418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szpecnyaz #195908 Biztos vagyok benne hogy az is egyike volt a nagy szovjet vereségsorozatnak :D. Ha meg mégsem, akkor minimum szovjet szimpatizáns vagy egy ilyen kijelentés után. -
Komolyan nem értitek? A németek nyertek, minden más állítás csak zsidó/komcsi propaganda. -
Oddball29 #195906 Teljes német középső hadseregcsoport megsemmisítése egy hónap alatt 44 nyarán az már smafu, te elmegyenge? -
TomDantes #195905 Majd egyszer írok egy könyvet, hogy a piramst a náciufók építették a szittyaősmagyaroknak, időszámításunk előtt 150 ezerben, a Naruto-n lakó deltoidok ellen. Antigravitációs Tigris tankkal. -
stoppos #195904 Dehogynem lehet. Lehet ajánlani irodalmat, blogot, ami jó, miegymás. Ha nem olvassa el, vagy még akkor sem fogja fel, akkor persze nem lehet mit tenni, de simán lehet, hogy csak annyi a probléma, hogy nem találkozott még mással, csak a szeméttel. Akkor csak a megfelelő irányba kell terelgetni. -
Ezt felirom =DD
T95: "Ha valahova odamentél oda vagy menve" -
TomDantes #195902 Tudtommal eleve egy komolytalan filmnek indult, amit tán valami amatőr banda rakott össze szórakozásból. De már maga az ötlet is, nácik a holdról? De ha a Holdon nincsen Tigris tank, szart se ér persze az egész...hülye amcsik, azok gyalog mentek a Holdon, ,meg később ilyen napelemes kiskocsival. Bezzeg a németek...azok tankkal! -
Zero 7th #195901 Ja, ez van. Sok a hülye, szokj hozzá! Tudom, nehéz, nekem is lassan megy a dolog, de tenni úgysem lehet ellene. -
TomDantes #195900 Ja, de akkor ennyi erővel lehetne meséskönyvet is olvasni...és nem csak a történelemre vonatkozóan...bármire...olvassunk olyat ami izgis, de nettó hülyeségek vannak benne? Bár sokan ezt teszik...és...így lesz szépen kurszki német győzelem, náciufó, mayavilágvége,piramisufó, faszomtudja. -
stoppos #195899 Nyomtam neked pár plusszot. pont az jutott eszembe reggel, hogy megjön Dante és rendet rak végre. :) -
Attiska #195898 itt van ez is, bár online nézegetős csak. -
lammaer #195897 "Azt már megkéne nézni, jó film lehet. "
Van egy két orbitális poén benne (bár pont nem a németekkel kapcsolatban hanem pl Észak koreával :D), a koncepció is nagyon jó, de a forgatókönyv vmi iszonyat szar lett.
Értem hogy nem voltak milliárdos hollywoodi cégek mögötte (sőt, technikailag ettől függetlenül remek), de legalább egy épkézlább írót/sztorit összerakhattak volna. -
Zero 7th #195896 Azért mert a korrekt szakirodalom unalmas, száraz, és nem a németek győznek benne. -
ilsalon #195895 Na jöhet még ilyen. Mert például még ezt sem néztem meg soha. -
TomDantes #195894 De hát persze ahogy láttam ismételten régi kedves , kedvenc írom földi pali bácsi is előkerült( vagy inkább plagi-bácsi? Mert szereti ám a más tollával ékeskedést) De komolyan, Kursk mint német győzelem? Izé. Ja. Ez nem abba a filmbe volt, amikor a nácik jönnek a holdról?
Azt már megkéne nézni, jó film lehet. (de csak ha tigris van benne!)
-
TomDantes #195893 Hehehehe...nyehehehe. Azért az poén ,hogy havonta egyszer előkerül ez Tigris tank ilyen, oroszok olyan nem is de is...ezt nem lehet megunni? A slusszpoén mindig ugyanazok hangzanak el újra és újra. Én meg felteszem a kérdést: komolyan, miért nem lehet olvasni? Mármint rendes szakirodalmat, és nem szemetet, és akkor nem forogna ennyi marhaság közszájon.
Ha 100 évig élek, akkor se értem meg. -
lammaer #195892 tessék, az ilusztráció :)
Komolyra fordítva, konkrétan ez Ruinberg D0-nál felállított csapattagoknak szólt (fentről kezdtünk), hogy a ház mogül ne lessenek ki a kis észak-déli utcára, mivel ott úgyis mindíg lesz valaki, TDk meg a bozótból biztos pofáncsapnak.
De a tanács inkább csak általános: mivel egy mapon általában 2-3 útvonal van, a játék elején BIZTOS jön valaki azon az úton ahol ki akarsz nézni... :) -
Toweliee #195891 Ok, félreolvastam, Jagdt 8.8-at értelmeztem.. -
Tessellia #195890 Akkor is ha eleget sebzel minimum 8-10k bevételed lehet. -
Attiska #195889 Az nem jó, azért is kell a JP, hogy kifejlesszem a JPII-t. -
bigmano #195888 Akit érdekel és még nem olvasta:
LETÖLTÉS -
SovereignXY #195887 Az prém még szép hogy jobban hoz. Be is bazsna ha nem így lenne. -
Toweliee #195886 Dicker Max szerintem jobban hoz. -
Attiska #195885 Na, az nehéz lesz, ritka szar a túlélési arányon, 25%. A legreménytelenebb helyzetben is felveszem a harcot, aztán persze, hogy kilőnek. Azt nem tudom megtenni, mint mondjuk egyes tüzérek, hogy elhúzok a térkép másik végébe, ha már csak egyedüliként maradok meg a csapatból, én ilyenkor is küzdök. -
Tessellia #195884 Lehet vele keresni szépen. El kell kerülni, hogy kilőjjenek mert egyedül az viszi a lóvét. 17-18k az átlag nyereség vele kb. -
Attiska #195883 A JagdPanther a 88-assal mennyire hozza mostanában a pénzt prém nélkül? Lehet vele keresni? Vissza kellene vennem, mert kell vele XP-t gyűjtögetnem a JagdPanther II-re, és jó lenne vele gyűjtögetni ezüstöt. -
kissd #195882 Akkor.
T28: nekem bejött, jó páncél, rohadt jó tűzerő. Ezek az előnyök.
Hátrányok kicsit lassú, nem ér első vonalra sose, igazi második(harmadik) vonalas td. Jó támogatással (nem engedik oldalba, hátba támadni) elég jól használható.
T95: kiváló páncél a nagy gun ordenáré zúzós. Jobb, mint a t28 ebből a szempontból. Viszont annyira lassú, hogy nagyon. Egy kis domb és már csak 7-el mész. Nagyobb akkor 5. Ha valahova odamentél oda vagy menve. Egyedül hagyás esetén esélytelen, mert megkerülik. Nekem akkor volt amikor nem volt még gold creditért így nem nagyon lőtték át szemből. Most nem tudom mi a helyzet. Artyra alergiás, mert ha a tetejét eltalálják elég. Bázistól max 100-200mre leledzik :)
T110E3 ki van fejlesztve de nem vettem meg.
T30: mindenki szereti én nem tudtam megszokni, hogy nagyon el kell dugni az alját. Lassú célzás, nagy reload time. Kicsit mozgékonyabb, mint a torony nélküli TD-k, de szerintem nehezen használható. Alig vártam, hogy eladjam.
T110E4: vegyes érzések. Már sokszor átlőtték a lövegpajzsot és ez igencsak idegesítő. Sebzés jó, reload time már annyira nem. Test papír dugni kell nagyon.A torony forgatás a 180 fok miatt néha idegesítő, mert az ember azt hinné hogy forog még, de aztán mégse. Úgy is mondhatnám, hogy csata hevében arra gondolsz: MÉRT NEM FOROG???? ELLŐTÉK VAGY MI??? JA 180 fok. De ez megszokható. NEM elsővonalas td ettől független, mert szétkapják. Mindig támogatóként használom így az átlagdamage már asszem eléri a 4000-et meccsenként, de lehet az jobb is majd. Csak azt hittem lehet vezetni a támadást elölről, de kellett 50-60 csata míg rájöttem, hogy nem.
Ja és elég sűrűn előfordul, hogy betöltesz jó sokára becélzod pontosan és... Semmi. Nem talált. Vagy T50-2-be belerondítok: penetration 0. Ja, de a lánctalp leesett. Kösz. Aztán van, hogy be sincs rendesen célozva aztán már repül is az 1000 damage.
Szóval felemás, de a nagy alfa miatt szerintem egész fun. De csak ha nem te vezeted az akciót :D -
Borcz91 #195881 Ez a T57 heavy nagyon egy op tank :P Ajánlom mindenkinek, még csak pár csatám van vele, de nagyon bejön, egy gyilkológép :D -
SovereignXY #195880 Ergó szar :P -
ilsalon #195879 Akkor már E4. Az szinte már heavynek számít. -
kingofn00b #195878 Ha már TD-kről megy a szó. Most vagyok ott, hogy megvan a Tier VI Hellcat meg az SU-100 is. (párhuzamosan húztam őket) Emellett megvan a JagdPZ-IV is.
Azon vacillálok, hogy melyik TD ágat húzzam fel CW-re. Vagy az amcsi tornyos T110E4 vagy a Object 263 ami szóva jöhet. JagpPZ E100 annyira nem begyere, bár CW-re támogatással, goldammoval az is beleférhet.
Szerintetek? (az object 268 annyira nem szimpi)
Szerintetek? -
SovereignXY #195877 Sztem nem. t30 66 szor jobb mint 95 mert bír menni meg van tornya. Nálam ez a 2 eldönti a kérdést. Gyűlölöm ezeket a lassú szarokat. Nem is vagyok bokor kempes TDs. Hagyományos TD taktikára a t28 és 95 ág a jobb. -
SovereignXY #195876 De amúgy itt van a tezst szerver próbáld ki őket. A statjukat legalább látod. MM nem hinném, hogy nagyon autentikus lesz mert engem legalább is szeret t8al de 9el is berakni 13-4 T10 közé. ilyet azért normálon nem látsz. Meg lehet kilyuggatnak mint állat mert mind betölti a gold ammot hiszen ingyé van. De némi képet azért fest a tankról. -
ilsalon #195875 Én pont most nyomom.
Előnye: Jó kemény az eleje. Sokszor még tier kilenc is pattog. Jó az ágyú, gyorsan lő és nagyot. Célzási ideje jó. A gép fenntartási költsége is jó.
Hátrány: nagyon csiga és lassan fordul. Lightokat, medeket nem tudod lekövetni és többször még a heavyk is simán kimanővereznek. Oldala nemrégi nagyon vékony lett, hátulja természetesen vékony. Ha szembők kapod az artyt, akkor nincs különösebb gond, de ha felülről, akkor gyullad, vagy robban könnyen, mivel ott vannak az üzemanyag tartályok.
Én akkor vagyok vele eredményes, ha városi pályán, vagy egy irányból jól védhető helyen vagyok. Türelmesen kellene vele várni, amíg jön az ellenfél, ez nekem nem nagyon megy, ezért olyan helyeken igyekszem támadni, ahol jó eséllyel szemből tudnak csak jönni. Sajnos ha megkerülnek kampec, ha ketten lőnek kétirányből kampec, ha oda kéne érni valahova kampec. -
Plata #195874 Ne hasonlítsd össze a T28-at t28 prottal,proto ág szarabb.Ha egyszer lesz annyi pénzem megveszem T30 mellé T95-öt is. -
kingofn00b #195873 Taktikai győzelmeket lehet aratni egy anyagcsata során, de az elégtelen hátországi kapacitás eléggé pürroszivá teszi a győzelmet, Ha pedig a taktikai (harcászati) győzelmeket nem tudod stratégiai (hadászati) előnnyé majd győzelemmé kovácsolni, teljesen felesleges áldozat volt, és vereségkén felfogható. Én pl személy szerint nem kedvelem a ruszkikat, családom több tagja szopta végig a ténykedésüket itt-ott, de tény, hogy az anyagcsatát durván megnyerték, és a kurszki kiszögelés körül vívott harcokban nagy hadászati győzelmet arattak. A Wehrmacht ugyanis lényegében elvesztette a harcászati tartalékait.
A ruszkik nagy veszteségrátája tudomásom szerint pedig Sztálin hibás döntésének volt köszönhető, aki 1942-43 között jegeltette a nehéztankok gyártását/fejlesztését. Így a könnyű-közepes orosz tankok nem voltak sszámottevő ellenfelei a németeknek, emiatt volt a nagy veszteségráta. Amikor aztán jöttek a ISz széria tankai, fordult a kocka.
A Tigris tankok meg hiába voltak eléggé jók, nem voltak túl jók. Az adott technológia határain voltak, nem lehetett továbbfejleszteni őket. Nem véletlen, hogy a későbbi német harckocsitervezés, ami pl a Leo MBT-ket adta a világnak a Párduc-vonalhoz nyúlt vissza, abból eredeztethető. Az egyenes páncél az fixen 100 mm, míg mondjuk egy 60mm páncél megdöntve jóvl többet tud nála, és a súlya is kevesebb. Az ISz széria pedig a forradalmian új gömb alakú toronnyal és az öntötvas - technológia alkalmazásával dobott nagyot. -
Plata #195872 Hibái ellenére én nagyon szerettem a T28-at,és volt vele pár hihetetlenül jó élményem is.Volt hogy minesen 4 vagy 5 medet basztam egyedül szarrá a kezdő hely melletti dombról,nem azt mondom hogy azért mert olyan kurvajó tank a t28,hanem mert olyan kurva bénák voltak a medek,type például mögém tudott kerülni,és mégis béna volt ahhoz hogy megöljön,megtudtam fordulni és megdöglött.A csapat meg visítozott mert már csak én éltem és levertem egy csapat hülye medet egyedül. -
SovereignXY #195871 T28: Lassú mint szar. Nekem prot volt annak legalább forog a tornya. Soha többé vissza nem mennék rá. Ha meg azt nézzük a T28 után jön a 95 ami egy baszott nagy még lassabb lapostetű szardarab hát... pfuj.
Oké hogy zsemből nem ütik ár de menni azt nem bír így jó kis arti célpont. Kiorbitolni nem nehéz ha egyzser rossz felé mész vele akkor mire vissza fordulsz vége a gémnek. Köszönöm szépen nem.
Ez kb a t28ra is igaz csak az gyorsabb. 18 a max azt hiszem. -
Plata #195870 Nem feltétlen,de egyébként t28-al lehet hogy lesz pár olyan csatád ahol max madarakat látsz,ellenséget nem. -
Plata #195869 Kibaszott jó a t28,ha szereted,ha nem akkor nem.T43 egy jó tank,csak sose mutasd az ellenségnek az oldalát vagy a seggét,mert ha ezeket eltalálják akkor leégsz vagy robbansz szarrá azonnal.Ha egy tigris látja a hátad akkor neked 90%-ban kampec,mert a tigrisre kibaszott allergiás.T32 egy kibaszott jó tank,arctámadós szemét állat.