418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• GaBenc
    Na lehet gyakorolni. PZIV sikerült átlőni a KV-1S hasa ALATT.
    Hangosan felröhögtem. Mondom na ezt hasba lövöm, erre a lövés pillanatában fordul át a dombon. Látom, hogy a lövés elrepül alatta. Míg néztem meredt szemekkel addig végem is lett.
  • virkir
    Annyira nem voltak félholtak de majdnem ilyen stílusba ment. Elvégre az 50 100 erre való.
    Lenyugodva már rájöttem, hogy hol szúrtam el, ha hamarabb vagy másik útvonalon megindulok védeni talán lehozhattam volna.
  • virkir
    Egy kurvanagy világító ELADÓ tábla.
    Könyörgöm minek pocsékoltál el annyi creditet arra a használhatatlan foschra?
  • SovereignXY
    Ha jóltudom a T10ből TD rohadtul nem biztos. sőt!
  • lammaer
    Disznók elé vetetted a gyöngyöt ;)
  • patchaou
    Nálam szerszámos láda a harmadik.
  • Madi92
    Egérkére mi legyen a 3. felszerelés?
    Eddig: Töltésgyorsító meg venti van.
  • Plata
    Az első egeret én úgy lőttem hogy figyeltem a pályát artyval,láttam amint valami szépen lassan törögeti ki a szőlőkarókat.
  • yossarianHUN
    Not sure if trolling, or just naive.
  • RaKmaTakaTa
    Jelenleg nem tankozok, de jó visszaemlékezni:

- A csapatért bármit!
    Még a régi Mines pályán az amcsi T5-ös nehéz tankkal (ami gyors, böszme nagy és kiváló célpont) a nagyok közé sorsolt be.
    Na itt nekem nem lesz se kill, sem xp. Mit csináljak?
    Mivel már meg volt a nagyobb motor, elrongyoltam középre két medium tank társaságában és hegyre felmenet a tankom volt a mozgó fedezék pár pillanatig, aztán már csak roncsból bámultam ki a csata végéig. A jó helyezkedés és kulcspozíció elfoglalásának jutalma egy győzelem lett.

- Ne rombolj!
    Ugyanezen pályán arty-val figyeltem mikor gázol le egy tereptárgyat valamelyik gyors scout a bázisról kihajtva... a találatkor szinte hallottam az ellenség üvöltését... :D
    Ugye milyen kellemetlen, ha még szinte el se indultál és máris füstölgő roncsok felett sírsz: "ez most hogy?..."

- Ne pazarolj!
    Sand River-en nehéz sorsolást kaptunk, noha nem hallottam, de sejtettem, hogy csapatom tagjai is sóhajtoznak a tankjaik eljövendő sorsát illetően. A pontos kiosztásra nem emlékszem, de szembenső két arti közül a nagyobbik egy hummel volt, és én egy kisebb, M7 priest-ben foglaltam helyett.
    Az önjelölt vezér lemondóan kiadta a parancsokat a felderítőknek: a hummel-t mindenáron fel kell deríteni (és megsemisíteni), hogy legyen valami esélyünk.
    Ekkor én már tapasztalt róka voltam, és mivel a lövegemben bőségesen volt lőszer, ezért a csatát rendszerint az ellenfél bázisának megszórásával kezdtem. A első vagy második lövésem - már nem most történt, ezért gőzöm sincs pontosan melyik - pont a parancs kiadása után ért célba, a hummel-be csapódva. Csapattársaimtól heherészést és mosoly jeleket (a csata után pedig meghívókat) kaptam, az ellenfelek mérgelődésével pedig nem törődtem.
    Nagyobb kaliberű artiban soha nem pazaroltam volna a kevéske lőszert, de a kicsi priest bőségesen el volt látva, szerencsére. :D

- Kanyarodj!
    Arty-ban ülve nem szokás gyorsan mozgó scout-okra vadászni, ez általában a csapattársaim feladata, de itt mégis kénytelen voltam megtenni. Egy iszonyatosan gyors (és szerencsés) Leopard úgy száguldot át társaim között, hogy haja szála sem görbült, és vissza is ért ahonnan jött, aztán szemtelen módon elindult még egy körre, de itt már kénytelen voltam beavatkozni egy jól irányzott lövedékkel, aminek találati esélyéhez ő is hozzájárult annyiban, hogy mámorában elfelejtet kacskaringózni.
    A csatát természetesen elvesztettük... a scout már elsőre is teljesítette feladatát.

- Articsóka
    Westfield-en már csak egy kisebb tank (scout) maradt ellenfélből, ami a völgy közepén úgy száguldozott, hogy csak lestünk. Végül a nagyobb artinak sikerült leszednie egy iszonyatosan nehéz lövéssel, amihez mindannyian gratuláltunk. (Máig sem értem, hogy sikerült neki eltalálnia, mivel én is egy artiban ülve szemléltem az eseményeket, és a találat megszületésekor már csak sejteni lehetet ellenfél helyzetét. Mázli faktor?)

Sajnos ekkor még nem volt visszajátszás funkció a játékban...

Jó éjt!
  • Plata
    Van valami infó arról hogy mikor lesznek Angol artyk betéve?Vagy milyenek lesznek?Francia artyk nekem nem annyira jöttek be,low tierben még jó de aztán magasabb szinten elég szar.El is adtam,magas szinten csak orosz meg amerikai van.
  • Plata
    Prémmel instant szopóág?Mikor 1 napig volt prémem mikuláskor,annyi pénzt kerestem mint állat,visszavettem pár régi kedvenc tankomat,rakás pénzt kerestem pár órányi játékkal.Utána meg egy hétig szopóág volt kb.Igaz ma kaptam vissza valami kárpótlást,mert akkora mákom volt némelyik csatában hogy csak na.
  • patchaou
    Ez ki is ment a fejemből :)
  • Szpecnyaz
    Nem igaz! A WG-től függ, mert belenyúlnak a játékba, meg nerfelik az accountot. Prémmel meg eleve instant szopóág.
  • patchaou
    Ja, és előfordul, hogy csata után vagy éppen még közben rájövök, hogy ha valamit másképpen csinálok, akkor nyerhettünk volna. Mint ahogy azt is szoktam látni, hogy ha nem azt csináltam volna amit, akkor kikapunk. Szóval szerintem igen is függ tőlünk a win arány.
  • patchaou
    Igaz, ahogy az is hogy ilyet tényleg nagyon ritkán látni. Az enyém szerintem nagyjából arányos, nem túl jó de szerintem vállalható :)
  • lammaer
    Amin posztoltam a hszt, egyből ez jutott eszembe.
    Bár szerintem ilyen 10Ks embereknél ez már csak elméletben kivitelezhető. Olyat nem nagyon lehet hogy harc nélkül csak úgy átmegy vki cappelni :D
  • patchaou
    Ilyen "anomáliák" szerintem akkor fordulnak el, ha az effit meghatározóértékek közül valamelyik (szándékosan, vagy csak játékstílus miatt) kiugróan magas. Pl, ha valaki rengeteget spottol, vagy sokat foglal, esetleg hátul kempel ezért sokat resetel. Ezek mind az effit húzzák, de nem feltétlenül segítik elő a gyúzelmet.
  • Plata
    Biztos megint hegyoldalban sniperkedtél,szegény védtelen félholt T7-8 tankokra lövöldöztél a bokorból.
  • lammaer
    Grabowszki védelmében, végülis még csak alig több mint 1K csatája van, ilyenkor sztem még mi se tudtunk sokkal többet ajátékról, a szemét trükkökről, a láthatósági rendszerről és egyebekről (kivéve persze Szakeszt, nála már a magzatvízben is efficiency növelő hormonok úszkáltak).

Szóval az hogy most mennyi a statja sztem nem releváns, de grabo, majd olyan 5-6k környékén meglássuk.

Grabo: a kiegyensúlyozott poszt érdekében azért neked is jár infó: a stat sajnos tényleg mutatja hogy egy játékos mennyire jó. Természetesen veszthet az ember a csapat többi része miatt (pl amiket linkeltél) de globálisan, a nagy számok törvénye miatt ha jó vagy, 50% felett lesz a winrátád. Kb olyan tankoktól kezdve mint a KV1 vagy a KV1s.
    Én voltam a legnagyobb ellensége a Winrate nézegetésenek kb 1 éve, pont amiatt amiket te is irsz (csapatjáték, nem csak rajtad múlik), ezért efficiency párti voltam (sebzés/kill ami számít). Aztán kiderült, hogy az esetek 99%ban a kettő együtt jár, azaz magas effes embereknek 50% feletti winrátások.

Nagyon-nagyon ritkán látok olyan anomáliákat, hogy egy több ezer csatás viszonylag jó effű embernek rossz (50% alatti a WRje). Ők azok akik különösen szerencsétlenek, vagy a WG nerfelte az accountjukat :D
  • virkir
    Elmehet a büdös picsába a sok csak "játszogató" gyökér akik élvezik ha buknak is.
    Megint elbasszák a jó körömet.
    Tényleg nem értem mi a bánatot kéne még csinálni, hogy nyerni is lehessen. Egyedül kiirtani az egész ellenfél csapatot?

• yossarianHUN
  • Plata
    Ez egy prémium tank,nem azt mondom hogy rossz agy,csak azt hogy prém tank több xp-t kap és több pénzt.És könnyebb vele az élet mert tierjében jobb.
    Ezt kapjátok ki micsoda mákom volt,jó pár tankot szödtem ki egyetlen lövéssel,hetzert is full hp-ról.
  • Szpecnyaz
    Látom jókat beszélgetsz magaddal :).
  • lexlutor
    az h a csapat elso haromjaban vagy, az meg kurvara nem azt jelenti automatikusan nebancsviragkisbogar h te jo is voltal. az h vesztett a csapat, jo eselyel azt jelenti h az elso harom is pocsek volt.foleg 30bol 20x.. ugyhogy elvezheted, csak isten ovjon attol bkit h top tank legyel, mert te csak elvezetbol jatszogatsz egy teljesitmenyorientalt csapatjatekban. de lenyeg h jolerezed magad.. te onzo kis lekezelo kivagyi mitugrasz, aki csukolobol es latatlanba oszt ki, inteligencia es parasztsag kerdeseben, mikozben o kezd defaultba idiotazni es parasztozni..
  • Roger6
    Nem, ezzel befejezném. Igazatok van, ha vereség 30-ból 20, szar vagyok. Itt a példa: kép. Tehát itt is jó fos voltam, mondjuk nem tudom mit tudnék még tenni, talán egyedül kéne megnyernem a csatát, akkor nem szaroznának le. Gold ammo kéne biztos, de hát az ilyenről csak álmodom. :)

Elnézést, hogy a képekkel próbáltam igazolni a saját állításom, belátom, én hibáztam. Téma off, jóccakát.
  • nyavajas
    Nem vagyok az említett klán tagja de elég gáz ha két-három emberből kiindulva egy egész klánt minősítesz!
  • nyavajas
    Na basszus, megint megy a népirtás! :(
  • Roger6
    Szerintem linkeltem egy képet, ahol vert csatában annyi XP-t kaptam, mint a nyert csapat legjobbja. Az a kommentem úgy kezdődött, hogy ebből látszik, mennyit ér az egyéni teljesítmény. Szóval nem kurvára én nem teljesítek jól, hanem a csapat. Persze én nem vagyok kocka, nyilván milliószor jobb pilóták is vannak itt nálam, de nekem megfelel, ha a saját csapatomban dobogós vagyok mindig XP-ben.

Szóval ha én jó vagyok, a csapat szar = vereség. Ezt nem tudom miért nem lehet felfogni. Tényleg sajnálom. És ettől, mert vereség a vége, én jól szórakozom, és élvezem.
  • lexlutor
    ez az egesz csak arra megy, h valaki ugorjon az idetlen nyavajgasara, amivel magat kabitja, h a statisztika nem szamit. hiszen ez vegulis nem egy teljesitmenyorientalt jatek. ez olyan mint a sims.
  • Kubukli
    Ez a HUN-A klán tiszta retardáltakból áll?
    A legutolsó lengyel siemka mágusok is magasan fölötük állanak értelmi képességekben és csapatmunkában.
    Sebzek mellettük 1,8k-t de persze elbasszák.
    Következő meccs 340 sebzés és win és 2x.
  • Szpecnyaz
    Pontosan, én is ezért emeltem ki ezt. Ugyan ezt mondtam és jól le lettem tolva :). Szóval a Grabowszki egy kicsit ellentmondásban van önmagával.
  • Roger6
    Ez mondjuk a te értelmi szintedet tükrözi :) No comment. A mai napon még legalább 5 ilyet tudok linkelni, ugyanezzel a tankkal, ami két lövésre szétesik, és nem pattog minden, mint a KV-1S-emről. Sajnálom, hogy ilyen bonyolultan fogalmaztam, nem hittem, hogy problémát okozok vele.

Azt hiszem, számodra a betett kép sem bizonyíték, szóval nem hinném, hogy te bármit megértettél abból, amit leírtam. Semmi gond, még hosszú az élet, tanulhatsz sokat.

Szpecnyaz: te mégis miről beszélsz?
  • lexlutor
    ..annyit azert felmuttam h nem en kezdtem el parasztozni es leidiotazni a masikat.. szoval ennyit az inteligenciarol..
  • Plata
    Jah tényleg ez valami más,de ez is m3 stuart,pontosabban ez:M3 Stuart Lend Lease.Csak prém változat.
  • lexlutor
    mondjuk azutan ha jatekbeli statisztika nem szamit semmit, megis mivel tudja alatamszantani a jobarat, h jol teljesit?

arrol nem is beszelve h 30 meccsbol 20at elveszteni azt jelenti, h kurvara nem jol teljesit.. de ez is reszletkerdes gondolom..

• nyavajas
    Sziasztok!
    Szeretném magam helyesbíteni! :)
    Anno szidtam a T62A-t hogy, mennyire szar, lassú, gagyi stb a T54-hez képest.
    Nem bírtam tovább, visszavettem a T54-et és újra felruháztam(legénység vissza stb.)!
    És rá kellett jönnöm nem a tankban van a hiba!!!
    Valamit nem jól csinálok...!
    Vissza minden... (T54-ből a T62A-ba) :) (kéretik nem röhögni és nem noobozni! :))
    Szal változtattam a hozzáállásomon (nem MED, nem rohan előre, nincs távcső, vár, stb) és láss csodát... bejött!
    Mindezt csak a magam helyesbítésére és a hasonló esetek elkerülésére osztottam meg! :)
  • lexlutor
    az meg vegkepp agyrem a reszedrol h nekem v barkinek evvel bmit bizonyitasz. max azt h szanalamsan erolkodsz.
  • Szpecnyaz
    Na, akkor hogy is van ez? " Ezt élvezem, ez a játék számomra, hogy jól teljesítek." Nem úgy volt hogy élvezhető úgy is a játék hogy nem csinálsz semmi értékeset benne?
  • lexlutor
    akkor elmondom, hatha te is egyszer megprobalod megerteni: ha beraksz egy jo eredmenyt az meg csak-csak, de ez a nagy lelkizos vergodes a nagy semmire marhara nem erdekel am senkit.

mert akarhogy vergodsz, ha nem erdekelne, akkor nem nyomnad itt folyton ezt a musort. ez ennyire egyszeru.