marha jó, a prémtankos is, de a pálma a batchatmané. Az kifogástalanul eltalált rajzocska :) -
toma77 #191859 AMX 13 90-re milyen sorrendbe érdemes felpakolni a dolgokat
felfüggesztés-motor-gun?? -
Tessellia #191858 Ezzel legalább nem eresztenek belém átlag 350-et:P
OT3P: Lehetséges:) Ellőtte a föld aranytartalékát:)
Toweliee: Persze, hogy az, csak mondom, hogy ennek több értelmét látnám. -
Cyon #191857 Azért nekem tetszene az általam vázolt rendszer.
Az APCR sebzése lehetne a normál lőszer 70 százaléka. -
Toweliee #191856 Baromi drága. Kipróbálásra visszavettem, annyira nem fun, hogy emiatt ne haladjak mással csak farmoljak rá. -
Lehet hogy Lianna Silverwind kilőtte az összeset ami a játékban volt :) -
Cyon #191854 Hé, ne adj ötleteket a növényeknek.
-
Tessellia #191853 Véleményem szerint ahol leginkább értelmét látom a gold használatának alacsonyabb tierbe az a VK3601H Konish lövege.. 225mm pen/165dmg majdnem 12-es roffal, de ez valamiért nem terjedt el. -
De a legjobb a sötét piros gold ammo-s spg...legalja... -
Ilyet hiába vársz, folyamatosan egyszerűsítik és könnyítik az egész játékot (mint minden más játékot), hogy a legprimitívebb növények is oda ragadjanak elé. -
Cyon #191850 De ha csökkentenék a gold sebzését az egy jelentős taktikai elem lehetne.
Szerintem. -
Nekem az is elég lenne, hogy ha ezeknek a derp izéknek a sebzését visszavennék. Vagy növeljék meg a célzási időt, jelentősen. -
Szerintem meg úgy lenne ideális, ha csak 10-es tankokba lehetne kreditért venni. -
Cyon #191847 Ezt a gold lőszer dolgot újra gondolhatná a WG.
Szerintem így lenne ideális:
AP: közepes átütés, közepes sebzés
HE: alacsony átütés, nagy sebzés
APCR: nagy átütés, kis sebzés -
paci600 #191846 köszi! -
Bmsrt n2 #191845 Nem. -
paci600 #191844 Igaz, hogy a Black Prince prém tank lesz? -
hellokitty92 #191843 Használom a látnoki képességem és azt látom, hogy erre gondoltál! Igen, ez lesz a brit forgótornyos td ág top dogja. Fv215b a 183mm-es ágyúval.
(lottószámokért és stb-ért a legközelebbi "brazil" asszonyhoz mennyetek!xD) -
Mondjuk a Hertzi 10.5-ösétől én is tolatni kezdek, :D -
Destydeme #191841 Ma már ARLV39-en és m5 stuart-on is láttam...
Ez valami új őrület? -
Destydeme #191840 Azért kérdeztem,mert mostanában újra megyek pzIII/IV-el,ami nagyon jó(mini e-50es lesz majd,kell még +2 skill rá).
Viszont már nem a kv1s-től félek(pedig nem alaptalan hp+ágyú ugye),hanem a pz4,hetzer,stug3as triótól.
Simán rájuk megyek,mentem..
Most már azt kell lesnem,h milyen ágyúval vannak.
.....idegesítő,h 1 balfék leokéz. -
stoppos #191839 Zseniális. Végigröhögtem. :) -
stoppos #191838 Ki volt az aki írta, hogy a karácsonyi garázstól pattog a hang?
Szerintem az tüzijáték. :) -
2 PzIV meg egy Sherman. Két lövés voltam, amikor már simán csak rámjött az egyik akkor már tudtam hogy 105 és gold lőszer...