banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Grabowszki védelmében, végülis még csak alig több mint 1K csatája van, ilyenkor sztem még mi se tudtunk sokkal többet ajátékról, a szemét trükkökről, a láthatósági rendszerről és egyebekről (kivéve persze Szakeszt, nála már a magzatvízben is efficiency növelő hormonok úszkáltak).

Szóval az hogy most mennyi a statja sztem nem releváns, de grabo, majd olyan 5-6k környékén meglássuk.

Grabo: a kiegyensúlyozott poszt érdekében azért neked is jár infó: a stat sajnos tényleg mutatja hogy egy játékos mennyire jó. Természetesen veszthet az ember a csapat többi része miatt (pl amiket linkeltél) de globálisan, a nagy számok törvénye miatt ha jó vagy, 50% felett lesz a winrátád. Kb olyan tankoktól kezdve mint a KV1 vagy a KV1s.
    Én voltam a legnagyobb ellensége a Winrate nézegetésenek kb 1 éve, pont amiatt amiket te is irsz (csapatjáték, nem csak rajtad múlik), ezért efficiency párti voltam (sebzés/kill ami számít). Aztán kiderült, hogy az esetek 99%ban a kettő együtt jár, azaz magas effes embereknek 50% feletti winrátások.

Nagyon-nagyon ritkán látok olyan anomáliákat, hogy egy több ezer csatás viszonylag jó effű embernek rossz (50% alatti a WRje). Ők azok akik különösen szerencsétlenek, vagy a WG nerfelte az accountjukat :D