banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Olvasgatom itt is meg ingame is ezt a folyamatos goldnoobozást. Akkor még csak-csak el tudtam fogadni, amikor ténylegesen csak goldért lehetett venni, az volt ugye az EGYETLEN nem fizetős játékosok számára elérhető feature, ami ténylegesen előnyt nyújtott gazdag pistikének a csatákban.

De most, hogy creditért BÁRKI vehet annyit amennyi jólesik, egyre jobban visszás nekem ez a sírás. Ha vki szerint olyan OP és nem tudja elviselni hogy más azzal lő, miért nem vesz ő is?

Bárki vehet, ha nem zavarja hogy már közepes tierben is minden egyes balklikk 4K creditet jelent :) Aki kifizeti, hát hadd használja, miért a megvetés?

Ez kb olyan, minthogy PZIV-ben fikázom az IS-t akivel egy meccsbe dobott a játék, hogy hülye noob, abban a drága tankban még jó hogy le tudsz győzni.
    Sztem pont hogy egy kis csavart hozott a játékba, hogy amikor látom ott azt az ellenséges szutyok tankot, okozhat még némi meglepetést, mert mi van ha arany van benne?

ui: én nagyon drágállom a prémlőszer árát, ezért a legtöbb tankomban nincs is betárazva. Némelyikbe raktam 1-4 darabot, de csak vészhelyzet esetére. Használni sztem még nem használtam :)