418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Engem nagyon ritkán ragadnak el az érzelmek,sőt ha megpróbálnak kiakasztani az általában inkább jókedvre derít.
    Most voltam egy irtózatosan rossz Kobayashi maru-n,ahol én jó voltam,de a csapatban volt két akkora balfék hogy gyorsan vesztettünk,de tojok rá.Majd megpróbálom újra,tudom hogy jó voltam,az én kicsi eternal-om verhetetlenül erős és jó.

• bekescsaba
    Apropó lilaság.

Én pontosan tudom, hogy mik azok a korlátok, ami miatt nem tudok kitörni a kékségből. Egyszerűen nem tudok elég sokáig koncentrálni, max 10 meccsre vagyok hivatott-e téren. A másik hibán, hogy túlságosan el tudnak ragadni az érzelmek. Jó eséllyel a csata első percében meg tudom becsülni a csata végkimenetelét, sőt jó eséllyel azt is megmondom, hogy mekkora lesz a különbség. S sokszor van, hogy "nem állok bele az ilyen csatákba", hamar letudom, tudásom alatt játszom.

Kipróbáltam, hogy képes lennék-e egy héten mindennap 2500 feletti win 8 átlaggal zárni. Képes voltam, de fárasztott. HIába, öreg vagyok.

Ami másnak zsigerből megy, és lazán hozza a 2500 +-at, az nekem nagyobb koncentrációba kerül, s ez fáraszt, így tudom a helyem, nem küzdöm magam feljebb,

Legtöbbször tudom, hogy mit hibáztam, és a legfájóbb az, hogy már a döntésem végrehajtása előtt tudom, hogy hibázok, mégis megcsinálom, mert hátha nem.......

Szóval nem tudom felülírni ezt a programot a fejemben.

Na egyszóval, engem a hibáim, és nem a belátási képességem hiánya predesztinál a kékek közé. Képes lennék lilává válni, de nekem ez munkába kerülne, és elveszne a játék öröme.

Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.09.28. 21:08:11
  • Plata
    Akkor jó.
  • bekescsaba
    Hogyne tudnánk, hiszen minden nap olvashatjuk óránként.

• Plata
    Nekem nincs vele semmi gondom,te meg nem tudod felfogni hogy nekem néha igen is kell olyan kör amikor nem csinálok semmi értelmeset csak ki eresztem a gőzt és marhulok.
    Lehet hogy őrült vagyok,de én élvezem az olyan köröket is light tankokkal amikor nem sebzek sokat,de mint egy mérgezett egér el randalírozok a pályán.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 20:04:37
  • diegho™
    Arcoskodás következik, akinek nem tetszik ne olvassa.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Überlila vagyok és mégis megyek szar kört, sőt néha nullásat is. Tudod miért? Mert ez csak egy játék és én így is fogom fel. Leszarom, hogy ki mit vár el mert lila vagyok. Nem azért vagyok lila, mert sztár vagyok, vagy isten, hanem azért, mert a többek ennyire szarok! Ezt jó lenne már végre megérteni. Egyetlen lila sincs megáldva semmilyen őstehetséggel, csupán figyel játék közben és az ott látottakat, tapasztaltakat felhasználva maximalizálja a saját és csapata győzelmi esélyeit a további csatákban. Ez a játék csak erről szól, semmi másról, ti mégis állandóan csak nyihogtok, hogy ez szar, az szar... nem kell vele játszani és probléma megoldva.

Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.09.28. 19:59:32
  • Plata
    De nekem ma is volt,elfelejtettem hogy a kávét feltettem,oszt pont csata közben jutott eszembe,tipli ki,mire visszajöttem vége lett csatának,de nem haltam meg.Így nem lett minuszos a csata.Nélkülem is nyert a csapat 15-4-re.
    Igaz úgyis azzal az istenverte meddel voltam.
    De egy császártól azt várná az ember hogy egyedül lehozza a meccset.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 19:44:46
  • HTS s3rg1nh00
    HE-vel
  • barret
    Mert gondolom neked 1 éve nem volt 0 sebzéses köröd ugye? Mindenkinek van,beleértve az űber lila játékosokat is!
  • Plata
    Tier 9 csatában 259 sebzés nem túl sok,ha jól láttam hat lövésből 1 talált neki.Nem tudom mivel volt már,mert át mentem eu1-re platoon miatt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 19:07:29
  • joe662
    Nem lesz több kampánytank???
  • Scheff
    Alábecsülitek a lengyel játékosokat? Ne tegyétek!

• joe662
    Nekem ma egy idiota Cz böl,irogatott,hogy bot strvS1,és kérlelte a csapatot h reportoljanak.Én 2.9k löttem,csak mikor làttam,hogy borul az oldal leléptem.
    Csata végén kérdem töle,hogy Charioteerel,a 317dmgt azt minek nevezzük?
    Erre az volt a vàlasza:dögöljek meg.:-)
  • Angelus1991ster
    Jó játékos a stacca alapján.
  • Plata
    Az előbb találkoztam egy balazscsaszar nevű vadkecskével,sajna a mi csapatunkban volt,öszvissz 1 sebző lövése volt,az is 259 sebzés ha jól láttam.
    Az ilyen agyhalottak nem gondolnak arra hogy az ilyen gyerekes név láttán max kiröhögik?
  • plutoka
    AMX 13 57-el 13. :D jó lenne, de a 3GM-et ezen a tankon nem bírom kihuzni, pedig nagyon élvezem vele a játékot
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.09.28. 17:36:25
  • Sir Charles
    A TVP-vel 435. vagyok.
    Szerintem csak 435-en játszottak ezzel a tankkal mert én annyira szar vagyok vele, hogy csak na.
    Vagy olyan hihetetlen rossz ez a tank, hogy más még gázabb vele, mint én.(El sem tudom képzelni hogyan)
  • Plata
    Na jó de nekem max napi 1 csatám van mostanában vele.
    Gun mark nem izgat most creditet húzok.
  • plutoka
    havi értékelés van. ha ebben a hónapban nincs 50 csatád vele, akkor nem értékel. nézd meg bal felül a szűrőt, állitsd át olyan hónapra amikor játszottál vele. Van opció előző napra is lekérni, akkor csak 5+ csata kell.

Pár dologra használható, például ha gun markot akarsz kihuzni egy tankot, ahhoz ad elég információt.
    Utoljára szerkesztette: plutoka, 2017.09.28. 17:27:28
  • Sherman0070
    Elég nagy baromság.
  • Plata
    Vicces,de a játék szerint nekem még egyik tankommal sem volt elég csatám.
    Aszondja 50 csatát kéne legalább játszanom vele.Na ne röhögtessen má.T49-el van vagy 2kcsata/acc.
  • joe662
    Lel Nehogy már Lt-vel csináljam meg
  • diegho™
    Hétvégén végre hazamegyek, nem lesz valami normális prém8-as akció? Kellene egy SkorpióG vagy valami Light funolni.
  • Sherman0070
    Én nagyon meglepődtem néhány dolgon. Elég sok cuccal top100-top1000 vagyok.
    St. Emillel 12. pl :D
  • Angelus1991ster
    Azt hittem, hogy 9.20.1-el jön ez a cucc.
    Durva látni, hogy vannak akik pl. 1000-3000 csatát játszanak a Toldival.

Turán 3. és más tank 1-2-3. günmarkjának eléréséhez jó kiegészítő ez a tank stac nézegető.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2017.09.28. 16:05:48
  • Sherman0070
    Hírességek csarnoka már van játékon belül.
    Elég jó helyezéseim vannak. :D
    de 1-2 tankot nem ír ki nekem mert több csatát vár el (~700 csatás IS-3ra nem ad helyezést)
  • Angelus1991ster
    Wargaming még profitál is a korruptakból, és nem érdekük egy korrekt mod rendszer azonnali behozása.
    Minek vesződjenek vele, eddig sem hallgattak játékosokra,s most sem fognak. Néha behazudják azt, hogy bannoltak pár ezer csalót aztán annyiban marad a dolog.
  • diegho™
    Ezek mikor jönnek be a játékba? A kis francia gyösz elég korrektnek tűnik, T44 light mikor lesz?
  • Plata
    Kérlek hozz már infót végre Vk168-ról.
  • Scheff

A prémium tankok véget nem érő sorát dupla újdonsággal gyarapítja a Wargaming.
  • joe662
    Az a baj,hogy 2.5k gold,és egy új forum nick megoldja a problémàjàt.Bàr az ottaniakat ismerve valszeg ment a replay a wg-nek:-DD
    Erröl jut eszembe régebben volt egy oldal ahovà ha beirtàl egy wot nicket akkor kidobta az elözményeit,elözö nickek klànok stb .Nem tudja valaki mi volt a neve.
  • Plata
    Nekem sosem volt gond a bokor meg fa és szeretem is őket a játékban,ha jól tudsz célozni tök mindegy hogy bokor van előtte vagy sem.
    Bár múltkor elvonta a figyelmemet hogy valamelyik bokorba amibe belementem valami hülye madarak szálltak ki.Néztem is hogy mi a rosseb ez má megen.
  • Plata
    Megnéztem a videót,nagyon durva,de legalább a kis hülye lebukott,hogy volt pofája ezt feltölteni.
    Ez kb olyan mit az a hülye koreai vagy kínai csaj aki élő stream közben kapcsolta be a hacket Cs:go-hoz.
  • robogo81 #396488
    A bokrok/fák eltüntetése akkor jó ha az ellen tankja valami átlőhetetlen mögött van(kő,domb mögött),a körvonalból látod hogy lőhető,de a tankot kitakarja valami.Még prohorovkán volt csinálva pár hónapja valami összehasonlító videó,a tundra módról,nem látszott a bokortól,hogy nem lehet lőni a tankot mert a hegy kitakarta(a test takarásban volt,csak a torony volt kint,de a körvonala szerint lőhetőnek tűnt).
    Utoljára szerkesztette: robogo81, 2017.09.28. 12:54:53
  • Gyuszopapa
    Ismerd meg az ellenséget.
  • plutoka
    tundra talán eltünteti a bokrokat, fákat (most kerestem rá előre szólok), a videóban lévő mod meg mutatja minimapen a terep tárgyak megsemmisitését ha jól láttam, már elég profi módon (minimap pittyeg, a normál nézetbe meg nyilal jelöli, távolsággal)

a tundrát nem értem, LT és TD nek fontos a bokrok :)
  • Gyuszopapa
    Nem vicces sajnos.
  • Plata
    Bakker ez nekem nem mond semmit,a tundra az tom hogy északon van.Meg sok ott a hó,meg lehet a tahó is.
    De kösz a videót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2017.09.28. 12:45:24
  • joe662
    https://www.youtube.com/watch?v=SaLeILmoSAI
  • joe662
    Döntőgetöst,egy kis tundràval megbolondítva.