A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
RaKmaTakaTa #193547 Jelenleg nem tankozok, de jó visszaemlékezni:
- A csapatért bármit!
Még a régi Mines pályán az amcsi T5-ös nehéz tankkal (ami gyors, böszme nagy és kiváló célpont) a nagyok közé sorsolt be.
Na itt nekem nem lesz se kill, sem xp. Mit csináljak?
Mivel már meg volt a nagyobb motor, elrongyoltam középre két medium tank társaságában és hegyre felmenet a tankom volt a mozgó fedezék pár pillanatig, aztán már csak roncsból bámultam ki a csata végéig. A jó helyezkedés és kulcspozíció elfoglalásának jutalma egy győzelem lett.
- Ne rombolj!
Ugyanezen pályán arty-val figyeltem mikor gázol le egy tereptárgyat valamelyik gyors scout a bázisról kihajtva... a találatkor szinte hallottam az ellenség üvöltését... :D
Ugye milyen kellemetlen, ha még szinte el se indultál és máris füstölgő roncsok felett sírsz: "ez most hogy?..."
- Ne pazarolj!
Sand River-en nehéz sorsolást kaptunk, noha nem hallottam, de sejtettem, hogy csapatom tagjai is sóhajtoznak a tankjaik eljövendő sorsát illetően. A pontos kiosztásra nem emlékszem, de szembenső két arti közül a nagyobbik egy hummel volt, és én egy kisebb, M7 priest-ben foglaltam helyett.
Az önjelölt vezér lemondóan kiadta a parancsokat a felderítőknek: a hummel-t mindenáron fel kell deríteni (és megsemisíteni), hogy legyen valami esélyünk.
Ekkor én már tapasztalt róka voltam, és mivel a lövegemben bőségesen volt lőszer, ezért a csatát rendszerint az ellenfél bázisának megszórásával kezdtem. A első vagy második lövésem - már nem most történt, ezért gőzöm sincs pontosan melyik - pont a parancs kiadása után ért célba, a hummel-be csapódva. Csapattársaimtól heherészést és mosoly jeleket (a csata után pedig meghívókat) kaptam, az ellenfelek mérgelődésével pedig nem törődtem.
Nagyobb kaliberű artiban soha nem pazaroltam volna a kevéske lőszert, de a kicsi priest bőségesen el volt látva, szerencsére. :D
- Kanyarodj!
Arty-ban ülve nem szokás gyorsan mozgó scout-okra vadászni, ez általában a csapattársaim feladata, de itt mégis kénytelen voltam megtenni. Egy iszonyatosan gyors (és szerencsés) Leopard úgy száguldot át társaim között, hogy haja szála sem görbült, és vissza is ért ahonnan jött, aztán szemtelen módon elindult még egy körre, de itt már kénytelen voltam beavatkozni egy jól irányzott lövedékkel, aminek találati esélyéhez ő is hozzájárult annyiban, hogy mámorában elfelejtet kacskaringózni.
A csatát természetesen elvesztettük... a scout már elsőre is teljesítette feladatát.
- Articsóka
Westfield-en már csak egy kisebb tank (scout) maradt ellenfélből, ami a völgy közepén úgy száguldozott, hogy csak lestünk. Végül a nagyobb artinak sikerült leszednie egy iszonyatosan nehéz lövéssel, amihez mindannyian gratuláltunk. (Máig sem értem, hogy sikerült neki eltalálnia, mivel én is egy artiban ülve szemléltem az eseményeket, és a találat megszületésekor már csak sejteni lehetet ellenfél helyzetét. Mázli faktor?)
Sajnos ekkor még nem volt visszajátszás funkció a játékban...
Jó éjt!