banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• wulwerin
    Azért az nem ugyanaz, hogy a gold ammo a tankok nagyrészének a funkcióját tönkretette, és az hogy vegyél te is, ha az ellen is használja. Én például csak az amcsi ágat húzta, most álltam neki a britnek. Majdnem az összes amcsi tank amivel sokat játszok a páncéljából élt. Az E2 Shermanomat már megeszik a kis szar tankok is, ha goldot használnak, volt rá példa. Vagy a tornyos tankokat is átlövik szemből. Azért az nem balanszolja ki a játékot, ha én is azt használok, mert nem nyerek vele semmit. Gyakorlatilag minden ellenfelet át tudok ütni a normál lőszerrel is, csak jól kell célozni. Persze hogy van nehezebb is, de cserébe tudok hull down pozícióba menni és nem tud átlőni. A gold ammo elrontotta az egészet. Ha csak pénzért lehetne venni akkor jó lenne, de most azért kicsit gyakrabban használják. Az egyetlen öröm az ürömben, hogy elég drága, és nem csak ezzel rohangálnak. Persze aki artyval, lighttal vagy meddel rohangál annak mindegy mert eddig is átlőtték könnyedén, és ezután is átfogjál.