A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
bekescsaba #396520 Apropó lilaság.
Én pontosan tudom, hogy mik azok a korlátok, ami miatt nem tudok kitörni a kékségből. Egyszerűen nem tudok elég sokáig koncentrálni, max 10 meccsre vagyok hivatott-e téren. A másik hibán, hogy túlságosan el tudnak ragadni az érzelmek. Jó eséllyel a csata első percében meg tudom becsülni a csata végkimenetelét, sőt jó eséllyel azt is megmondom, hogy mekkora lesz a különbség. S sokszor van, hogy "nem állok bele az ilyen csatákba", hamar letudom, tudásom alatt játszom.
Kipróbáltam, hogy képes lennék-e egy héten mindennap 2500 feletti win 8 átlaggal zárni. Képes voltam, de fárasztott. HIába, öreg vagyok.
Ami másnak zsigerből megy, és lazán hozza a 2500 +-at, az nekem nagyobb koncentrációba kerül, s ez fáraszt, így tudom a helyem, nem küzdöm magam feljebb,
Legtöbbször tudom, hogy mit hibáztam, és a legfájóbb az, hogy már a döntésem végrehajtása előtt tudom, hogy hibázok, mégis megcsinálom, mert hátha nem.......
Szóval nem tudom felülírni ezt a programot a fejemben.
Na egyszóval, engem a hibáim, és nem a belátási képességem hiánya predesztinál a kékek közé. Képes lennék lilává válni, de nekem ez munkába kerülne, és elveszne a játék öröme.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2017.09.28. 21:08:11