A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
diegho™ #396516 Arcoskodás következik, akinek nem tetszik ne olvassa.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Überlila vagyok és mégis megyek szar kört, sőt néha nullásat is. Tudod miért? Mert ez csak egy játék és én így is fogom fel. Leszarom, hogy ki mit vár el mert lila vagyok. Nem azért vagyok lila, mert sztár vagyok, vagy isten, hanem azért, mert a többek ennyire szarok! Ezt jó lenne már végre megérteni. Egyetlen lila sincs megáldva semmilyen őstehetséggel, csupán figyel játék közben és az ott látottakat, tapasztaltakat felhasználva maximalizálja a saját és csapata győzelmi esélyeit a további csatákban. Ez a játék csak erről szól, semmi másról, ti mégis állandóan csak nyihogtok, hogy ez szar, az szar... nem kell vele játszani és probléma megoldva.
Utoljára szerkesztette: diegho™, 2017.09.28. 19:59:32